Gepubliceerd op 30 January, 2023
imageimageimageimagesocial media links

De Nationale GezondheidsBeurs in Jaarbeurs Utrecht

Knowledge Advice Image right side

Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs doet u veel inspiratie op voor een gezonde leefstijl. Op de beurs vindt u naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs, sfeervolle paviljoens ♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale Receptenboekjes ♡ toegang tot de AllergieBeurs & meer!

Knowledge Advice Image right side

Gezondheid en bewegen

Tijdens de beurs wordt er veel aandacht geschonken aan gezondheid en bewegen. Zo zijn er influencers, auteurs en sprekers op het gebied van gezondheid en worden er workshops georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse presentaties en een kooktheater.

Bekijk het volledige podiumprogramma

Knowledge Advice Image right side

Synofit is erbij: stand A18

Natuurlijk zijn wij erbij mét onze gezondheidsproducten. Onze producten ondersteunen de natuurlijke gezondheid van het bewegingsapparaat. Met onze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

helping text from link assets

Wint u een prijs in onze stand?

In onze stand kunt u niet alleen gratis een persoonlijk advies krijgen van onze gezondheidsprofessionals, u kunt ook kans maken op diverse prijzen!  Laat uw gegevens achter en maak gratis kans op een fantastische Synofit prijs!

Bestel nu kaarten met 50% korting

✓ U heeft via Synofit de mogelijkheid om met 50% korting toegangskaarten te bestellen. Maak hier gebruik van zolang de voorraad strekt. Met de kortingscode SYNOFIT23 bestelt u met 50% korting. Bestel via onderstaande knop, dan wordt de kortingscode automatisch toegepast.

Bestel nu kaarten met korting

helping text from link assets

Gepubliceerd op 30 January, 2023
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Evenementen
Verder lezen