Retourneren

In het geval van een consumentenkoop, heeft u het recht om de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgaaf van reden verzegeld te retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat uw bestelling wordt afgeleverd. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product te retourneren.

Retour adres

MISI / SYNOFIT

Spectrumlaan 31

2665 NM Bleiswijk

Indien u na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Synofit heeft teruggezonden, is de koop een feit. Wij verzoeken u, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken bij Synofit.

Uw bestelling dient in de originele verpakking en in nieuwstaat geretourneerd te worden. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding.

Synofit draagt er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten aan u wordt terugbetaald. Het retourneren van de geleverde goederen is geheel voor rekening en risico van de consument. Wanneer u uw pakket via PostNL verstuurt, kost dit ongeveer 6,50 euro.

Bekijk de tarieven bij PostNL.

Om uw retourzending correct te kunnen verwerken, verzoeken wij u het onderstaande retourformulier in te vullen.

Opmerking (optioneel)

Let Op

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als we binnen 14 dagen een melding van u hebben ontvangen. Na deze melding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product verzegeld en onbeschadigd aan ons te retourneren. Als u de producten tijdens het gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

Retour instructies

  • Verpak de artikelen in de originele verpakking of een andere stevige doos.
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • We raden u aan om uw pakket als brievenbuspakje met track en trace te versturen.
  • Synofit is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van een zending.
  • Als u uw pakket via PostNL verstuurt, kost dit ongeveer € 6,50 zie: PostNL

Wilt u een artikel ruilen voor een ander product, bestel het dan opnieuw via onze website en stuur deze bestelling terug naar onderstaand adres:

MISI / SYNOFIT

Spectrumlaan 31

2665 NM Bleiswijk

Nederland

Nadat we uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag, indien door u betaald, binnen 14 dagen teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt.