Unieke kwaliteit

Producten van Synofit en de ingrediënten

Via de menubalk links kunt u kiezen voor het product of ingrediënt waar u in geïnteresseerd bent. Per product kunt u de samenstelling en links naar informatie over de ingrediënten vinden.

Joint Care

Ingrediënten (INCI’s): Aqua, Polysorbate 20, Parfum, Carbomer, Alcohol, Glucosamine Sulfate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Sodium Chondroitin Sulfate, Ethylhexylglycerin, Hydroxycitronellal, Methyl Salicylate, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Mussel Extract, Limonene, Citronellol, Capsicum Annuum Extract, Capsicum Frutescens Resin, Isoeugenol, Geraniol, Eugenol, Coumarin, Ribes Nigrum Leaf, Arnica Montana Flower, Citral

Groenlipmossel

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland. De Groenlipmossel in Synofit is niet zomaar een extract of poeder.

Meer weten >

Zwarte bes-blad

De Zwarte bes is lid van de Ribes-familie. De Latijnse naam van de Zwarte bes-plant is Ribes nigrum, waarbij ‘nigrum’ verwijst naar de donkere kleur en ‘ribes’ naar de bessen.

Meer weten >

Arnica

Arnica montana wordt naast ‘Wolverlei‘ ook ‘Valkruid‘ genoemd. Niet zo vreemd, als u nagaat dat deze plant van nature voorkomt in bergachtige gebieden, zoals de Pyreneeën en de Alpen.

Meer weten >

Capsicum

Capsicum (Capsicum frutescens) is de stof uit een chilipepersoort. De Capsicum frutescens is een kleine struik die tot 2 meter hoog kan worden. De meestal smalle bessen bevatten een hoog gehalte aan capsaïcine.

Meer weten >

Vitamine E

Rozemarijn

De Rozemarijn is een oud symbool voor liefde, vriendschap en trouw, die ook wel werd toegepast voor het ‘niet vergeten‘ van een geliefde als die op reis ging of overleden was. In de Synofit Gel geeft het een goed gevoel aan de spieren. 

Meer weten >

Vitamine E

Glycosaminoglycanen (GAGs)

Glucosamine en Chondroïtine zijn Glycosaminoglycanen (GAGs) die een hydraterende functie hebben. In de Synofit Spier- en Gewrichts Gel zorgen zij voor een fijn gevoel op de huid bij toepassing.

Meer weten >

Vitamine E

Methylsalicylaat

Veel soorten planten maken Methylsalicylaat van nature aan, maar vooral de Wintergreen-plant staat erom bekend. In de Gel wordt het gebruikt vanwege de bijzondere en doeltreffende werking én de lekkere frisse geur.

Meer weten >