Kennis & Verdieping

Zoekt u specifieke informatie over Synofit?

Veelgestelde vragen

Over de producten van Synofit, over persoonlijke situaties en over de service van de website worden allerlei vragen gesteld aan het team van Synofit. Wij nemen graag de tijd om die vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
Sommige vragen worden regelmatig gesteld, omdat het onderwerpen zijn die veel mensen bezighouden. Speciaal daarvoor hebben we een pagina gemaakt met de veelgestelde vragen. Van daaruit kunt u per onderwerp vaak doorklikken naar een pagina of artikel dat verder uitweidt over het onderwerp. We hopen u op die manier te voorzien van zo volledig mogelijke informatie.

Zoekfunctie

Op de website van Synofit is het daarnaast mogelijk om een zoekfunctie te gebruiken. Deze zoekfunctie vindt u rechts boven in uw scherm: een icoontje van een vergrootglas bij de menuknop ‘Contact’.

zoekbalk synofit.nlAls u op dit vergrootglas klikt, verschijnt er een zoekbalk in uw scherm, rechts naast het logo van Synofit. In deze zoekbalk kunt u vervolgens een zoekwoord invoeren. Als u op ‘Enter’ drukt, verschijnt er een overzicht van alle pagina’s en artikelen die het gekozen woord bevatten. Door deze functie te gebruiken, kunt u dus gericht zoeken binnen de site naar bepaalde onderwerpen.
We hopen dat u wat aan de zoekfunctie heeft en dat het zo nóg gemakkelijker gemaakt is om snel de juiste informatie te vinden!

Mobiele website

Zoekfunctie op mobiele site Synofit.nlAls u met uw smartphone de website bezoekt, is de zoekfunctie ook bovenin te vinden. In sommige gevallen moet u dan eerst het scherm van de smartphone roteren, zodat de website over de breedte van het scherm wordt weergegeven. Verder werkt de zoekfunctie hier hetzelfde: u kunt een zoekwoord invoeren, en door vervolgens op ‘Zoek’ te tikken, verschijnen alle pagina’s en blogs met de gevraagde zoekterm.