Lycopeen

Hoe rode de tomaat, hoe waardevoller de vrucht is

De tomaat is de ideale vrucht. Het bevat nauwelijks calorieën en zit boordevol voedingsstoffen, zoals vitamine A, de B-vitamines B1, B3, B6, C, E en een aantal mineralen. Daarnaast is de tomaat een grote bron van Lycopeen. Dit is de helderrode pigmentstof die tomaten zo mooi rood doet kleuren. Tijdens het rijpingsproces wordt Lycopeen in de schil gevormd. Rode tomaten bevatten dan ook meer van deze kleurstof dan gele tomaten.

Wat is Lycopeen?

Lycopeen of Solanum lycopersicum is een fytonutriënt. ‘Fyto’ is afgeleid van het Griekse woord ‘plant’. Dus het gaat hier om een plantaardige voedingsstof. Lycopeen zelfs is een caroteen. Dit is een groep van 600 verschillende gele tot rode kleurstoffen. Dit natuurlijke pigment zorgt ervoor dat een wortel oranje en een tomaat rood kleurt. Uw lichaam maakt zelf geen Lycopeen aan.

Lycopeen

Lycopeen is de pigmentstof die tomaten hun rode kleur geeft

U krijgt echter voldoende binnen als u veel plantaardige voeding eet. Tomaten zijn een grote bron van deze stof. Maar ook watermeloenen, rozenbottels, wortels, roze grapefruits en paprika’s bevatten veel Lycopeen.

Wat is de beste bron van Lycopeen?

Hoe goed het eten van verse en rijpe tomaten ook is, de opname van Lycopeen is niet optimaal uit rauw fruit. Daarom wordt vaak aanbevolen om tomatensaus, tomatenketchup of tomatensaus als bron te gebruiken. De vrucht wordt namelijk tijdens het productieproces gekookt. Bovendien zijn de tomaten geconcentreerd, zodat ze meer Lycopeen bevatten. Echter, aan deze producten wordt vaak veel suiker en andere minder goede bestanddelen toegevoegd. Zelf een pastasaus maken is dus beter. SynoCare Cardio is ons nieuwe product wat onder andere deze stof bevat. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van liquid caps.

Bestel nu SynoCare Cardio met Lycopeen

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,94 uit 10 met 3.379 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is GMP+ gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit Magnium bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2 en Vitamine D3