Nieuws van Synofit

De oranje kant van Synofit

Denkt u bij Synofit meteen aan Groen, van de Groenlipmossel? Super! Maar we zijn ook oranje. Onze wortels liggen in Nederland, net als het grootste deel van onze bedrijfsvoering. En ons bedrijf is gevestigd aan de Koninginneweg. Alle reden dus om rond Koningsdag terug te kijken op onze geschiedenis!

1. Kwaliteit sinds 2010

Synofit is in 2010 opgericht door de Nederlander Camiel Hofstee. Camiel was de eerste persoon die het Groenlipmossel product gebruikte. Destijds werd de formule nog alleen gebruikt voor gewrichten van paarden. Hij was zodanig enthousiast dat hij Synofit op de humane markt heeft gebracht. Doordat wij altijd veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze grondstoffen en ons productieproces, kunnen wij u ook vandaag de dag nog ondersteunen om optimaal in beweging te blijven.

2. Het begon allemaal met...

De originele vloeibare Groenlipmosselformule die al snel de humane markt veroverde en bij velen tot favoriet product benoemd werd. Beschikbaar als drank en later ook als softgel capsules. 

2 x 200 ml Synofit Premium Vloeibaar
recept met mosselen
recept met mosselen

3. Uitbreiding van het assortiment

We hebben kennis en kunde hoog in ons vaandel staan en vinden het daarom uiterst belangrijk om enkel producten te ontwikkelen waarin wij geloven. Dat is één van de redenen dat wij een beperkt assortiment hebben; wat we doen, doen we goed! Toen de Groenlipmossel productlijn eenmaal was uitgebreid voor verschillende behoeftes, hebben we ook andere gezondheidsproducten voor het bewegingsapparaat toegevoegd. Zoals onze Curcumine Plus, Calcium Plus en Cardio Care. Maar ook de bestaande Groenlipmossel producten worden continu beoordeeld en verbeterd op basis van nieuwe ontwikkelingen en kennis. 

4. Synofit wordt internationaler

De supplementen van Synofit worden inmiddels ook verkocht in andere landen, zoals België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. 

5. Innovatie en duurzaamheid staan voorop

Niet alleen vinden wij het belangrijk om innovatief te zijn bij de ontwikkeling van onze producten, maar ook als het gaat om personeel en duurzaamheid. Het personeel van Synofit werkt al sinds het begin voornamelijk vanuit huis. Zo is er geen kantoorpand en hoeven wij dus niet elke dag op pad om naar kantoor te gaan. Onze buitendienst medewerkers rijden in hybride of volledig elektrische auto’s en onze productverpakkingen zijn geheel recyclebaar. 

6. Blij met onze Nederlandse Roots

We zijn best wel trots op wat we als bedrijf hebben bereikt met ons team. Neem op Koningsdag een kijkje in onze stories op social media om de leuke teamfoto’s in oranje te bekijken!

Synofit Team Koningsdag

Wij wensen u een fantastische Koningsdag!

Synofit: het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info