Nieuws & Inspiratie

De website wordt steeds uitgebreider

Met het toenemen van de populariteit van Synofit wordt ook het bezoek op de website steeds omvangrijker. Steeds meer gebruikers betekent ook steeds meer vragen over het gebruik, de ingrediënten, de te verwachten ervaringen, …
Omdat we graag zoveel mogelijk informatie op de website willen aanbieden, is de website steeds vollediger aan het worden – maar dus ook steeds voller. Er zijn onlangs nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, wat het voor sommige klanten onoverzichtelijk maakte. Hoewel wij natuurlijk telefonisch of via e-mail alle vragen graag voor u beantwoorden, was het al geruime tijd een punt dat we wilden optimaliseren.

Een nieuwe website

Een belangrijk verbeterpunt in de nieuwe website, is daarom de overzichtelijkheid. We willen u graag helpen om met zo min mogelijk ‘kliks’ bij de gezochte informatie te komen. Daarvoor is de structuur van het menu herzien. Deze is nu aan de bovenzijde te vinden, en wanneer u met de muis er overheen gaat, verschijnen nieuwe menu-onderdelen. We hopen dat u hier snel aan gewend bent en dat het ook voor ú prettig werkt.
Alle informatie van de oorspronkelijke site is ook op deze nieuwe website te vinden. Zoekt u een bepaald website-onderdeel, maar kunt u het niet direct vinden? Belt u dan gerust even, de dames van de Klantenservice helpen u graag mee zoeken. Ook is het mogelijk om via het zoek-veld rechts bovenin (het vergrootglas-icoontje naast ‘Contact’) naar een bepaald woord te zoeken. U vindt dan alle pagina’s en nieuwsberichten waarin het opgegeven woord voorkomt.

Meegaan met de tijd

Ook is de nieuwe website geoptimaliseerd voor gebruik door smartphones en tablets. Dat betekent dat het beeldscherm zich vanzelf aanpast wanneer het apparaat kleiner is of wanneer er bepaalde verhoudingen worden veranderd. Zo blijft de pagina in alle formaten en met alle apparaten goed leesbaar én overzichtelijk. In deze tijd, waarin steeds meer mensen ‘even snel’ iets met hun telefoon of tablet willen opzoeken, is dit een belangrijk punt. Hierin gaat Synofit dus graag mee met de tijd.

Heeft u nog suggesties?

Als er nog verbeterpunten zijn waarvoor u graag aandacht wenst, dan kunt u dat natuurlijk altijd aan ons doorgeven. Voor zover het haalbaar is, zullen we dit dan aan de technische afdeling voorleggen.

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream