Gepubliceerd op 08 January, 2023
imageimageimageimagesocial media links
Knowledge Advice Image right side

De 19e editie van de SeniorenExpo

Van 17 tot en met 22 januari vindt alweer de 19de edite van de Senioren Expo in Veldhoven (Eindhoven) plaats en wij zijn erbij! U ook?

De SeniorenExpo

De SeniorenExpo is een complete huishoudbeurs voor 50-plussers met ruim 150 stands. Op de beurs vindt u alles over sfeervol leven en wonen, reizen, gezondheid en bewegen, hobby’s en creativiteit. SeniorenExpo heeft veel te bieden voor alle 50-plussers onder één dak. Geniet met hapjes en drankjes in een leuke sfeer van optredens van verschillende bands, orkesten, koren en artiesten.

Knowledge Advice Image right side

Synofit is erbij: stand D1

Natuurlijk zijn wij erbij met onze gezondheidsproducten. Onze gezondheidsproducten ondersteunen bijvoorbeeld de natuurlijke verzorging van het bewegingsapparaat.

Met onze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven. 

Knowledge Advice Image right side

Gezondheid en bewegen

Tijdens de beurs wordt er veel aandacht geschonken aan gezondheid en bewegen. Zo zijn er gezonde hapjes en drankjes verkrijgbaar en worden er activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse workshops en modeshows.

Bekijk het volledige podiumprogramma

Knowledge Advice Image right side

Wint u een prijs in onze stand?

In onze stand kunt u niet alleen een persoonlijk advies krijgen van onze gezondheidsprofessionals, u kunt ook kans maken op diverse prijzen!  

Laat uw gegevens achter en geef een draai aan ons eigen rad. Maak daarmee gratis kans op de grote Synofit hoofdprijs of win een van de andere leuke prijzen!

Knowledge Advice Image right side

Nu met korting kaarten bestellen

Speciaal voor u als Synofit-klant mogen wij u 4 euro korting per toegangskaart aanbieden. Bestel uw kaarten mét deze korting via onderstaande knop. Let op: de kortingsbon hiernaast / hierboven moet u laten zien bij binnenkomst. Zorg dat u die opslaat of uitprint.

Korting claimen >>>

Gepubliceerd op 08 January, 2023
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Evenementen
Verder lezen