Waar worden Synofit producten verkocht?

Meer dan 1200 verkoop- & adviespunten in Nederland. We raden aan om de gezondheidsproducten van Synofit in een fysieke winkel te kopen vanwege het persoonlijke advies, de productvergelijking en de productbeleving.

Zoek verkoop- en adviespunten bij jou in de buurt!

Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met de desbetreffende winkel, drogisterij, kliniek, apotheek of therapeut om te vragen of uw product op voorraad is. Als u op een zoekresultaat klikt (onder de kaart of een pijl in de kaart), verschijnen de contactgegevens en openingstijden op de kaart.

Geen geautoriseerd verkooppunt bij u in de buurt?

Vraag dan aan uw eigen apotheek, winkel of therapeut of zij de producten voor u willen bestellen, bij ons of bij de groothandel (Holland Pharma of UniPharma). Dit kan alleen als zij een licentie hebben om de producten van Synofit te verkopen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iemand die onze kwaliteitsproducten aan u verkoopt, voldoende kennis van zaken heeft en u kan voorzien van betrouwbaar en eerlijk advies.

Als een apotheek, winkel of therapeut nog geen vergunning heeft, maar het product wel voor u wil bestellen, neem dan contact op met sales@synofit.nl.

Woont u in België?

Dan kunt u voor een actueel overzicht van winkels en apotheken bij u in de buurt die onze producten verkopen, het beste een kijkje nemen op de website van Synofit België: www.synofit.be/dealers

In België kan elke apotheek of gezondheidswinkel de producten van Medi XS bestellen.