Unieke kwaliteit

Wat zijn Turmerosachariden?

Turmerosachariden zijn een ingrediënt van de geelwortel (kurkuma). Veel mensen kennen deze interessante stof nog niet. De Engelse term is ‘Turmerosaccharides’ en ook in Nederland wordt het wel geschreven als Turmerosacchariden of Turmerosacharides.

Wat zijn Turmerosachariden?

De bekendste stof in de wortel van de Curcuma longa-plant is natuurlijk Curcumine. Er zit echter méér in de geelwortel dan alleen Curcumine. Turmerosachariden zijn wateroplosbare componenten uit de geelwortel. Het zijn bio-actieve polysachariden die samen met Bio-Curcumine een synergetische werking hebben. Dat betekent dat de werking van de combinatie beter is dan de som van de werking van de losse onderdelen. Deze combinatie noemen wij ‘Full Spectrum Curcumine’.

In de natuur zijn deze waardevolle bestanddelen niet voor niets sámen aanwezig in de geelwortel. Het doet meer recht aan de natuurlijke kracht van de geelwortel en Synofit combineert daarom graag Turmerosachariden met Bio-Curcumine in Synofit Premium Vloeibaar.
Beide componenten zijn 100% natuurlijk en Synofit gebruikt geen chemische stoffen om de opneembaarheid van de Bio-Curcumine verder te vergroten.

Dat is ook niet nodig – de essentiële olie uit de geelwortel, die in Bio-CM100® Bio-Curcumine wordt gebruikt, zorgt al voor een uitzonderlijk goede biologische beschikbaarheid.
Turmerosachariden zijn overigens van zichzelf al goed opneembaar in het lichaam, omdat deze stoffen wateroplosbaar zijn.

Voor de opbouwkuur bevelen wij Synofit Premium Plus Vloeibaar aan, omdat hierin de Full Spectrum Curcumine (mét Turmerosachariden) zit. Een ander extra ingrediënt in Synofit Premium Plus Vloeibaar is Boswellia. Onze ervaring is dat klanten gemiddeld sneller tevreden zijn bij het gebruik van Synofit Premium Plus Vloeibaar.

De Synofit Premium Plus Capsules kunnen overigens ook voor de opbouwkuur gebruikt worden. Deze bevatten ook Turmerosachariden maar geen Boswellia.

Uiteindelijk hoort men binnen 80 dagen opbouwkuur tevreden te zijn met Synofit Premium Plus (dat geldt voor zowel Synofit Premium Plus Vloeibaar als voor Synofit Premium Plus Capsules). Onze ervaring is dat de tevredenheid na deze eerste 80 dagen niet meer verder toeneemt.

Wat is de werking van Turmerosachariden?

De werking van Turmerosachariden is recent nog onderzocht in wetenschappelijke studies. Hierdoor komen deze bio-actieve polysachariden steeds meer in de belangstelling te staan. Het is ons echter niet toegestaan om u in detail te informeren over de precieze werking van dit ingrediënt (regelgeving EFSA). We adviseren u om hiervoor andere bronnen te raadplegen.

Bent u een gezondheidsprofessional? Neem dan contact op met de Klantenservice om de informatie voor gezondheidsprofessionals te ontvangen.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Met visolie voor extra Omega 3-vetzuren
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag innemen
Geur- en smaakloos
Meer informatie & direct bestellen

Bekijk Synofit Premium Plus Vloeibaar

Bekijk Synofit Premium Plus Capsules

Er is ook een verpakking met 60 Premium Plus Capsules beschikbaar.