‘Ik voel me vrij’

Over ons

De mensen van Synofit

Een teamfoto uit 2022

Tom Sanders
Directie
Evelien Diender
Klantenservice & Office Manager
Jolanda Blank
Klantenservice
Sabine Engelage
Int. Marketing Manager & Country Manager Duitsland

Vincent de Breet
IT Manager

Anne Jan Roeleveld
Online Marketing Manager
Rieneke Vlaanderen
Productmanager Synofit

Berna van der Zouwen
Productmanager Synofit

Gea Bisschop
Productmanager Synopet
Siska van Rotterdam
Sales / vertegenwoordiger
Zuid Nederland
Jose Kalisvaart
Sales / vertegenwoordiger
Noord Nederland

Zhanna Borodich
Sales / vertegenwoordiger
Midden Nederland

Britt van Hal
Content Marketeer

Felicia Heres
Marketing & E-Commerce Manager

Over ons

Synofit is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten, hartgezondheid en de huid. Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van onze producten. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen. Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar nutraceuticals, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

KvK-nummer: 51516128 | BTW-identificatienummer: NL850068514B01 | IBAN: NL53INGB0007120709 | VWA-registratienummer (voedingssupplement): 34068254

Over de Synofit Groenlipmossel formule

De gezondheidsproducten van Synofit op basis van Groenlipmossel zijn in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring in de veterinaire markt. Het product wordt volgens de standaard HACCP-normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC 22000 gecertificeerd. Dat betekent dat de productielocatie zich aan strengere normeringen houdt dan verplicht is. We garanderen daarmee dat onze producten absoluut van de best mogelijke kwaliteit zijn.

Oprichter Synofit aan het woord

Synofit is in 2010 opgericht door Camiel Hofstee. Camiel was de eerste persoon die Synofit gebruikte. Toen werd de formule nog alleen toegepast voor gewrichten van paarden. Hij was zodanig enthousiast dat hij Synofit op de humane markt heeft gebracht. Daarom is het vandaag mogelijk om optimaal te blijven bewegen met Synofit.