back button
GLMax® groenlipmossel
ingredient image

GLMax® = 100% pure vloeibare groenlipmossel

Unieke groenlipinnovatie: GLMax®

Synofit is de enige producent van groenlipmosselproducten die met GLMax® werkt. GLMax® is een unieke selectie en bereiding van de groenlipmossel. Het betreft geen droog poeder of extract, maar een 100% pure groenlipmossel in vloeibare én gestabiliseerde vorm.

Selectie van de groeilocatie

De groenlipmossel kan alleen gedijen in de uiterst heldere wateren rond Nieuw-Zeeland. In de Marlborough Sounds zijn dan ook meerdere ‘groenlipmossel-farms’ te vinden.

De precieze locatie waar een groenlipmossel leeft, beïnvloedt de uiteindelijke samenstelling van de mossel zelf. Zo zijn bijvoorbeeld de stroming van het water en de mate van vervuiling (algen) van invloed op de conditie van de groenlipmosselen die op een bepaalde plaats groeien. Bij Synofit is hier aandacht voor: we houden bij het kiezen van groenlipmossel voor GLMax® rekening met de groeilocatie. 

Selectie bij de oogst

Los hiervan wordt er bij het oogsten van de groenlipmossel opnieuw een grote diversiteit aangetroffen: bijvoorbeeld het formaat, de kleur en de vettigheid variëren van mossel tot mossel (zie ook de afbeelding hiernaast). Ook bestaan er natuurlijk mannetjes- en vrouwtjesmosselen.

ingredients details

Sommige van deze factoren beïnvloeden in belangrijke mate de samenstelling van de groenlipmossel. Een lekkere mollige mossel is bijvoorbeeld extra rijk aan omega 3-vetzuren.

Na het kiezen van de perfecte groeiplaats van de groenlipmossel is het dus mogelijk om bij de oogst opnieuw een keuze te maken uit de allerbeste mosselen. U raadt het al: dit wordt bij de selectie van groenlipmosselen voor GLMax® dan ook zorgvuldig gedaan.

Afspraken over GLMax® mosselen

Synofit heeft met de groenlipmosselleverancier een afspraak gemaakt over de keuze van de groeilocatie van de groenlipmossel én over de selectiecriteria van de oogst. Want alleen de allerbeste en allermooiste groenlipmosselen zijn goed genoeg om in GLMax® verwerkt te worden. Zo bent u verzekerd van een zo goed mogelijke groenlipmossel in uw Synofit-product.

Knowledge Advice Image right side

Van mosselen naar vloeistof

Door middel van een uniek procedé wordt voor GLMax® de gehele groenlipmossel omgezet in een vloeibare vorm. Daardoor blijven alle componenten van de groenlipmossel in hun onderlinge samenhang aanwezig.

De producten van Synofit met GLMax® zijn: Synofit Groenlipmossel BasicSynofit Groenlipmossel RegularSynofit Groenlipmossel PlusSynofit Groenlipmossel Vloeibaar en Synofit Joint Care.

Deze gezondheidsproducten kunnen beschouwd worden als een hoogwaardige innovatie op het gebied van groenlipmossel.

Waarom vloeibaar?

GLMax® wordt door de vloeibare vorm snel en goed opgenomen, zodat met een relatief lage dosering kan worden volstaan. Daardoor zijn de groenlipmosselproducten van Synofit efficiënt in gebruik en is de tevredenheid aantoonbaar hoger dan bij producten met droge poeders en groenlipmosselextract.

Waarom geen extract?

In de producten van Synofit wordt bewust geen groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. 

Toen de Maori’s de groenlipmossel gebruikten, voordat dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Daarom kiest Synofit met GLMax® voor een vorm die dicht bij deze natuurlijke vorm staat.

