Wereld Reuma Dag actie: gratis Synofit Gewrichts Gel!

Wereld Reuma Dag 12 oktober

Wereld Reuma Dag of World Arthritis Day (WAS) is een jaarlijks terugkerend initiatief om aandacht te vragen voor reuma. Reuma is de verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan spier, pezen en gewrichten. Wereld Reuma Dag 2017 staat dit jaar in het teken van de campagne: ‘Don’t Delay, Connect Today’. De campagne is opgericht om het belang van vroegtijdige diagnose onder de aandacht te brengen.

Stel een doktersbezoek niet uit en wees er vroegtijdig bij

Reumatische aandoeningen kunnen bij een late diagnose veel meer schade aanbrengen dan bij een vroegtijdige diagnose. Zo kan er op tijd gestart worden met de behandeling, waardoor mensen minder last hebben van de reumatische verschijnselen en een redelijk normaal leven kunnen leiden.

Synofit Gewrichts Gel bij elke aankoop van Synofit Premium

In het teken van Wereld Reuma Dag, geven wij van 9 oktober 2017 – 13 oktober 2017 een gratis Synofit Gewrichts Gel weg bij elke bestelling met Synofit Premium.

Synofit Gewrichts Gel is geschikt voor snelle behandeling van pijnlijke gewrichten, spieren, pezen of bindweefsel. De Gewrichts Gel is speciaal ontwikkeld voor uitwendig gebruik, zodat het effect direct voelbaar is. De Gewrichts Gel is ook geschikt tijdens of na het sporten.

Bestel een Synofit Premium product en gebruik de vouchercode WRDGEL in stap 2 van het bestelproces. Let op: deze code is geldig t/m 13 oktober 2017. Ga naar de webshop.

De werking van Synofit Gewrichts Gel

De Gewrichts Gel bevat Arnica, Groenlipmossel, Zwarte bes-blad, essentiële Rozemarijn-olie, Capsicum en Methylsalicylaat voor soepele spieren en gewrichten.

Algemeen bevorderd de Gewrichts Gel lokaal de doorbloeding wat verkoelend werkt, geeft het tegelijk een verwarmend effect en dit resulteert in een ontspannende werking. Gebruik van de Gel resulteert vaak in korte tijd al tot een pijnstillende werking. Daarom is de Gel zeer geschikt voor het direct verlichten van plotselinge pijnklachten.

Het Reumafonds

Het Reumafonds is in 1926 opgericht en financiert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de verschillende vormen van reuma. Reuma is een verzamelnaam voor tientallen verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Bijna 2 miljoen Nederlanders hebben hier iedere dag weer mee te maken: pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen die niet meer over gaan.
Reumatische aandoeningen zijn dus niet te genezen. De sleutel om reuma de wereld uit te helpen is wetenschappelijk onderzoek. Het Reumafonds houdt zich daar voornamelijk mee bezig.
Zolang genezing nog niet mogelijk is, wil het Reumafonds ook bijdragen aan betere behandelingen. Verder geven ze voorlichting over reuma en komen ze op voor de belangen van mensen met reuma.

Bestel nu Synofit Premium met een gratis gel

Bestel direct Synofit Premium met een gratis Synofit Gewrichts Gel. Gebruik de vouchercode WRDGEL in stap 2 van het bestelproces. Let op: deze code is geldig t/m 13 oktober 2017.

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,94 uit 10 met 3.379 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is GMP+ gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit Magnium bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2 en Vitamine D3