Gepubliceerd op 10 June, 2018
imageimageimageimagesocial media links

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar in de handbagage: kan dat?

helping text from link assets

Speciale reis-flacon voor 100 ml vloeistof

We hebben nu voor de reizigers onder onze klanten speciale flacons voor 100 ml vloeistof gemaakt. U kunt deze gratis bestellen via de Klantenservice. Waarvoor kan deze 100 ml flacon gebruikt worden:

  • Tijdens een langere vlucht kunt u Synofit Groenlipmossel Vloeibaar gebruiken vanuit deze flacon, omdat deze in de handbagage mee mag. Vergeet niet ook het lepeltje in de handbagage mee te nemen voor de juiste dosering.

  • Ook als u op een vliegvakantie gaat met alleen handbagage, kunt u nu Synofit Groenlipmossel Vloeibaar meenemen: in porties van 100 ml.

  • Wanneer u zich zorgen maakt over de temperatuur of de hygiëne in de ruimte waar u Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bewaart, kunt u nu de grotere flacon ‘opsplitsen‘ en alleen nog kleinere, afgepaste hoeveelheden blootstellen aan die ruimte. De grote flacon met de rest van de vloeistof kunt u dan elders in de koeling bewaren, zodat deze zeker goed blijft.

  • De kleine flacon kan ook voor kortere uitstapjes handig zijn: u hoeft niet meer een grote geopende flacon in uw tas te houden, maar u neemt alleen het kleine flesje mee met ongeveer de benodigde hoeveelheid voor de duur van het uitstapje.

Gratis service

We hopen dat deze gratis service u zal helpen om met meer gemak de producten te gebruiken tijdens uw reizen en uitstapjes. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om rond de reis tijdelijk over te stappen naar Synofit Groenlipmossel Capsules. We adviseren u om dan wel het artikel hierover goed door te nemen, zodat u weet waar u dan op moet letten. Als u het kleine flesje aanvraagt, wordt deze overigens leeg geleverd. U kunt deze dan zelf vullen met de hoeveelheid vloeistof die u geschikt lijkt voor de periode die u wilt overbruggen.

Gepubliceerd op 10 June, 2018
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Tips
Verder lezen