Tracks in the snow leading to a person on a mountain top with a red jacket contrasting to an epic blue horizon with a mountain range in the distance.

Over ons

Synofit is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve en unieke voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap.

Optimaal in beweging

Sinds 2010 heeft Synofit zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten, hartgezondheid en de huid. Met deze uitgebreide range van voedingssupplementen hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Met ons team aan specialisten houden wij continu de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap en wijzigingen in de wetgeving in de gaten. Daarnaast ligt onze inspiratie in de natuur; onze bio-medici zijn steeds op zoek naar de best werkende natuurlijke ingrediënten om u een kwalitatief hoogstaand product aan te kunnen bieden.

Alle Synofit medewerkers zijn begaan met het welzijn van mens en dier, daarom ondersteunen wij u niet alleen met hoogwaardige gezondheidsproducten maar ook met handige tips en waardevolle informatie over uw gezondheid.

testimonial image
De nr. 1 in Groenlipmossel supplementen voor mensen

De Groenlipmossel, die Synofit in z’n geheel verwerkt, is hét ster-ingrediënt waar het dertien jaar geleden mee begon.

Synofit gebruikt voor de Groenlipmosselproducten alleen de hoogwaardige, vloeibare GLMax® Groenlipmossel. Dit is een unieke bereiding van de Groenlipmossel, waarbij er geen ingrediënten verloren gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het oogsten van de mossel en bij het verwerken ervan helemaal geen verhitting gebruikt.

formula-imageformula-image
Over ons kwaliteitsprocesDe gezondheidsproducten van Synofit op basis van Groenlipmossel zijn in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring. Het product wordt volgens de standaard HACCP-normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC 22000 gecertificeerd. Dat betekent dat de productielocatie zich aan strengere normeringen houdt dan verplicht is. We garanderen daarmee dat onze producten absoluut van de best mogelijke kwaliteit zijn.Synofit gebruikt geen onnodige vulmiddelen of oplosmiddelen zoals Polysorbaat 80. Deze stoffen worden vaak gebruikt om het product groter te doen lijken, of als middel dat de opneembaarheid van Curcumine verhoogt. Synofit gebruikt geen toevoegingen die niet natuurlijk zijn of die mogelijk schadelijk kunnen zijn. Ook gebruikt Synofit geen stoffen om de softgels groter te maken dan nodig is.
formula-image
Hoe is Synofit begonnen?Synofit is in 2010 opgericht door Camiel Hofstee. Voorheen was de Groenlipmossel in de paardensport al een bekend ingrediënt. Camiel durfde het aan om dit zelf te gaan gebruiken, en bracht daarna vol overtuiging dit vloeibare product met Groenlipmossel op de Nederlandse markt van voedingssupplementen. In de jaren die daarop volgden zijn de gezondheidsproducten regelmatig vernieuwd aan de hand van nieuwe kennis in de wetenschap en naar de behoeftes van de markt. Ook is het assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid, zodat er nu niet enkel Groenlipmossel supplementen verkocht worden, maar ook gezondheidsproducten voor spieren, botten, hart, luchtwegen en de huid.
De mensen van Synofit
previous imagenext image
previous imagenext image
formula-image
José KalisvaartSales Manager Noord
formula-image
Zhanna BorodichSales Manager Oost
formula-image
Roel StavastRayon Manager Zuid-West
formula-image
Siska van RotterdamCustomer Support
formula-image
Vincent de BreetIT Mananger