Zwarte bes-blad: wat is het?

Een ondergeschoven kindje?

De eerste jaren dat Synofit bestond, werd het blad van de Zwarte bes (Ribes nigrum) nooit zo benadrukt. De meest opvallende ingrediënten van Synofit waren immers GLMax® vloeibare Groenlipmossel en Bio-CM100® Bio-Curcumine. Later kwam daar, in Synofit Premium Vloeibaar, Boswellia bij. Toch was Zwarte bes-blad ook in die beginjaren al een vast ingrediënt van de succesvolle totaalformule van Synofit Premium.

Over de plant Ribes nigrum

De Zwarte bes is, net als de Aalbes (Ribes rubrum), lid van de Ribes-familie. De Latijnse naam van de Zwarte bes-plant is Ribes nigrum, waarbij ‘nigrum’ verwijst naar de donkere kleur en ‘ribes’ naar de bessen. De plant komt in het wild voor in grote delen van Europa (o.a. in Nederland) en Azië. Ook in menig tuincentrum kunt u een struikje kopen, die het vervolgens op een bodem van laagveen, leem, klei of zand goed kan doen. De bessen worden op grote schaal gebruikt voor het maken van Cassis. Aan de bessen, de pitten in de bessen, de bladeren en zelfs de jonge bloemknoppen worden allerlei interessante gezondheidsvoordelen toegeschreven. In Synofit wordt gebruik gemaakt van het blad van de plant. Het gebruik van Zwarte bes-blad is al eeuwenoud, ook in Nederland.

Voor de gewrichten

Dat Zwarte bes-blad een verzorgende invloed heeft op gewrichten, is een artikel 13-claim van de EFSA die ook op onze verpakkingen terug te vinden is. Vanwege de wetgeving mogen we hier op onze website niet verder op in gaan. Als u meer wilt weten over de manier waarop Zwarte bes-blad goed is voor gewrichten, dan kunt u dus beter andere bronnen raadplegen, bijvoorbeeld via Google. Voor gezondheidsprofessionals (medici, artsen, therapeuten) hebben wij eventueel wél informatie beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met de Medisch & Science medewerkster.

Kwaliteit én biologisch

Ook met betrekking tot Zwarte bes-blad kiest Synofit voor kwaliteit. In tegenstelling tot Groenlipmossel, die in zijn geheel wordt gebruikt, wordt er van het Zwarte bes-blad wél een extract gebruikt.

Dit is een 1:10 extract, wat betekent dat de actieve stoffen van 10x zo veel blad is gebruikt (per dagdosering betreft het bijvoorbeeld bij Synofit Premium Vloeibaar 180 mg blad-extract, wat afkomstig is uit 1800 mg blad). Zo zijn de belangrijkste stoffen waar het om gaat extra geconcentreerd aanwezig in Synofit Premium. Bovendien betreft het een Zwarte bes-blad dat biologisch is. Het extract dat Synofit gebruikt voor de producten van Synofit Premium is Skal-gecertificeerd.

Imitatieproducten met goedkoop Zwarte bes-blad, Groenlipmossel en Curcumine

Let op! Er worden in allerlei (web)winkels goedkope producten aangeboden die ook Zwarte bes-blad, Groenlipmossel en Curcumine bevatten. Deze (soms vloeibare) producten zijn van een mindere kwaliteit, wat zich vertaalt in de verkoopprijs. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de werkelijke inhoudelijke verschillen voordat u zich eventueel door zo’n goedkoop product laat verleiden. Lees meer over toenemende kwaliteitsverschillen tussen diverse producten met Zwarte bes-blad >>>

Vloeibaar Zwarte bes-blad kopen in de webshop van Synofit

In onze webshop verkopen we Synofit Premium met 100% vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en biologisch Zwarte bes-blad. Hieronder vindt u de twee belangrijkste producten: Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar

De originele, pure Synofit Premium
vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
bes-blad
Mét Boswellia
Vloeibaar
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules

Bevatten de Synofit Premium
vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
bes-blad
Bevatten geen Boswellia
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit Premium Vloeibaar of Synofit Premium Capsules?

Vindt u Synofit Premium nog te hoog gegrepen?

Er is ook Synofit Basic, met alleen GLMax® Groenlipmossel en Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Synofit Basic bevat dus geen Curcumine, geen Zwarte bes-blad en geen Boswellia, maar wél vloeibare Groenlipmossel van de unieke GLMax® kwaliteit. Vergeleken met Groenlipmosselcapsules met een droge inhoud, Groenlipmosselpoeder en Groenlipmosselextract is Synofit Basic dus al een grote vooruitgang: de Groenlipmossel in Synofit Basic is vloeibaar, compleet en nooit verhit! Omdat de formule van Synofit Basic gebaseerd is op alleen Groenlipmossel en Vitamine C, is dit product niet te vergelijken met Synofit Premium. Synofit Basic adviseren wij alleen te gebruiken in lichte gevallen. Voor meer intensief gebruik adviseren we altijd Synofit Premium voor een optimale tevredenheid.
Voor uitgebreide informatie over Synofit Basic kunt u de blog over Synofit Basic doorlezen >>>

60 Synofit Basic Capsules

Synofit Basic Capsules

Bevatten GLMax® Groenlipmossel
Geen Curcumine en Zwarte bes-blad
Bevatten geen Boswellia
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
2 keer per dag innemen

Direct Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten

Collecte ReumaNederland

Collecte ReumaNederland Deze week wordt bij alle bestellingen vanaf 100 euro een bedrag van 2,50 euro door Synofit gedoneerd aan ReumaNederland.
Lees waarom >>>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,04 uit 10 met 5.684 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan