Nieuws & Inspiratie

Nieuw: voordeelverpakking Synofit Premium Plus (complete opbouwkuur)

Voordeel voor nieuwe klanten

Goed nieuws voor iedereen die graag wil beginnen met een opbouwkuur Synofit Premium Plus: er is nu ook een voordeelverpakking met 2 x 400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar (duoverpakking). Deze verpakking bevat voldoende vloeistof voor 80 dagen opbouwkuur (10 ml per dag).

Meer tevredenheid

Uit diverse steekproeven, onderzoeken en enquêtes is gebleken dat na 40 dagen opbouwkuur ongeveer 60% van de gebruikers tevreden is over Synofit Premium Plus. Bij 80 dagen is dat opgelopen tot 70%. Ná die eerste 80 dagen is de kans op een toenemende tevredenheid een stuk kleiner geworden, en langer doorgaan heeft meestal geen zin als u dan nog niet tevreden bent. Daar zijn we bij Synofit heel transparant over.
U begrijpt dat wij, gezien de tevredenheidspercentages bij 40 en 80 dagen, graag zien dat nieuwe klanten het product echt 80 dagen de tijd geven om zich te bewijzen.

En daarom is er voordeel voor u als nieuwe klant

Om beginnende gebruikers te helpen om echt die 80 dagen aaneengesloten onze sterkste gewrichtenformule te gebruiken, is de nieuwe voordeelverpakking ontwikkeld. Twee flacons met 400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar kosten niet meer 2 x € 105 maar 1 x € 190. Dat is een voordeel van € 20!

Bekijk nu de Synofit Premium Plus Opbouwkuur voordeelverpakking

De originele, pure Synofit Premium Plus vloeistof (vloeibare Groenlipmossel / GLMax®, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad)
Bevat ook Boswellia en Turmerosachariden als extra ingrediënten
Extreem goede tevredenheid binnen 80 dagen (70%)
100% natuurlijk, geen chemische toevoegingen
10 ml per dag
Prijs per dag (bij 10 ml per dag): € 2,38 

Meer informatie & bestellen >>>

Alleen geschikt voor opbouwdosering

Let op: de flacon met 400 ml is alleen geschikt voor de opbouwdosering van 10 ml per dag. 45 dagen na openen kunnen wij de houdbaarheid van de vloeistof immers niet meer garanderen. Gebruikt u de onderhoudsdosering (5 ml per dag)? Dan adviseren wij, in verband met de houdbaarheid, de flacon met 200 ml te gebruiken.

Andere voordeelverpakkingen

Eerder lanceerden we al de voordeelverpakking met 2 x 200 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar en 90 Synofit Curcu Plus Capsules. Synofit blijft altijd garant staan voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid: op dit moment krijgt Synofit gemiddeld een rapportcijfer van 9,2!

Ook in winkels verkrijgbaar

De voordeelverpakkingen zijn ook in de geselecteerde winkels verkrijgbaar. Bekijk welke geselecteerde winkels er bij u in de buurt zijn

Andere interessante artikelen…

Alles over de opbouwkuur van Synofit Premium Plus

Het woord ‘kuur’ duidt op een tijdelijke behandeling. De ‘opbouwkuur’ is dus de tijdelijke behandeling die iets moet opbouwen. In het geval van Synofit Premium Plus is het de bedoeling dat tijdens de opbouwkuur de ingrediënten in een iets hogere dosering worden aangeboden.
Lees verder

Tips voor het innemen van Synofit-producten

Voor een goede tevredenheid bij het gebruik van Synofit Premium Plus is het belangrijk dat het gedisciplineerd wordt ingenomen. Er zijn klanten die direct een lager tevredenheidsniveau krijgen wanneer zij één of enkele inname-momenten hebben gemist.
Lees verder