Unieke kwaliteit

Vloeibare Groenlipmossel producten van Synofit

Het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Waarom vloeibaar?

Alle producten van Synofit zijn vloeibaar. Dat betekent dat het in de vorm van een drank of in de vorm van softgels wordt gebruikt. De ingrediënten van Synofit zijn daarom zelf ook vloeibaar of vloeibaar gemaakt. Het belangrijkste argument voor het gebruiken van een vloeibaar product, is dat voor het lichaam de opname gemakkelijker is. Er hoeft niet eerst een tablet te worden afgebroken, om uiteindelijk de ingrediënten waar het om gaat in kleinere gedeelten in de lichaamssappen op te nemen. In een vloeistof zijn de ingrediënten dus sneller toegankelijk voor het lichaam dan in een tablet.

Groenlipmossel

Groenlipmossel

Vloeibare Groenlipmossel: GLMax®

Bij Synofit kiezen we al meer dan 10 jaar voor 100% vloeibare Groenlipmossel. Via een uniek proces wordt de Groenlipmossel in zijn geheel én zonder hitte te gebruiken omgezet in een vloeibare vorm. Deze Groenlipmosselvorm staat geregistreerd met de naam GLMax®. Meer lezen over GLMax® Groenlipmossel >>>

Groenlipmosselextract versus 100% vloeibare Groenlipmossel

In de producten van Synofit wordt bewust geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Toen de Maori’s de Groenlipmossel gebruikten, voordat dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Wanneer er in een verwerkingsproces bepaalde stoffen ‘geëxtraheerd’ worden, betekent dat dat er andere elementen worden verwijderd.

Zo zijn er Groenlipmossel-extract-producten die alléén de vetzuren van de Groenlipmossel bevatten. Dat betekent dat er geen Glycosaminoglycanen (Glucosamine en Chrondroïtine), eiwitten en overige weefsels meer aanwezig zijn. Ook zijn er middelen die alleen ‘zuivere Glucosamine’ uit de Groenlipmossel bevatten. Maar dan zijn de Omega 3-vetzuren, de furaanvetzuren, de eiwitten en weefsels van het beestje dus verwijderd.

Naar onze overtuiging doet dit af aan de totaliteit van ingrediënten en daarom gebruikt Synofit bewust géén Groenlipmosselextract, maar een 100% pure Groenlipmossel (GLMax®). Alle ingrediënten van de Groenlipmossel, zoals deze in Nieuw-Zeeland vers opgevist wordt, zijn in de producten van Synofit dus nog in hun oorspronkelijke vorm en verhouding aanwezig.

Groenlipmossel kopen in de webshop van Synofit

Bij Synofit zijn vier verschillende voedingssupplementen met vloeibare Groenlipmossel verkrijgbaar. Stuk voor stuk unieke producten met een eigen verhaal en samenstelling. Maar welk product past het beste bij uw situatie? We leggen het hieronder uit.

Bent u een sporter?

Synofit Groenlipmossel Basic is ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren.

Deze formule is ideaal als u sportief bent en graag een gezondheidsproduct wilt gebruiken om uw kraakbeen te ondersteunen. Ook is het een ideale aanvulling op uw voeding wanneer u in het dagelijks leven bijvoorbeeld weinig vis eet.

De basis van dit gezondheidsproduct bestaat al langer in ons assortiment, en is ook favoriet onder mensen die vanwege medicijngebruik of galstenen geen producten met Curcumine kunnen nemen.

Gebruik 2 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit GLM Plus Capsules’

Bent u (nog) actief en vitaal?

Synofit Groenlipmossel Regular is optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat.

Deze formule is ideaal als u actief bent en (nog) vitaal, maar toch uw gewrichten soepel wilt houden. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijk zwaar beroep of vanwege een prominente rol van het bewegingsapparaat in uw familiehistorie.

De basis van dit gezondheidsproduct is al jarenlang gewild in Nederland.

Gebruik 2-3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Medium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat steeds meer aandacht?

Synofit Groenlipmossel Plus geeft extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. Recent is Natief Collageen aan de formule toegevoegd. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Plus is uniek.

Gebruik 3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat dagelijks aandacht?

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar geeft maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten1.

De basis van deze formule is al 12 jaar leidend op het gebied van vloeibare Groenlipmossel producten. Recent zijn Natief Collageen en Duivelsklauw aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is uniek.

Gebruik 10 ml per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Vloeibaar’

Welk gezondheidsproduct kan ik nu het beste kiezen?

Bij twijfel adviseren we om het verdiepingsartikel met meer vergelijkende productdetails door te lezen.

Wat zijn alle verschillen precies?

In het verdiepingsartikel ontdekt u meer details over deze vier producten. Qua ingrediënten en doseringen zijn er namelijk best verschillen te vinden.

Bij elke levensfase past van nature een ander product, maar er kunnen situaties zijn waarin u toch beter een ander product kunt kiezen.

Wilt u graag een adviesgesprek?

Op basis van de bovenstaande uitleg heeft u vast al een product gevonden dat bij uw situatie past. Twijfelt u nog? Bel dan gerust met het Care Team voor een persoonlijk gesprek en een advies op maat: 036 – 763 03 50.

Kan ik Synofit kopen in een echte winkel?

Veel mensen vragen zich af of de gezondheidsproducten van Synofit ook bij fysieke winkels verkrijgbaar zijn.
Dit is het geval! Synofit is verkrijgbaar bij winkels van DA, Vitaminstore en Gezond & Wel. Ook een selectie van Etos-winkels en tientallen zelfstandige drogisten, reformhuizen, apotheken en andere gezondheidswinkels hebben Synofit-producten in de schappen staan. 
Bij Kruidvat en Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) is Synofit helaas niet verkrijgbaar. 
Voor verkrijgbaarheid van Synofit gezondheidsproducten in uw eigen regio adviseren we om in de winkelzoeker te kijken. 

Zoek een winkel in de buurt

Er zijn alleen al in Nederland meer dan 1200 locaties waar producten van Synofit verkocht worden. Bij onze erkende verkooppunten kunt u ook uw persoonlijke situatie voorleggen en een advies vragen. Bekijk de mogelijkheden in de buurt!

Online Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen, meer lezen over de ingrediënten, of de ervaringen van anderen bekijken.

1 Evaluatie gezondheidsclaim is lopende