Groenlipmossel: wat is het en waarom is het bijzonder?

De Groenlipmossel bevat bijzondere Omega-3 vetzuren en Glycosaminoglycanen

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland.
De Groenlipmossel in Synofit is niet zomaar een extract of poeder. In Synofit wordt het hoogwaardige GLMax® gebruikt: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Perna canaliculus bestaat.

Een Groenlipmossel (Perna canaliculus)

Hierin zijn alle natuurlijke ingrediënten nog in hun oorspronkelijke samenhang aanwezig, dus inclusief Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine en Chondroïtinesulfaat) en Omega 3-vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. Bij droge extracten en poeders zijn de meeste interessante ingrediënten verloren gegaan tijdens het verwerkingsproces, omdat daar hitte voor wordt gebruikt.

Synofit: het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Synofit Premium Vloeibaar

Vloeibare Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad & Boswellia
Opbouwkuur: 400 ml (€ 105,-)
Onderhoud: 200 ml (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (in capsules)
Opbouwkuur: 120 caps (€ 105,-)
Onderhoud: 60 caps (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Basic Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (basisproduct, capsules)
120 caps (€ 60,-)
60 caps (€ 31,-)
Meer info & direct bestellen

Meer informatie over Groenlipmossel

Lees meer over de samenstelling van de Groenlipmossel
Lees meer over wat u kunt doen als u allergisch bent voor mosselen, maar toch graag Synofit wilt gebruiken

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmosselextract?

In Synofit wordt geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract altijd maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Toen de Maori’s de Perna canaliculus gebruikten, en dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Wanneer er in een verwerkingsproces bepaalde stoffen ‘opgezuiverd’ worden, betekent dat dat er andere elementen worden verwijderd. Zo zijn er producten die alléén de vetzuren van de Groenlipmossel bevatten. Dat betekent dat er geen Glycosaminoglycanen (Glucosamine en Chrondroïtine), eiwitten en overige weefsels meer aanwezig zijn. Ook zijn er middelen die alleen ‘zuivere Glucosamine’ uit de Groenlipmossel bevatten. Maar dan zijn de Omega-3 vetzuren, de furaanvetzuren, de eiwitten en weefsels van het beestje afwezig.
Dit doet af aan de totaliteit van ingrediënten en daarom gebruikt Synofit géén Groenlipmosselextract, maar een 100% pure Groenlipmossel (GLMax®). Alle ingrediënten zijn in Synofit dus nog in hun oorspronkelijke vorm en verhouding aanwezig.

De schelp van de Groenlipmossel

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmosselpoeder?

Andere Groenlipmosselproducten bestaan meestal uit droog poeder of uit capsules met daarin een poeder. Om van een Groenlipmossel poeder te kunnen maken, moet men een ingrijpende bewerking gebruiken, bijvoorbeeld verhitting. Niet alle stoffen blijven dan in hun oorspronkelijke toestand en veel van de goede ingrediënten gaan op deze manier verloren.
Het zou eigenlijk het beste zijn als we de Groenlipmossel zó uit de schelp zouden eten. Omdat dat niet praktisch en bovendien voor velen onsmakelijk is, heeft Synofit ervoor gekozen om de Groenlipmossel in een vloeibare vorm te brengen (GLMax®), zodat alle stoffen optimaal geconserveerd en stabiel blijven.
Een bijkomend voordeel van een vloeistof is dat de ingrediënten daaruit optimaal kunnen worden opgenomen door het maag-darmkanaal.

Van poeders is bekend dat een relatief groot deel niet in het lichaam wordt opgenomen, maar via de gebruikelijke weg het lichaam verlaat. Omdat Synofit een vloeibare Groenlipmossel gebruikt, kan dus worden volstaan met relatief lage doseringen: GLMax® is van hoge kwaliteit én het wordt uitstekend in het lichaam opgenomen.

De Groenlipmossel kan in het bijzonder in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. Bekijk een foto-impressie hiervan.
De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Een Groenlipmossel-farm in de Marlborough Sounds van Nieuw Zeeland

Synofit is het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Synofit Premium Vloeibaar

Vloeibare Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad & Boswellia
Opbouwkuur: 400 ml (€ 105,-)
Onderhoud: 200 ml (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (in capsules)
Opbouwkuur: 120 caps (€ 105,-)
Onderhoud: 60 caps (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Basic Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (basisproduct, capsules)
120 caps (€ 60,-)
60 caps (€ 31,-)
Meer info & direct bestellen

Ervaringen met Groenlipmossel

Er zijn steeds meer mensen die een product met Groenlipmossel gebruiken. Daarom zijn er ook steeds meer mensen die hun ervaringen delen. Via Google zijn deze eenvoudig te vinden. Daarnaast kunt u op onze website de ervaringen lezen van Synofit-gebruikers.

Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad

In Synofit Premium wordt naast 100% pure Groenlipmossel ook Curcumine en Zwarte bes-blad gebruikt. Die vloeibare combinatie verstrekt Synofit Premium een verzorgende invloed op gewrichten.

Synofit Premium is ook wetenschappelijk onderzocht in een studie in Ede. Bent u een medisch professional en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Imitatieproducten met goedkope ‘vloeibare Groenlipmossel en Curcumine’

Let op! Er worden in diverse (web)winkels andere producten aangeboden die ook Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad bevatten. Deze producten zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook in een mindere kwaliteit voor u als gebruiker. Lees meer over toenemende kwaliteitsverschillen tussen diverse Groenlipmosselproducten >>>

Groenlipmossel kopen in de webshop van Synofit

In onze webshop verkopen we Synofit Premium met 100% vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Hieronder vindt u de twee belangrijkste producten: Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
400 ml (€ 105,-)
200 ml (€ 60,-)

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Capsules met vloeibare inhoud
Met visolie voor extra Omega 3-vetzuren
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
120 (2 x 60) capsules (€ 105,-)
60 capsules (€ 60,-)

Synofit Premium Vloeibaar of Synofit Premium Capsules?

Vindt u Synofit Premium nog te hoog gegrepen?

Er is ook Synofit Basic, dit bevat evenals Synofit Premium de unieke GLMax® Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad in een lager gedoseerde vorm. Dit product is speciaal voor mensen die nog niet weten of ze de Synofit Extra Sterk variant nodig hebben. Of voor mensen die van bijvoorbeeld Glucosamine, Visolie of minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten willen overstappen op een hoogwaardig vloeibaar combinatieproduct met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.

Bekijk Synofit Basic

60 Synofit Basic Capsules

Synofit Basic Capsules

Basisproduct
Met de unieke ingrediënten GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Lager gedoseerd dan Synofit Premium
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
2-3 capsules per dag
Geur- en smaakloos
2-3 keer per dag innemen
120 (2 x 60) capsules (€ 60,-)
60 capsules (€ 31,-)

Veelgestelde vragen over Groenlipmossel

Wat is Groenlipmossel?

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een uniek weekdier met bijzondere eigenschappen. In Synofit wordt niet zomaar een extract of poeder van de Groenlipmossel gebruikt. Wij kiezen voor de hoogwaardige GLMax® Groenlipmossel: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Groenlipmossel bestaat.


Waar is Groenlipmossel te koop?

Steeds meer fysieke winkels nemen producten met Groenlipmossel op in hun vaste assortiment. Dat is positief, want er zijn meerdere voordelen verbonden aan het kopen van een product in een echte winkel. Bekijk de winkels bij u in de buurt die vloeibare Groenlipmossel verkopen


Waar let ik op bij het kiezen van een product met Groenlipmossel?

Synofit was het eerste product op de markt met vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Er worden in steeds meer (web)winkels ook andere (namaak)producten aangeboden die eveneens Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad bevatten. Soms ziet het product er ook vloeibaar uit. Deze producten zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook echt in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Lees meer over toenemende kwaliteitsverschillen tussen diverse producten met Groenlipmossel


Welk merk Groenlipmossel is het beste?

