Nieuws van Synofit

Trap uw gezondheid naar een hoger niveau: ontdek de vele voordelen van fietsen

Fietsen is een geweldige manier om actief te blijven en te genieten van de buitenlucht. Maar wist u dat het ook talloze voordelen heeft voor uw lichaam en geest? Van het versterken van de spieren tot het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, fietsen biedt talloze voordelen voor de gezondheid en het welzijn van mensen van alle leeftijden. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen van fietsen voor u op een rijtje.

1. Goed voor de cardiovasculaire gezondheid

Fietsen is een uitstekende cardiovasculaire oefening, die uw hart en longen sterker kan maken. Regelmatig fietsen kan ook de bloeddruk verlagen, het risico op hartaandoeningen verminderen en de bloedcirculatie verbeteren.

2. Versterking van de spieren en verbeterde houding

Fietsen is niet alleen een uitstekende manier om de beenspieren te versterken, maar het kan ook helpen bij het versterken van de rug-, buik- en bilspieren. Fietsen vereist namelijk een rechte en stabiele houding, waardoor uw rugspieren worden geactiveerd en versterkt.

recept met mosselen
recept met mosselen

3. Vermindert stress

Fietsen kan helpen bij het verminderen van stress en angst, omdat het helpt om de geest te ontspannen en endorfine vrij te maken. Dit stofje geeft u een goed gevoel.

4. Verbeterde coördinatie en balans

Fietsen vereist een goede coördinatie tussen verschillende delen van het lichaam, wat kan helpen bij het verbeteren van de algehele balans en uw motorische vaardigheden.

5. Goed voor het milieu

Fietsen is een milieuvriendelijke manier van transport. Het veroorzaakt geen uitstoot van schadelijke stoffen en maakt bovendien geen gebruik van fossiele brandstoffen.

6. Minder kans op blessures

Fietsen is een low-impact activiteit, dus het is minder belastend voor de gewrichten en botten dan high-impact activiteiten zoals hardlopen en springen. U loopt dus minder kans op blessures.

recept met mosselen

Kortom: fietsen is een geweldige manier om niet alleen uw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, maar ook bij te dragen aan een gezonder milieu. Bovendien is het een uitstekende bewegingsvorm voor het behoud van soepele gewrichten.

Optimaal voor de botten

Synofit Calcium Plus is een uitgebreide botformule voor personen die gericht de botten willen ondersteunen.

Botweefsel is dynamisch en vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar wordt er meer afgebroken dan opgebouwd.

Het is dan vanzelfsprekend van groot belang dat de botten niets tekortkomen – maar ook daarvóór helpen goede botformules om de botten sterk te houden. Bijvoorbeeld als u weet dat uw voeding weinig Calcium of Vitamine D bevat, of als uw bewegingsapparaat voor tussentijdse uitdagingen komt te staan door intensief en risicovol bewegen.

Gebruik 2 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Calcium Plus Capsules’, ‘Synofit Bone Complex Capsules’ en ‘Synofit Magnium Capsules’