Kennis & Verdieping

Synofit Premium Plus: Vloeibaar of Capsules, wat is het verschil?

Is Synofit Premium Plus Vloeibaar beter dan de capsules van Synofit Premium Plus?

Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen. Beide vragen zijn zeker niet onbelangrijk en het is goed dat u zich als klant dit afvraagt!
Hoog tijd dus om het verschil tussen Synofit Premium Plus Vloeibaar en Synofit Premium Plus Capsules eens verder uiteen te zetten.

Op meerdere plekken op onze website vindt u onderstaand overzicht:

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar

Bevat per 10 ml:
390 mg GLMax® Groenlipmossel
210 mg Full Spectrum Curcumine (Bio-CM100® Bio-Curcumine en Turmerosachariden)
167 mg Zwarte bes-blad
50 mg Boswellia
Nieuwe gebruiker? Advies: 80 dagen opbouwkuur 10 ml/dag

Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar

Bevat per 3 capsules:
 390 mg GLMax® Groenlipmossel
 150 mg Full Spectrum Curcumine (Bio-CM100® Bio-Curcumine en Turmerosachariden)
 165 mg Zwarte bes-blad
 Nieuwe gebruiker? Advies: 80 dagen opbouwkuur 3 capsules per dag

Meer informatie & direct bestellen

Daarmee heeft u de kern van de verschillen wel te pakken. We zullen dit nu verder uitleggen.

Verschil tussen Premium Plus Vloeibaar en Premium Plus Capsules

Synofit Premium Plus Vloeibaar kan iets beter en sneller in het lichaam worden opgenomen, omdat er niet eerst een capsule hoeft te worden afgebroken voordat het verwerkingsproces in het lichaam kan beginnen. De vloeistof kan al vanaf de mond worden verteerd, bij de capsules begint dit pas in de maag als de capsule open is.

Synofit Premium Plus Vloeibaar bevat ook Boswellia als extra ingrediënt. En er zit per dagdosering meer Full Spectrum Curcumine in Synofit Premium Plus Vloeibaar (210 mg; in de Capsules is dit 150 mg). Hierdoor zijn sommige klanten met Synofit Premium Plus Vloeibaar sneller tevreden dan met de Synofit Premium Plus Capsules.

Uitstapje: waarom zit er geen Boswellia in de capsules?

Ook dit is een veel gehoorde vraag. De reden is eenvoudig: de capsules zitten ‘vol’. Vroeger bevatte Synofit Premium Plus alleen vloeibare Groenlipmossel met Full Spectrum Curcumine en Zwarte bes-blad. Later is daar Boswellia aan toegevoegd. Maar in de capsules was dit niet mogelijk, omdat deze al boordevol zaten met de drie genoemde hoofd-ingrediënten. Wij hadden toen de keuze tussen (1) het groter maken van de capsules, (2) de klant méér dan drie capsules per dag laten slikken of (3) Boswellia niet aan de capsules toevoegen.
Vanwege het gebruikersgemak, wat wij erg belangrijk vinden, hebben we voor dat laatste gekozen.
Ook valt Boswellia bij sommige mensen wat zwaar op de maag. Er zijn mensen die zich soms niet zo lekker voelen bij het gebruik van Synofit Premium Plus Vloeibaar. Denk aan maagzuur, misselijkheid, of een wat benauwd gevoel in de maagstreek. Voor deze mensen bieden de Synofit Premium Plus Capsules een welkome oplossing.

Synofit Premium Plus Vloeibaar bevat zoetstof (steviolglycosiden) en aroma (banaan) om de smaak toegankelijk te maken. Bij de capsules is dat niet nodig omdat deze geur- en smaakloos zijn.
Bij mensen die niet van vreemde smaakjes houden, kan Synofit Premium Plus Vloeibaar soms qua smaak tegenvallen (ook met de smaakverbetering die wij al hebben toegepast). Smaken verschillen nu eenmaal…

Aan beide producten is geen suiker toegevoegd: Synofit Premium Plus is officieel suikerarm. Dit kan relevant zijn voor mensen die suikervrij willen eten of voor mensen met diabetes.