Bij Synofit kiezen we vol overtuiging voor GLMax® Groenlipmossel. Deze vloeibare Groenlipmossel is écht vloeibaar gemaakt volgens een geheim recept. Er wordt geen gebruik gemaakt van verdikkingsmiddelen en chemische toevoegingen om een poeder ‘schijn-vloeibaar’ te maken. Ook staat GLMax® voor een unieke kwaliteit van geselecteerde mosselen. Deze mosselen worden in zijn geheel gebruikt: er wordt geen gebruik gemaakt van een extract. Lees meer over de GLMax® Groenlipmossel die Synofit tot een succes maakte in Nederland!


Waarom gebruikt Synofit geen extract van de Groenlipmossel?

In Synofit wordt geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract altijd maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Daarmee doe je tekort aan de natuurlijke totaliteit van dit weekdier. Lees meer over Groenlipmosselextract en de voor- en nadelen hiervan


Waar is Groenlipmossel allemaal goed voor?

Op onze site worden producten met Groenlipmossel als voedingssupplement verkocht. Daarom mogen we geen gezondheidsclaims plaatsen met betrekking tot de Groenlipmossel. Ook niet als het gaat om positieve ervaringen van klanten. Lees meer over de regelgeving en bekijk gecensureerde ervaringen


Groenlipmossel voor de hond of kat: kan dat?

Ja, honden en katten kunnen heel goed Groenlipmossel gebruiken. De tevredenheid bij honden en katten ligt zelfs nog hoger dan bij mensen! En ook paarden kunnen het goed gebruiken. Wist u dat de formule van Synofit eigenlijk uit de paardenwereld afkomstig is?
Bekijk Synopet Cani-Syn, de formule met Groenlipmossel voor honden
Bekijk Synopet Feli-Syn, de formule met Groenlipmossel voor katten
Bekijk Synopet Equi-Syn, de formule met Groenlipmossel voor paarden


Wanneer ben ik tevreden over de Groenlipmossel?

Onze ervaring is dat men na gemiddeld 4-5 weken tevreden is over onze supplementen met Groenlipmossel. Dit varieert wel van persoon tot persoon: sommigen zijn al binnen enkele dagen tevreden, bij anderen duurt dit juist wat langer. We weten uit eigen steekproeven dat men binnen maximaal 80 dagen weet of een product echt tevredenheid geeft. Het advies is dan ook om de producten eerst eens 80 dagen de tijd te geven om zich te bewijzen. Bij tegenvallende tevredenheid heeft het geen zin om daarna nog langer door te gaan.
Uit een recente steekproef is gebleken dat uiteindelijk wel 81% van de gebruikers tevreden is over Synofit Basic. En maar liefst 95% van de gebruikers zou Synofit Basic aan anderen aanbevelen.
Lees meer over de tevredenheid over Synofit


Hoe gebruik ik Groenlipmossel?

Groenlipmossel is bij Synofit verkrijgbaar in vloeibare vorm en in capsulevorm. De capsules van Synofit hebben een vloeibare inhoud.
Gebruiksaanwijzing Synofit Premium Vloeibaar: U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) tweemaal daags 5 ml voor, tijdens of na de maaltijd in. Daarna kunt u teruggaan naar eenmaal daags 5 ml.
Gebruiksaanwijzing Synofit Premium Capsules: U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) driemaal daags één capsule voor, tijdens of na de maaltijd in. Daarna kunt u teruggaan naar tweemaal daags één capsule. In sommige gevallen is na verloop van tijd één capsule per dag voldoende.
Gebruiksaanwijzing Synofit Basic Capsules: Neem twee- of driemaal daags één capsule bij een maaltijd oraal in.
Lees meer details over het gebruiken van Groenlipmossel

Direct Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten

Hitteplan Synofit

Let op: Producten die momenteel besteld worden, worden in verband met de verwachte hitte later verzonden. Zo garanderen we dat de producten tijdens deze hittegolf het niet ‘te warm krijgen’ bij de vervoerder.
Heeft u de producten voor een bepaalde datum nodig? Neem dan even contact op met het Care Team: 036 – 763 03 50.

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.466 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan