Nieuws van Synofit

Nieuw: voordeelverpakking Synofit Premium Plus (goed voor 80 dagen)

okt 21, 2019

Voordeel voor nieuwe klanten

Goed nieuws voor iedereen die graag wil beginnen met Synofit Premium Plus: er is nu ook een voordeelverpakking met 2 x 400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar (duoverpakking). Deze verpakking bevat precies voldoende vloeistof voor de eerste 80 dagen (10 ml per dag).

Meer tevredenheid

Uit diverse steekproeven, onderzoeken en enquêtes is gebleken dat na de eerste 40 dagen ongeveer 60% van de gebruikers bij correct gebruik tevreden is over Synofit Premium Plus. Na 80 dagen is dat opgelopen tot 70%. Ná die eerste 80 dagen is de kans op een toenemende tevredenheid een stuk kleiner geworden, en langer doorgaan heeft meestal geen zin als u dan nog niet echt tevreden bent. Daar zijn we bij Synofit heel transparant over.
U begrijpt dat wij, gezien de tevredenheidspercentages bij de eerste 40 en 80 dagen, graag zien dat nieuwe klanten het product echt 80 dagen de tijd geven om zich te bewijzen.

En daarom is er voordeel voor u als nieuwe klant

Om beginnende gebruikers te helpen om echt die 80 dagen aaneengesloten onze sterkste gewrichtenformule te gebruiken, is de nieuwe voordeelverpakking ontwikkeld. Twee flacons met 400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar kosten niet meer 2 x € 105 maar 1 x € 190. Dat is een voordeel van € 20!

Bekijk nu het Synofit Premium Plus 80 dagen starterspakket met € 20 voordeel

De nummer 1 in het gewrichtenschap
Natuurlijke Bio-Curcumine
Echte vloeibare Groenlipmossel
Maximale boost voor 80 dagen
Geproduceerd in Nederland
Extreem goede tevredenheid binnen 80 dagen (70%)
Geen chemische toevoegingen
10 ml per dag
Prijs per dag (bij 10 ml per dag): € 2,38

Nu 2 x 400 ml van € 210 voor € 190

Meer informatie & bestellen >>>

Alleen geschikt bij 10 ml per dag

Let op: de flacon met 400 ml is alleen geschikt bij de dosering van 10 ml per dag. 45 dagen na openen kunnen wij de houdbaarheid van de vloeistof immers niet meer garanderen. Gebruikt u de onderhoudsdosering (5 ml per dag)? Dan adviseren wij, in verband met de houdbaarheid, de flacon met 200 ml te gebruiken. Hiervoor bestond al een voordeelverpakking: 2 x 200 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar

Andere voordeelverpakkingen

Andere voordeelverpakkingen van Synofit bevatten 2 x 200 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar en 90 Synofit Curcu Plus Capsules. Synofit blijft altijd garant staan voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid: op dit moment krijgt Synofit gemiddeld een rapportcijfer van 9,2!

Ook in winkels verkrijgbaar

De voordeelverpakkingen zijn ook in de geselecteerde winkels verkrijgbaar. Bekijk welke geselecteerde winkels er bij u in de buurt zijn

Andere interessante artikelen…

Beginnen met het gebruik van Synofit Premium Plus

U bevindt zich in een situatie waarbij duidelijk is dat u de gewrichten extra wilt ondersteunen. En dan niet ‘zomaar een beetje ondersteunen’, maar u wilt echt gáán voor de kwalitatieve gewrichtsverzorging van Synofit.
Lees verder

Tips voor het innemen van Synofit-producten

Voor een goede tevredenheid bij het gebruik van Synofit Premium Plus is het belangrijk dat het gedisciplineerd wordt ingenomen. Er zijn klanten die direct een lager tevredenheidsniveau krijgen wanneer zij één of enkele inname-momenten hebben gemist.
Lees verder