‘Ik voel me vrij’

Waar wordt Synofit verkocht?

Meer dan 800 verkooppunten in Nederland

Synofit beveelt het aan om gezondheidsproducten in een ‘fysieke winkel‘ te kopen. We schreven onlangs een artikel om uit te leggen waarom: lees de blog met 5 redenen om Synofit in een fysieke winkel te kopen.

Het is dan wel handig als u weet welke erkende verkopers van Synofit er zijn. Wilt u Synofit bij een verkooppunt bij u in de buurt kopen, gebruik dan de kaartzoeker op deze pagina om een erkend verkooppunt te vinden.

Let op! Het is verstandig om van tevoren met de betreffende winkel, drogisterij, apotheek of therapeut contact te zoeken, om te vragen of uw product voorradig is. In de meeste gevallen staat een telefoonnummer en/of e-mailadres bij het verkooppunt vermeld.
Lees ook de blog over de verkrijgbaarheid van Synofit.

Zoek verkooppunten bij u in de buurt

Met deze zoekmachine kunt u naar Synofit-verkooppunten bij u in de buurt zoeken. Voer een adres of postcode in en klik op de “Zoek Locaties” knop. Let op: bij zoeken op postcode de volledige postcode invullen inclusief letters. Wanneer u op een zoekresultaat klikt (onder de kaart of een pijltje in de kaart), dan verschijnen de contactgegevens en openingstijden in de kaart.
Zoekt u een verkooppunt in België? Lees dan de informatie voor België.

Voer een adres of postcode in en klik op de vind locaties knop.

 

Geen erkend Synofit-verkooppunt bij u in de buurt?

Vraag dan uw eigen apotheek, gezondheidswinkel of therapeut of deze Synofit voor u wil bestellen, bij ons of bij de groothandel (Holland Pharma). Dat is alleen mogelijk als zij een licentie hebben om Synofit te verkopen. Wij vinden het immers erg belangrijk dat iemand die Synofit aan u verkoopt, voldoende kennis van de producten heeft en u van een goed advies kan voorzien. Binnen enkele dagen tot een week na de bestelling kunt u Synofit bij zo’n erkende verkoper afhalen. Als een apotheek, gezondheidswinkel of therapeut nog geen licentie heeft, maar wel graag Synofit wil bestellen voor u, dan kunnen zij hiervoor contact opnemen met verkoop@synofit.nl.

Synofit is naast Nederland ook verkrijgbaar in de volgende landen

België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland, Slowakije, Zwitserland, Zweden en de Verenigde Staten.

Woont u in België?

Dan kunt voor een actueel overzicht van winkels en apotheken bij u in de buurt die Synofit verkopen, het beste even kijken op de website van Synofit België: www.synofit.be/dealers. In België kan iedere apotheek of gezondheidswinkel Synofit bestellen bij MediXS.
Voor meer informatie over Synofit in België kunt u contact opnemen met MediXS, E-mail: info@synofit.be, Telefoon: 016 - 43.41.41.

Synofit en Groenlipmossel bij Kruidvat of Holland & Barrett?

De producten van Synofit zijn niet verkrijgbaar bij de winkelketens van Kruidvat en Holland & Barrett (voormalig De Tuinen). Alleen de betere drogisterij, gezondheidswinkel en apotheek wordt hiervoor geselecteerd, omdat deze de service en kwaliteit kunnen bieden die wij voorstaan (selectieve distributie).

In veel gevallen betekent immers aanschaf van een goedkoop gezondheidsproduct toch duurkoop. Lees bijvoorbeeld waarom goedkopere imitaties geen volwaardige vervanging voor Synofit kunnen zijn.