Kennis & Verdieping

Synofit Groenlipmossel: welk product past bij mij?

Welk product met vloeibare Groenlipmossel kan ik het beste kiezen?

Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen. Beide vragen zijn zeker niet onbelangrijk en het is goed dat u zich als klant dit afvraagt!
Hoog tijd dus om de verschillen tussen onze Groenlipmosselproducten eens verder uiteen te zetten.

Op meerdere plekken op onze website vindt u onderstaand overzicht:

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Weet u nu al welk product bij u past? Klik dan op de ‘meer info’ knop om alle details ervan te bekijken. Ook kunt u per product een aantal veelgestelde vragen met antwoorden vinden.

Wilt u eerst overzichtelijk de verschillen bekijken? Lees dan gauw verder.

Opbouw in ingrediënten

Het rijtje van producten hieronder laat overzichtelijk zien dat er steeds meer ingrediënten bij komen. Van een basisproduct met alléén GLMax® Groenlipmossel (voor bijvoorbeeld sporters, die hun kraakbeen willen ondersteunen) tot een uitgebreide drank met allerlei toevoegingen voor de gewrichtsfunctie (voor mensen die bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd hun gewrichten veel aandacht willen geven).

Naarmate de ingrediënten oplopen, is het product ook kostbaarder (te zien aan de verkoopprijs).

GLMax® Groenlipmossel

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad
+ Turmerosachariden
+ Natief Collageen type II

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad
+ Turmerosachariden
+ Natief Collageen type II
+ Duivelsklauw
+ Boswellia

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Ook opbouw in doseringen

Naarmate het rijtje ingrediënten langer wordt, worden ook de doseringen per ingrediënt vaak hoger. Voor zover daar relevante verschillen in te vinden zijn, worden ze hieronder weer per product weergegeven.

Per 2 softgels

440 mg GLMax® Groenlipmossel 

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Per 3 softgels

300 mg GLMax® Groenlipmossel

60 mg Bio-CM100® Curcumine

45 mg Zwarte bes-blad

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Per 3 softgels

390 mg GLMax® Groenlipmossel

150 mg Full Spectrum Curcumine
(= Bio-CM100® Curcumine + Turmerosachariden)

165 mg Zwarte bes-blad

40 mg Natief Collageen

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Per 10 ml

390 mg GLMax® Groenlipmossel

210 mg Full Spectrum Curcumine
(= Bio-CM100® Curcumine + Turmerosachariden)

167 mg Zwarte bes-blad

40 mg Natief Collageen

150 mg Duivelsklauw

50 mg Boswellia

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Voordelen van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Het meest oorspronkelijke succesproduct van Synofit is vloeibaar (drank). Dit gezondheidsproduct met Curcumine voor de gewrichtsfunctie is door de jaren heen steeds verder uitgebreid met nieuwe ingrediënten. Hiermee is het echt een product geworden voor mensen die de maximale aandacht willen schenken aan hun gewrichten, bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd of de levensfase waarin ze zich bevinden. U begrijpt het al: dit gaat over Synofit Groenlipmossel Vloeibaar.

Wat zijn dan de belangrijkste voordelen van een product in vloeibare vorm?

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar kan iets beter en sneller in het lichaam worden opgenomen, omdat er niet eerst een softgel-capsule hoeft te worden afgebroken voordat het verwerkingsproces in het lichaam kan beginnen. De vloeistof kan al vanaf de mond worden verteerd, bij de softgels begint dit pas in de maag als de capsule open is.

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bevat ook Boswellia en Duivelsklauw als extra ingrediënten (vergeleken met Synofit Groenlipmossel Plus). En er zit per dagdosering meer Full Spectrum Curcumine in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar (210 mg; in Groenlipmossel Plus softgels is dit 150 mg). Hierdoor zijn sommige klanten met Synofit Groenlipmossel Vloeibaar sneller tevreden dan met Synofit Groenlipmossel Plus softgels.

Uitstapje: waarom zit er geen Boswellia en Duivelsklauw in de Groenlipmossel Plus softgels?

Ook dit is een veel gehoorde vraag. De reden is eenvoudig: de softgels zitten ‘vol’. Wij ontwikkelen onze producten zelf en hebben de keuze gehad tussen (1) het groter maken van de softgels, (2) de klant méér dan drie softgels per dag laten slikken of (3) Boswellia en Duivelsklauw niet aan de softgels toevoegen.
Vanwege het gebruikersgemak, wat wij erg belangrijk vinden, hebben we voor de laatste optie gekozen.
Ook vallen Boswellia en Duivelsklauw bij sommige mensen wat zwaar op de maag. Er zijn mensen die zich hierdoor soms niet zo lekker voelen bij het gebruik van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. Denk aan maagzuur, misselijkheid, of een wat benauwd gevoel in de maagstreek. Voor deze mensen bieden de softgels van Synofit Groenlipmossel Plus een welkome oplossing. Ook voor mensen met een maagzweer is Groenlipmossel Plus het advies.