Er is een uitgebreid artikel over suiker in Synofit

 Synofit Premium Plus Vloeibaar bevat conserveermiddelen om de houdbaarheid te garanderen gedurende de eerste 50 dagen. De Synofit Premium Plus Capsules zijn luchtdicht, en daarom van nature langer houdbaar – hieraan zijn dus geen conserveermiddelen toegevoegd.

Synofit Premium Plus Capsules zijn gemakkelijk los in een tas mee te nemen en hoeven na openen niet koel te worden bewaard. Ze zijn verpakt in een blister. Mensen die veel onderweg zijn (m.n. rond ontbijt en avondeten, wanneer Synofit Premium Plus Vloeibaar ingenomen moet worden), kiezen soms vanwege dit gebruikersgemak voor de capsules. Er hoeft dan geen fles koel bewaard te worden, en in bijvoorbeeld een restaurant hoeft er niet een fles met Synofit op tafel te komen. Ook met een vakantie zijn de capsules meestal iets geschikter dan de vloeistof.

In de opbouw-periode (de opbouwkuur) moet Synofit Premium Plus Vloeibaar 2 keer per dag ingenomen worden. De Synofit Premium Plus Capsules moeten 3 keer per dag ingenomen worden om dezelfde hoeveelheid ingrediënten binnen te krijgen. Wanneer u het vervelend vindt om (bijvoorbeeld tijdens het werk of een lunchafspraak) tussen de middag een capsule te moeten slikken, is Synofit Premium Plus Vloeibaar wellicht weer handiger.

Ook zijn er mensen die sowieso niet van het slikken van capsules houden. Zij zullen vanzelf al voor Synofit Premium Plus Vloeibaar kiezen.

Samengevat: wat moet ik dan kiezen?

Als u de maximale gewrichtsverzorging van Synofit wilt ervaren, gebruik dan Synofit Premium Plus Vloeibaar. De klanttevredenheid is met Synofit Premium Plus Vloeibaar het grootst, zowel tijdens de opbouwkuur als tijdens het onderhoud. Als er praktische bezwaren zijn bij Synofit Premium Plus Vloeibaar, om wat voor (bovenstaande) reden dan ook, kies dan voor de capsules en ervaar of u hiermee dezelfde tevredenheid kunt behalen als bij de vloeibare variant.
Dit ligt persoonlijk, en we laten de uiteindelijke keuze dan ook graag aan u zelf over.

Maakt het dan eigenlijk niet uit?

Bij beide Premium Plus producten ‘hoort’ men binnen 80 dagen tevreden te zijn. Bent u na 80 dagen niet tevreden over de capsules en hebt u Synofit Premium Plus Vloeibaar nog niet geprobeerd, dan kunt u er nog voor kiezen om de opbouwkuur te volgen met Premium Plus Vloeibaar. Beter (en ons advies) is natuurlijk om als nieuwe klant bij aanvang van de opbouwkuur direct te kiezen voor Synofit Premium Plus Vloeibaar.
Als u na 80 dagen nog niet (of niet duidelijk) tevreden bent, dan raden wij aan met het innemen van Synofit Premium Plus te stoppen. Neem dan ook altijd even contact op met onze Klantenservice om dit te bespreken. Misschien kunnen we u dan nog op een andere manier tegemoet komen en u van dienst zijn.

Kan ik later nog van keuze veranderen?

Ja, u kunt overstappen van Synofit Premium Plus Vloeibaar naar Synofit Premium Plus Capsules, of andersom. Ook tijdelijk, bijvoorbeeld rond vakanties, is dit een mogelijkheid. Let wel op dat in sommige gevallen de tevredenheid bij de capsules kan afnemen. Wanneer u dit merkt, kunt u het beste direct weer starten met de dosis Synofit Premium Plus Vloeibaar waar u het laatst tevreden over was. Er zijn ook veel mensen die zonder problemen kunnen wisselen tussen de vloeibare variant en de capsules.

Wilt u overstappen van Synofit Premium Plus Vloeibaar naar Synofit Premium Plus Capsules?

Ook overstappen van de capsules naar de vloeistof behoort tot de mogelijkheden. Lees het artikel om te zien waar u dan op moet letten.
Als u rond het maken van de overstap nog vragen heeft, dan kunt u altijd even contact met Synofit opnemen.

Ja! Ik kies voor Synofit Premium Plus Vloeibaar

Ik kies toch de Synofit Premium Plus Capsules