Verschillen tussen producten met ‘vloeibare groenlipmossel’

Er worden in verschillende winkels andere (soms ook vloeibare) producten aangeboden die “vloeibare groenlipmossel” bevatten. Deze producten, die eigenlijk een poging tot imitatie van Synofit zijn, zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Deze producten bevatten géén GLMax® en daarbij bestaat dus niet de hierboven omschreven garantie dat voor het proces alleen de beste mosselen geselecteerd worden uit de meest gunstige wateren. Ook worden er vaak verdikkingsmiddelen aan de vloeistoffen toegevoegd om te verhullen dat de groenlipmossel eigenlijk nog steeds een poeder is, die ‘zweeft’ in de dikker gemaakte vloeistof.

In welke producten zit GLMax® groenlipmossel?

Of een product GLMax® groenlipmossel bevat, kunt u eenvoudig controleren op het etiket. Bevat een product GLMax® groenlipmossel, dan wordt dit zeker op het etiket vermeld. Het is immers een kostbaar ingrediënt om als producent ongelooflijk trots op te zijn.

Waarom is GLMax® kostbaar?

Er zijn meerdere factoren die GLMax® tot een kostbaar ingrediënt maken. Allereerst gaat het dus om de keuze van de beste groeilocatie en de selectie van de beste mosselen. Daar hangt een prijskaartje aan. De geheime methode om de groenlipmossel écht vloeibaar te maken, is vervolgens uniek in de wereld. Er wordt overigens ook nergens in het proces hitte toegepast. Omdat dit allemaal een speciaal voor GLMax® ontwikkeld systeem is, maakt dit de productie extra prijzig. Tenslotte wordt er geproduceerd naar vraag en dat is maatwerk. Toch kiest Synofit hier allemaal vol overtuiging voor. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor u!

Kan ik Synofit kopen in een echte winkel?

Veel mensen vragen zich af of de gezondheidsproducten van Synofit ook bij fysieke winkels verkrijgbaar zijn.

Dit is het geval! Synofit is verkrijgbaar bij winkels van DA, Vitaminstore en Gezond & Wel. Ook een selectie van Etos-winkels en tientallen zelfstandige drogisten, reformhuizen, apotheken en andere gezondheidswinkels hebben Synofit-producten in de schappen staan. 

Bij Kruidvat en Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) is Synofit helaas niet verkrijgbaar. 

Voor verkrijgbaarheid van Synofit gezondheidsproducten in uw eigen regio adviseren we om in de winkelzoeker te kijken. 

Bekijk Synofit supplementen met GLMax® groenlipmossel:

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Basic

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Basic

Met (per 2 softgels) 440 mg GLMax® groenlipmossel.

Bevat vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Dit product is ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren. Ook geschikt voor personen die geen curcumine mogen / willen gebruiken.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Regular

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Regular

Met (per 3 softgels) 300 mg groenlipmossel, 60 mg curcumine en 45 mg zwarte bes-blad.

Bevat curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1. Dit product is optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat.

Advies: gebruik drie Synofit Groenlipmossel Regular softgels per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar twee softgels per dag.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Plus

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Plus

Met (per 3 softgels) 390 mg groenlipmossel, 150 mg Full Spectrum Curcumine en 165 mg zwarte bes-blad. Daarnaast bevat deze formule nog andere ingrediënten, zoals natief collageen type II.

Bevat curcumine voor de gewrichtsfunctie1. Dit product biedt extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

Advies: gebruik drie Synofit Groenlipmossel Plus softgels per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar twee softgels of zelfs één softgel per dag.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Met (per 10 ml) 390 mg GLMax® groenlipmossel, 210 mg Full Spectrum Curcumine en 167 mg zwarte bes-blad. Daarnaast bevat deze formule nog andere ingrediënten, zoals natief collageen type II, boswellia en duivelsklauw.

Met curcumine voor de gewrichtsfunctie1. Dit product biedt maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten1.

Advies: gebruik tweemaal daags 5 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar tweemaal daags 2,5 ml per dag.

Ga naar de webshop om uw gezondheidsproducten te bestellen >>>