Overige bijzonderheden aan de drank

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bevat zoetstof (steviolglycosiden) en aroma (banaan) om de smaak toegankelijk te maken. Bij softgels is dat niet nodig omdat deze van zichzelf al geur- en smaakloos zijn.
Bij mensen die niet van vreemde smaakjes houden, kan Synofit Groenlipmossel Vloeibaar soms qua smaak tegenvallen (ook met de smaakverbetering die wij al hebben toegepast). Smaken verschillen nu eenmaal…

Aan alle producten van Synofit is geen suiker toegevoegd: de Groenlipmosselproducten zijn officieel suikerarm. Dit kan relevant zijn voor mensen die suikervrij willen eten of voor mensen met diabetes.

Er is een uitgebreid artikel over suiker in Synofit

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bevat conserveermiddelen om de houdbaarheid te garanderen gedurende de eerste 45 dagen. De Synofit softgels zijn luchtdicht, en daarom van nature langer houdbaar – hieraan zijn dus geen conserveermiddelen toegevoegd.

Synofit softgels zijn gemakkelijk los in een tas mee te nemen en hoeven na openen niet koel te worden bewaard. Ze zijn verpakt in een blister. Mensen die veel onderweg zijn (m.n. rond ontbijt en avondeten, wanneer Synofit Groenlipmossel Vloeibaar ingenomen moet worden), kiezen soms vanwege dit gebruikersgemak voor de softgels. Er hoeft dan geen fles koel bewaard te worden, en in bijvoorbeeld een restaurant hoeft er niet een fles met Synofit op tafel te komen. Ook met een vakantie zijn de softgels meestal iets geschikter dan de drank.

In de beginperiode moet Synofit Groenlipmossel Vloeibaar 2 keer per dag ingenomen worden. De Synofit Groenlipmossel Plus softgels moeten in het begin 3 keer per dag ingenomen worden om een vergelijkbare hoeveelheid ingrediënten binnen te krijgen. Wanneer u het vervelend vindt om (bijvoorbeeld tijdens het werk of een lunchafspraak) tussen de middag een softgel te moeten slikken, is Synofit Groenlipmossel Vloeibaar wellicht weer handiger.

Ook zijn er mensen die sowieso niet van het slikken van capsules houden. Zij zullen vanzelf al voor Synofit Groenlipmossel Vloeibaar kiezen.

De meeste nieuwe klanten twijfelen tussen Synofit Groenlipmossel Plus softgels en Synofit Groenlipmossel Vloeibaar (drank)

Samengevat: wat moet ik dan kiezen?

Als uw situatie echt vraagt om de maximale gewrichtsverzorging van Synofit, gebruik dan Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. De klanttevredenheid is met Synofit Groenlipmossel Vloeibaar het grootst, zowel in de beginperiode als tijdens het onderhoud daarna. Als er praktische bezwaren zijn bij het gebruik van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar, om wat voor (bovenstaande) reden dan ook, kies dan voor de Groenlipmossel Plus softgels en ervaar of u hiermee dezelfde tevredenheid kunt behalen als bij de drank. Bent u een jonge sporter en staat u nog actief en vitaal midden in het leven, kies dan voor Groenlipmossel Basic of Groenlipmossel Regular, afhankelijk van waar uw situatie het beste bij past.
Dit ligt persoonlijk, en we laten de uiteindelijke keuze dan ook graag aan u zelf over.

Maakt het dan eigenlijk niet uit?

Bij al onze Groenlipmosselproducten ‘hoort’ men binnen 80 dagen tevreden te zijn. Bent u na 80 dagen correct gebruik nog niet tevreden, dan kunt u er nog voor kiezen om een opvolgend product in de oplopende rij een kans te geven. Beter (en ons advies) is natuurlijk om bij een serieuze situatie direct te kiezen voor Synofit Groenlipmossel Vloeibaar.
Als u na 80 dagen gebruik van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar nog niet (of niet duidelijk) tevreden bent, dan raden wij aan met het innemen van Synofit Groenlipmosselproducten te stoppen. Neem dan ook altijd even contact op met ons Care Team om dit te bespreken. Misschien kunnen we u dan nog op een andere manier tegemoet komen en u met advies van dienst zijn.

Kan ik later nog van keuze veranderen?

Ja, het is goed mogelijk om naar wens van Groenlipmosselproduct te veranderen, of om ze naast elkaar of afwisselend te gebruiken. Ook tijdelijk, bijvoorbeeld rond vakanties, is dit een goede mogelijkheid. Let wel op dat bij het kiezen van een ‘eerder’ product in de rij, de tevredenheid na enkele weken kan afnemen. Wanneer u dit merkt, kunt u het beste direct weer starten met de dosis van het product waar u het laatst tevreden over was. Er zijn ook veel mensen die zonder problemen vrij kunnen wisselen tussen de verschillende Groenlipmosselproducten van Synofit.

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info