Wat is het verschil tussen Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules?

Is Synofit Premium Vloeibaar beter dan de capsules van Synofit Premium?

Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen. Beide vragen zijn zeker niet onbelangrijk en het is goed dat u zich als klant dit afvraagt!
Hoog tijd dus om het verschil tussen Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules eens verder uiteen te zetten.

Op meerdere plekken op onze website vindt u onderstaand overzicht:

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Full Spectrum Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia
Vloeibaar
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
400 ml (€ 105,-)
200 ml (€ 60,-)

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules

Bevatten de unieke extra sterke Synofit Premium vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Full Spectrum Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Zonder Boswellia
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
120 capsules (€ 105,-)
60 capsules (€ 60,-)

Daarmee heeft u de kern van de verschillen wel te pakken. We zullen dit nu verder uitleggen.

Verschil tussen Premium Vloeibaar en Premium Capsules

Synofit Premium Vloeibaar kan theoretisch iets beter en sneller in het lichaam worden opgenomen, omdat er niet eerst een capsule hoeft te worden afgebroken voordat het verwerkingsproces in het lichaam kan beginnen. De vloeistof kan al vanaf de mond worden verteerd, bij de capsules begint dit pas in de maag als de capsule open is.

Synofit Premium Vloeibaar bevat ook Boswellia als extra ingrediënt. Hierdoor zijn sommige klanten met Synofit Premium Vloeibaar sneller tevreden dan met de Synofit Premium Capsules.

Uitstapje: waarom zit er geen Boswellia in de capsules?

Ook dit is een veel gehoorde vraag. De reden is eenvoudig: de capsules zitten ‘vol’. Vroeger bevatte Synofit Premium alleen vloeibare Groenlipmossel met Full Spectrum Curcumine en Zwarte bes-blad. Later is daar Boswellia aan toegevoegd. Maar in de capsules was dit niet mogelijk, omdat deze al boordevol zaten met de drie hoofd-ingrediënten (GLMax® Groenlipmossel, Full Spectrum Curcumine, Zwarte bes-blad). Wij hadden toen de keuze tussen (1) het groter maken van de capsules, (2) de klant méér dan drie capsules per dag laten slikken of (3) Boswellia niet aan de capsules toevoegen.
Vanwege het gebruikersgemak, wat wij erg belangrijk vinden, hebben we voor dat laatste gekozen. Ook is het zo dat Boswellia vooral in de beginperiode, de opbouwkuur, van toegevoegde waarde is. De meeste mensen kiezen met de opbouwkuur voor Synofit Premium Vloeibaar, waar dus wél Boswellia in zit, voor een snellere tevredenheid.
Ook valt Boswellia bij sommige mensen wat zwaar op de maag. Er zijn mensen die zich soms niet zo lekker voelen bij het gebruik van Synofit Premium Vloeibaar. Denk aan maagzuur, misselijkheid, of een wat benauwd gevoel in de maagstreek. Voor deze mensen bieden de Synofit Premium Capsules een welkome oplossing.

Synofit Premium Vloeibaar bevat zoetstof (steviolglycosiden) en aroma (banaan) om de smaak toegankelijk te maken. Bij de capsules is dat niet nodig omdat deze geur- en smaakloos zijn.
Bij mensen die niet van vreemde smaakjes houden, kan Synofit Premium Vloeibaar soms qua smaak tegenvallen (ook met de smaakverbetering die wij al hebben toegepast). Smaken verschillen nu eenmaal…

Aan beide producten is geen suiker toegevoegd: Synofit Premium is officieel suikerarm. Dit kan relevant zijn voor mensen die suikervrij willen eten of voor mensen met diabetes.

Er is een uitgebreid artikel over suiker in Synofit

Synofit Premium Vloeibaar bevat conserveermiddelen om de houdbaarheid te garanderen gedurende de eerste 50 dagen. De Synofit Premium Capsules zijn luchtdicht, en daarom van nature langer houdbaar – hieraan zijn dus geen conserveermiddelen toegevoegd.

Synofit Premium Capsules zijn gemakkelijk los in een tas mee te nemen en hoeven na openen niet koel te worden bewaard. Ze zijn verpakt in een blister. Mensen die veel onderweg zijn (m.n. rond ontbijt en avondeten, wanneer Synofit Premium Vloeibaar ingenomen moet worden), kiezen soms vanwege dit gebruikersgemak voor de capsules. Er hoeft dan geen fles koel bewaard te worden, en in bijvoorbeeld een restaurant hoeft er niet een fles met Synofit op tafel te komen. Ook met een vakantie zijn de capsules meestal iets geschikter dan de vloeistof.

In de opbouw-periode (de opbouwkuur) moet Synofit Premium Vloeibaar 2 keer per dag ingenomen worden. De Synofit Premium Capsules moeten 3 keer per dag ingenomen worden om dezelfde hoeveelheid ingrediënten binnen te krijgen. Wanneer u het vervelend vindt om (bijvoorbeeld tijdens het werk of een lunchafspraak) tussen de middag een capsule te moeten slikken, is Synofit Premium Vloeibaar wellicht weer handiger.

Ook zijn er mensen die sowieso niet van het slikken van capsules houden. Zij zullen vanzelf al voor Synofit Premium Vloeibaar kiezen.

Samengevat: wat moet ik dan kiezen?

Als u de maximale gewrichtsverzorging van Synofit wilt ervaren, gebruik dan Synofit Premium Vloeibaar. De klanttevredenheid is met Synofit Premium Vloeibaar het grootst, omdat klanten met Synofit Premium Vloeibaar soms al binnen 1-2 weken tevreden zijn. Met de Synofit Premium Capsules is dit gemiddeld pas na 4-5 weken het geval. En als er praktische bezwaren zijn bij Synofit Premium Vloeibaar, om wat voor (bovenstaande) reden dan ook, kies dan voor de capsules.
Dit ligt heel persoonlijk, en we laten de uiteindelijke keuze dan ook graag aan u zelf over.

Maakt het dan eigenlijk niet uit?

Bij beide Premium producten ‘hoort’ men binnen 80 dagen tevreden te zijn. In dat opzicht maakt het niet uit welk product u gebruikt.
Als u na 80 dagen nog niet (of niet duidelijk) tevreden bent, dan raden wij aan met het innemen van Synofit Premium te stoppen. Neem dan ook altijd even contact op met onze Klantenservice om dit te bespreken. Misschien kunnen we u dan nog op een andere manier tegemoet komen en u van dienst zijn.

Kan ik later nog van keuze veranderen?

Ja, u kunt altijd overstappen van Synofit Premium Vloeibaar naar Synofit Premium Capsules, of andersom. Ook tijdelijk, bijvoorbeeld rond vakanties, is dit een mogelijkheid.

Wilt u overstappen van Synofit Premium Vloeibaar naar Synofit Premium Capsules?

Ook overstappen van de capsules naar de vloeistof behoort tot de mogelijkheden. Lees het artikel om te zien waar u dan op moet letten.
Als u rond het maken van de overstap nog vragen heeft, dan kunt u altijd even contact met Synofit opnemen.

Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Capsules

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.354 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan