Nieuws van Synofit

Synofit vernieuwt producten!

jun 26, 2020

Het zal onze vaste klanten niet ontgaan zijn dat er steeds meer verpakkingen van Synofit opduiken die een moderner design hebben gekregen. Zowel in de webshop als in de winkels bij u in de buurt.
Dat klopt: Synofit is de huisstijl aan het vernieuwen. In veel gevallen betreft het alleen een nieuw jasje voor een identiek product.
Toch zijn er ook producten die inhoudelijk vernieuwd en verder geoptimaliseerd worden. Graag introduceren wij met trots Synofit GLM Plus en Synofit Medium Plus, naast onze succesvolle productlijn van Synofit Premium Plus (die eveneens een nieuw jasje krijgt).

Product met alleen Groenlipmossel is terug!

In het verleden hebben we eerder een product gehad met alléén vloeibare GLMax® Groenlipmossel en Vitamine C en E. Later is dat product versterkt met andere ingrediënten en werd het de inmiddels bekende én succesvolle formule van Synofit Basic.
Toch bleef de vraag komen of wij niet een product met pure Groenlipmossel, zonder andere toevoegingen, wilden introduceren. Want Curcumine kent interacties met bepaalde medicatie, waardoor in die specifieke gevallen Synofit Basic niet gebruikt kon worden.

Het nieuwe product dat wij ontwikkeld hebben heet Synofit GLM Plus. De ingrediënten per dagdosering van 2 capsules: 440 mg vloeibare GLMax® Groenlipmossel, 40 mg Vitamine C en 16 mg Vitamine E.

Synofit GLM Plus bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen.

Bestelinformatie:
Enkele verpakking: 60 Synofit GLM Plus Capsules voor € 29,95
Dubbele verpakking: 120 Synofit GLM Plus Capsules voor € 59,90 € 55,-

Synofit Basic verder verbeterd onder de naam Medium Plus

Vloeibare Groenlipmossel, Bio-Curcumine en biologisch Zwarte bes-blad vormen samen een ijzersterke combinatie! Ook in de lichtere dosering (ten opzichte van Synofit Premium) hebben we dat wel ervaren: de tevredenheid is enorm! Dat heeft alles te maken met de bijzondere kwaliteit die geselecteerd wordt voor de unieke producten van Synofit.
Synofit Basic is nu nog verder versterkt met een dubbele hoeveelheid Bio-Curcumine (Bio-CM100®) en een driedubbele hoeveelheid biologisch Zwarte bes-blad.

Dit verbeterde product gaat verder onder de nieuwe naam Synofit Medium Plus. De ingrediënten per dagdosering van 3 capsules: 300 mg vloeibare GLMax® Groenlipmossel, 60 mg Bio-CM100® Bio-Curcumine, 45 mg Zwarte bes-blad extract, 48 mg Vitamine C en 4,5 mg Vitamine E.

Synofit Medium Plus bevat Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad voor de gewrichtsfunctie.

Bestelinformatie:
Enkele verpakking: 60 Synofit Medium Plus Capsules voor € 34,95
Dubbele verpakking: 120 Synofit Medium Plus Capsules voor € 69,90 € 60,-

In overzicht: