Nieuws van Synofit

Uitkomst enquête: wat vinden volgers van Synofit interessant?

feb 19, 2021

Begin januari vroeg het Care Team om uw mening. Elk jaar maken we plannen en werken we bepaalde onderwerpen verder uit. Nu hebben we gevraagd wat u interessant vindt, vóórdat we de plannen voor 2021 gingen invullen. De belangrijkste uitkomsten publiceren we hier.

De enquête is inmiddels ingevuld door 109 personen. 40% daarvan geeft aan de Synofit nieuwsbrieven interessant te vinden. 3% vindt de nieuwsbrieven niet interessant. Voor 42% wisselt het per keer. De overige respondenten krijgen de nieuwsbrief niet of lezen hem niet.

Precies een kwart (25%) leest het liefst een lang artikel met veel diepgang en uitleg. 55% leest liever een kort bericht dat vooral de kern vertelt. De rest had geen duidelijke voorkeur.

Ook hebben we een hele lijst onderwerpen voorgelegd waarbij men kon aanvinken wat interessant zou zijn. Onderwerpen die meer dan 30x zijn gekozen, zijn: Tips om meer en beter te bewegen, Achtergrondinformatie over de ingrediënten, Gezonde recepten, Tips over het gebruik van Synofit-producten, Berichten van (bio)medisch specialisten, Acties met Synofit-producten, Actuele ontwikkelingen in de (medische) wetenschap en Lichamelijke oefeningen. De drie grootste uitschieters hebben we hierboven groen gemaakt: deze werden elk meer dan 50x gekozen!

U begrijpt dat we blij zijn met deze feedback en dat we hiermee concreet aan de slag kunnen. Dat hebben we dan ook meteen gedaan. Deze berichten zijn de afgelopen weken al aan de website toegevoegd:

Loop een ommetje met het Care Team!

In de categorie ‘Tips om meer en beter te bewegen’

Wat gebeurt er als je Astaxanthine aan kippen geeft?

In de categorie ‘Achtergrondinformatie over de ingrediënten’

Wat is synergie?

In de categorie ‘Achtergrondinformatie over de ingrediënten’

Onderzoek: invloed veganistisch dieet op de botten

In de categorie ‘Actuele ontwikkelingen in de (medische) wetenschap’

Onderzoek: verbeterde productie van Astaxanthine in algen

In de categorie ‘Actuele ontwikkelingen in de (medische) wetenschap’

Oefeningen voor de knie

In de categorie ‘Lichamelijke oefeningen’