Synofit gebruiken: wat u moet weten voordat u begint

Hoe moet ik Synofit gebruiken en wat moet ik weten voordat ik ga beginnen met Synofit?

Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u begint met Synofit gebruiken. Zo is Synofit Premium als voedingssupplement bijvoorbeeld niet aan te raden wanneer u een weekdierallergie heeft of wanneer u galstenen heeft. Synofit Basic, het vereenvoudigde voedingssupplement met alleen GLMax® Groenlipmossel, is eveneens niet te gebruiken bij een allergie voor weekdieren, maar bij grote galstenen geeft dit product geen problemen omdat het geen Curcumine bevat.

Voor persoonlijk advies en extra informatie kunt u natuurlijk ook bij u in de buurt naar een Synofit verkooppunt gaan, of nu direct online uw vraag stellen.

Synofit gebruiken: als drank, als capsules of als gel

U kunt uw gewrichten verwennen door Synofit Premium als drank (Synofit Premium Vloeibaar) of als capsules (Synofit Premium Capsules) te gebruiken. Voor lichter gebruik zijn er ook capsules met minder ingrediënten (Synofit Basic Capsules).

Ook is er een gel voor uitwendig gebruik, als aanvulling voor de behandeling van binnenuit. Speciaal voor het behoud van sterke botten is er een apart product (Synofit Bone Complex Capsules) met alleen Calcium, Magnesium, Vitamine K2 en Vitamine D3.

Twijfelt u over welk product u het beste kunt toepassen in uw situatie? Lees dan eens de blog over het gebruik van Synofit als voedingssupplement (Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules) versus het gebruik van Synofit als gel (Synofit Gewrichts Gel).
Ook is er een blog waarin het onderscheid tussen botten en gewrichten duidelijk uitgelegd wordt (Synofit Premium versus Synofit Bone Complex) en over de toepassing van Synofit in heel lichte gevallen (Synofit Basic versus Synofit Premium).

Voor de langdurige verzorging van de gewrichten wordt meestal terecht gekozen voor Synofit Premium. Als u ook wilt beginnen met Synofit Premium als voedingssupplement, lees dan onze blog over de opbouwkuur, zodat u weet wat u kunt verwachten met deze totaalformule voor de gewrichten.

Synofit Premium

Gebruiksaanwijzing bij Synofit Premium Vloeibaar

U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) tweemaal daags 5 ml Synofit Premium Vloeibaar voor, tijdens of na de maaltijd in. Als uw gewrichten na deze periode soepel en comfortabel blijven aanvoelen, kunt u als onderhoudsdosering eenmaal daags 5 ml (bij voorkeur ‘s morgens) óf tweemaal daags 2,5 ml innemen. Bij de verpakking wordt een extra dop geleverd voor meer gebruikersgemak bij het doseren. Ook krijgt u een maatlepeltje er bij met een deelstreep voor 2,5 en 5,0 ml, zodat u de benodigde hoeveelheid goed kunt afmeten.
Let op: Synofit Premium is niet altijd te gebruiken in combinatie met bepaalde medicijnen. (Meer informatie hierover vindt u in de gebruiksaanwijzing die u hieronder kunt downloaden, of in de blog over combinaties met medicijnen >>>)

Gebruiksaanwijzing bij Synofit Premium Capsules

U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) driemaal daags één Synofit Premium Capsule voor, tijdens of na de maaltijd in. Als uw gewrichten na deze periode soepel en comfortabel blijven aanvoelen, kunt u voor de onderhoudsdosering teruggaan naar tweemaal daags één Synofit Premium Capsule. In sommige gevallen is na verloop van tijd één Synofit Premium Capsule voldoende. Deze kunt u dan het beste ‘s morgens (op een zo nuchter mogelijke maag) innemen.
Let op: Synofit Premium is niet altijd te gebruiken in combinatie met bepaalde medicijnen. (Meer informatie hierover vindt u in de gebruiksaanwijzing die u hieronder kunt downloaden, of in de blog over combinaties met medicijnen >>>)

Gebruiksaanwijzing Synofit Premium downloaden

De meest actuele gebruiksaanwijzing van Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules kunt u hier downloaden.

Synofit Basic

Synofit Basic Capsules zijn de lichtere variant van Synofit. Synofit Basic Capsules bevatten alleen GLMax® Groenlipmossel, Vitamine C en Vitamine E, en zijn dus niet te verwarren met Synofit Premium Capsules die behalve GLMax® Groenlipmossel en Vitamine C en E óók nog de ingrediënten Curcumine en Zwarte bes-blad met een verzorgende invloed op gewrichten bevatten. Lees voor meer informatie over Synofit Basic de blog die hierover gaat >>>

Gebruiksaanwijzing bij Synofit Basic Capsules

Neem tweemaal daags één (1) Synofit Basic Capsule voor een maaltijd oraal in.

Gebruiksaanwijzing Synofit Basic downloaden

De meest actuele gebruiksaanwijzing van Synofit Basic Capsules kunt u hier downloaden.

Gewrichts Gel

U kunt naast Synofit als voedingssupplement ook de heerlijke uitwendig te gebruiken Synofit Gewrichts Gel gebruiken. De gel is uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Maakt u de afweging om Synofit Gewrichts Gel te gaan gebruiken? Lees dan onze blog over het gebruik van het voedingssupplement (Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules) versus het gebruik van de gel (Synofit Gewrichts Gel). Samengevat werkt de Gewrichts Gel snel, lokaal en oppervlakkig, waar Synofit Premium als voedingssupplement langdurig, in het hele lichaam en diepgaander werkt.

Gebruiksaanwijzing bij Synofit Gewrichts Gel

Een kleine hoeveelheid gel 2 tot 3 maal per dag aanbrengen op de gewenste zones (spieren en/of gewrichten). Vermijd inslikken, contact met de ogen, contact met een beschadigde huid of contact met slijmvliezen: er kan dan een branderig gevoel worden waargenomen.

Gebruiksaanwijzing Synofit Gewrichts Gel downloaden

De meest actuele gebruiksaanwijzing van Synofit Gewrichts Gel kunt u hier downloaden.

Synofit Bone Complex

Synofit Bone Complex Capsules zijn voor het behoud van sterke botten. Synofit Bone Complex Capsules bevatten Calcium (uit Rode alg), Magnesium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3, Mangaan en Zink en zijn dus niet te verwarren met Synofit Premium Capsules die voor de gewrichten bedoeld zijn. Lees voor meer informatie over Synofit Bone Complex de pagina die hierover gaat >>>

Gebruiksaanwijzing bij Synofit Bone Complex Capsules

Neem tweemaal daags één (1) Synofit Bone Complex Capsule voor een maaltijd oraal in.
Let op: Synofit Bone Complex niet gebruiken in combinatie met coumarinederivaten, zoals acenocoumarol, fenprocoumon en warfarine. (Meer informatie hierover vindt u in de blog over combinaties met medicijnen >>>)

Gebruiksaanwijzing Synofit Bone Complex downloaden

De meest actuele gebruiksaanwijzing van Synofit Bone Complex Capsules kunt u hier downloaden.

Heeft u nog vragen?

U kunt uw vragen stellen via het contactformulier. Ook kunt u telefonisch contact zoeken met de Klantenservice.

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,02 uit 10 met 5.151 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan