Unieke kwaliteit

Groenlipmossel: wat is het en waarom is het bijzonder?

Synofit: het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Wat is de Groenlipmossel en waarvoor wordt het gebuikt?

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een uniek diertje dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland. Veel mensen denken dat het een schaaldier is, maar mosselen vallen in de categorie weekdieren. Qua allergenen is dit ook een relevant verschil: lees meer over een allergie voor weekdieren en het gebruik van de Groenlipmossel >>>

De Groenlipmossel in Synofit is niet zomaar een extract of poeder. In Synofit wordt de hoogwaardige GLMax® Groenlipmossel gebruikt: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Perna canaliculus bestaat.

De werking van de Groenlipmossel is een thema waar wij geen uitleg over kunnen geven. Omdat wij onze Groenlipmosselproducten verkopen als voedingssupplement, mogen we geen enkele gezondheidsclaim plaatsen met betrekking tot de Groenlipmossel. Voor diepgaande informatie over de werking adviseren we u andere bronnen te raadplegen.

De veiligheid van het gebruik van de Groenlipmossel is vastgesteld in wetenschappelijke studies.

De Groenlipmossel bevat bijzondere Omega 3-vetzuren en Glycosaminoglycanen

In vloeibare Groenlipmossel (GLMax®) zijn alle natuurlijke ingrediënten nog in hun oorspronkelijke samenhang aanwezig, dus inclusief Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine en Chondroïtinesulfaat), eiwittenOmega 3-vetzuren en furaanvetzuren. Naast de wereldwijd bekende Omega 3-vetzuren EPA en DHA gaat het ook om de in de natuur zeldzamere vetzuren ETA, ETE en DTA.

Bij droge extracten en poeders zijn vaak de meest interessante ingrediënten verloren gegaan tijdens het verwerkingsproces, omdat daar hitte voor wordt gebruikt. Synofit kiest hier dus uitdrukkelijk niet voor. De GLMax® Groenlipmossel van Synofit komt in samenstelling dicht in de buurt van de gehele, onbewerkte, rauwe Groenlipmossel.

 

Meer informatie over Groenlipmossel

Lees meer over de samenstelling van de Groenlipmossel >>>
Lees meer over wat u kunt doen als u allergisch bent voor mosselen, maar toch graag Synofit wilt gebruiken.

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmosselextract?

In de producten van Synofit wordt geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract altijd maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Toen de Maori’s de Perna canaliculus gebruikten, en dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Wanneer er in een verwerkingsproces bepaalde stoffen ‘opgezuiverd’ worden, betekent dat dat er andere elementen worden verwijderd. Zo zijn er producten die alléén de vetzuren van de Groenlipmossel bevatten. Dat betekent dat er geen Glycosaminoglycanen (Glucosamine en Chrondroïtine), eiwitten en overige weefsels meer aanwezig zijn. Ook zijn er middelen die alleen ‘zuivere Glucosamine’ uit de Groenlipmossel bevatten. Maar dan zijn de Omega 3-vetzuren, de furaanvetzuren, de eiwitten en weefsels van het beestje afwezig.
Naar onze overtuiging doet dit af aan de totaliteit van ingrediënten en daarom gebruikt Synofit bewust géén Groenlipmosselextract, maar een 100% pure Groenlipmossel (GLMax®). Alle ingrediënten van de Groenlipmossel zijn in de producten van Synofit dus nog in hun oorspronkelijke vorm en verhouding aanwezig.

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmosselpoeder?

Andere Groenlipmosselproducten bestaan meestal uit droog poeder of uit capsules met daarin een poeder. Om van een Groenlipmossel een poeder te kunnen maken, moet men een ingrijpende bewerking gebruiken, bijvoorbeeld verhitting. Niet alle stoffen blijven dan in hun oorspronkelijke toestand en veel van de goede ingrediënten gaan op deze manier verloren.
Het zou eigenlijk het beste zijn als we de Groenlipmossel zó uit de schelp zouden eten. Omdat dat niet praktisch en bovendien voor velen onsmakelijk is, heeft Synofit ervoor gekozen om de Groenlipmossel in een vloeibare vorm te brengen (GLMax®), zodat alle stoffen optimaal geconserveerd en stabiel blijven.

Een bijkomend voordeel van een vloeistof is dat de ingrediënten daaruit optimaal kunnen worden opgenomen door het maag-darmkanaal.

Van poeders is bekend dat een relatief groot deel niet in het lichaam wordt opgenomen, maar via de gebruikelijke weg het lichaam verlaat. Omdat Synofit een vloeibare Groenlipmossel gebruikt, kan dus worden volstaan met relatief lage doseringen: GLMax® is van hoge kwaliteit én het wordt uitstekend in het lichaam opgenomen.

De Groenlipmossel kan in het bijzonder in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. Bekijk een foto-impressie hiervan.
De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.
Lees meer over de duurzaamheid van de Groenlipmossel >>>

Een Groenlipmossel-farm in de Marlborough Sounds van Nieuw Zeeland

Synofit is het nummer 1 Groenlipmossel merk in Nederland & België

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Ervaringen met Groenlipmossel

Er zijn steeds meer mensen die een product met Groenlipmossel gebruiken. Daarom zijn er ook steeds meer mensen die hun ervaringen delen. Via bijvoorbeeld Google zijn deze eenvoudig te vinden. Daarnaast kunt u op onze website de ervaringen lezen van Synofit Groenlipmossel-gebruikers.

Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad

In veel producten wordt Groenlipmossel gecombineerd met Curcumine en Zwarte bes-blad. Synofit was wereldwijd het eerste merk dat deze succesvolle combinatie op de markt bracht. Curcumine is goed voor de gewrichtsfunctie1 en daardoor is het gebruik van zo’n product een goede aanvulling voor de gewrichten.

Van Synofit zijn er nu drie ‘sterktes’ met deze combinatie van ingrediënten verkrijgbaar:

Er zijn dus producten in de vorm van softgels en er is een drank verkrijgbaar. Het voordeel van een drank is dat de vloeibare vorm extra meehelpt in de snelle opneembaarheid in het lichaam.

1 Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Andere merken met ‘vloeibare Groenlipmossel en Curcumine’

Er worden in diverse (web)winkels andere producten aangeboden die ook een combinatie van Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad bevatten. Vaak zijn deze aantrekkelijk geprijsd. Eigenlijk zijn dit imitaties van Synofit Groenlipmossel Regular, Synofit Groenlipmossel Plus en Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. Want Synofit was de eerste producent die deze combinatie van ingrediënten op de markt bracht. Let bij het vergelijken van verschillende merken alstublieft goed op de kwaliteit voor u als gebruiker. Lees meer over toenemende kwaliteitsverschillen tussen diverse Groenlipmosselproducten >>>

Veiligheid van Groenlipmossel: bijverschijnselen en combineren met medicatie

De Groenlipmossel is een veilige voedingsstof die geen bijzondere bijverschijnselen kent. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat de Groenlipmossel een weekdier is. In het geval van een weekdieren allergie kan er een reactie optreden. Lees meer over allergie voor weekdieren en het gebruik van Groenlipmossel >>>
Lees meer over bijverschijnselen bij het gebruik van Synofit-producten met Groenlipmossel >>>

Er zijn ook tot op heden geen onveilige combinaties met medicatie bekend. U kunt Groenlipmossel dus gerust innemen naast uw medicijnen. Houd wel rekening met andere ingrediënten in het product dat u gebruikt: het veel naast Groenlipmossel toegepaste Curcumine kent wel diverse interacties met medicatie. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing goed door voordat u begint met het gebruik van een Groenlipmossel product.

Gebruikt u medicijnen?

Dan is het ons advies om het volgende te doen:
1. Bedenk welk Groenlipmosselproduct u zou willen gebruiken, en lees dan de informatie over dat product op de informatiepagina over het combineren van producten van Synofit met medicatie en andere voedingssupplementen >>>
2. Bij twijfel: raadpleeg een in interacties gespecialiseerde apotheker. Dat kan gratis via de website en service van Synofit.
3. Indien u een snelle keuze wilt maken die veilig is naast uw medicatie: kies dan voor het altijd veilige Synofit Groenlipmossel Basic, dit is een softgel met uitsluitend vloeibare Groenlipmossel. Let op: Synofit Groenlipmossel Basic is niet te gebruiken in het geval van een allergie voor mosselen.

Synofit Groenlipmossel Regular, Plus en Vloeibaar: méér dan alleen Groenlipmossel

Synofit Groenlipmossel Regular, Groenlipmossel Plus en Groenlipmossel Vloeibaar bevatten naast 100% vloeibare GLMax® Groenlipmossel ook Curcumine en Zwarte bes-blad. Aan Synofit Groenlipmossel Plus en Synofit Groenlipmossel Vloeibaar zijn zelfs nog andere extra ingrediënten toegevoegd. Hieronder ziet u het overzichtelijk per product staan.

GLMax® Groenlipmossel

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad
+ Turmerosachariden
+ Natief Collageen type II

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

GLMax® Groenlipmossel

+ Bio-CM100® Curcumine
+ Zwarte bes-blad
+ Turmerosachariden
+ Natief Collageen type II
+ Duivelsklauw
+ Boswellia

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Welk product moet ik kiezen?

Bent u een sporter?

Synofit Groenlipmossel Basic is ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren.

Deze formule is ideaal als u sportief bent en graag een gezondheidsproduct wilt gebruiken om uw kraakbeen te ondersteunen. Ook is het een ideale aanvulling op uw voeding wanneer u in het dagelijks leven bijvoorbeeld weinig vis eet.

De basis van dit gezondheidsproduct bestaat al langer in ons assortiment, en is ook favoriet onder mensen die vanwege medicijngebruik of galstenen geen producten met Curcumine kunnen nemen.

Gebruik 2 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit GLM Plus Capsules’

Bent u (nog) actief en vitaal?

Synofit Groenlipmossel Regular is optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat.

Deze formule is ideaal als u actief bent en (nog) vitaal, maar toch uw gewrichten soepel wilt houden. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijk zwaar beroep of vanwege een prominente rol van het bewegingsapparaat in uw familiehistorie.

De basis van dit gezondheidsproduct is al jarenlang gewild in Nederland.

Gebruik 2-3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Medium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat steeds meer aandacht?

Synofit Groenlipmossel Plus geeft extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. Recent is Natief Collageen aan de formule toegevoegd. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Plus is uniek.

Gebruik 3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat dagelijks aandacht?

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar geeft maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten1.

De basis van deze formule is al 12 jaar leidend op het gebied van vloeibare Groenlipmossel producten. Recent zijn Natief Collageen en Duivelsklauw aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is uniek.

Gebruik 10 ml per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Vloeibaar’

Groenlipmossel uitwendig gebruiken

Als u Groenlipmossel liever alleen uitwendig gebruikt, dan kan dat in de vorm van Synofit Joint Care spier- en gewrichts gel. Een heerlijke frisse gel die lokaal kan worden toegepast naar behoefte. U zit niet vast aan dagelijkse doseringen en ook bij een eventuele voedselallergie voor weekdieren is dit product goed te gebruiken.

Breng naar behoefte 2-3 maal per dag een kleine hoeveelheid gel aan op de betreffende lichaamsdelen.

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Gewrichts Gel’

Groenlipmossel aanbieding!

Synofit heeft diverse Groenlipmossel aanbiedingen in de vorm van een voordeelverpakking (duoverpakking).
Hier vindt u een overzicht:

2 x 60 softgels Synofit Groenlipmossel Basic

Voor 60 dagen gebruik

Uw voordeel: € 4,90

2 x 60 softgels Synofit Groenlipmossel Regular

Voor 40-60 dagen gebruik

Uw voordeel: € 9,90

2 x 60 softgels Synofit Groenlipmossel Plus

Eerste 40 dagen óf onderhoud voor 60-120 dagen

Uw voordeel: € 15,00

2 x 200 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Eerste 40 dagen óf onderhoud voor 80 dagen

Uw voordeel: € 15,00

2 x 400 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Eerste 80 dagen

Uw voordeel: € 20,00

 

Veelgestelde vragen over Groenlipmossel

Wat is Groenlipmossel?

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een uniek weekdier met bijzondere eigenschappen. In Synofit wordt niet zomaar een extract of poeder van de Groenlipmossel gebruikt. Wij kiezen voor de hoogwaardige GLMax® Groenlipmossel: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Groenlipmossel bestaat.

 

Waar let ik op bij het kiezen van een product met Groenlipmossel?

Synofit was het eerste merk op de markt met vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Er worden in steeds meer (web)winkels ook andere (namaak)producten aangeboden die eveneens Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad bevatten. Soms ziet het product er ook vloeibaar uit. Deze producten zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook echt in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Lees meer over toenemende kwaliteitsverschillen tussen diverse producten met Groenlipmossel

 

Waar is Groenlipmossel te koop?

Steeds meer fysieke winkels nemen producten met Groenlipmossel op in hun vaste assortiment. Dat is positief, want er zijn meerdere voordelen verbonden aan het kopen van een product in een echte winkel. Bekijk de winkels bij u in de buurt die vloeibare Groenlipmossel verkopen

 

Welk merk Groenlipmossel is het beste?

Bij Synofit kiezen we vol overtuiging voor GLMax® Groenlipmossel. Deze vloeibare Groenlipmossel is écht vloeibaar gemaakt volgens een geheim recept. Er wordt geen gebruik gemaakt van verdikkingsmiddelen en chemische toevoegingen om een poeder ‘schijn-vloeibaar’ te maken. Ook staat GLMax® voor een unieke kwaliteit van geselecteerde mosselen. Deze mosselen worden in zijn geheel gebruikt: er wordt geen gebruik gemaakt van een extract. Lees meer over de GLMax® Groenlipmossel die Synofit tot een succes maakte in Nederland!

 

Waarom gebruikt Synofit geen extract van de Groenlipmossel?

In Synofit wordt geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract altijd maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Daarmee doe je tekort aan de natuurlijke totaliteit van dit weekdier. Lees meer over Groenlipmosselextract en de voor- en nadelen hiervan

 

Waar is Groenlipmossel allemaal goed voor?

Op onze site worden producten met Groenlipmossel als voedingssupplement verkocht. Daarom mogen we geen gezondheidsclaims plaatsen met betrekking tot de Groenlipmossel.

 

Groenlipmossel voor de hond of kat: kan dat?

Ja, honden en katten kunnen heel goed Groenlipmossel gebruiken. De tevredenheid bij honden en katten ligt zelfs nog hoger dan bij mensen! En ook paarden kunnen het goed gebruiken. Wist u dat de formule van Synofit eigenlijk uit de paardenwereld afkomstig is?
Bekijk Synopet Dog Joint Support, de formule met Groenlipmossel voor honden
Bekijk Synopet Cat Joint Support, de formule met Groenlipmossel voor katten
Bekijk Synopet Rabbit Joint Support, de formule met Groenlipmossel voor konijnen
Bekijk Synopet Horse Joint Support, de formule met Groenlipmossel voor paarden

 

Wanneer ben ik tevreden over de Groenlipmossel?

Onze ervaring is dat men na gemiddeld 4-5 weken tevreden is over onze supplementen met Groenlipmossel. Dit varieert wel van persoon tot persoon en ook per product (dosering) kunnen er verschillen zijn: sommige gebruikers zijn al binnen enkele dagen tevreden, bij anderen duurt dit juist wat langer. We weten uit eigen steekproeven dat men binnen maximaal 80 dagen weet of een product echt tevredenheid geeft. Het advies is dan ook om de producten eerst eens 80 dagen de tijd te geven om zich te bewijzen. Bij tegenvallende tevredenheid heeft het geen zin om daarna nog langer door te gaan.
Uit een recente steekproef is gebleken dat uiteindelijk wel 81% van de gebruikers tevreden is over Synofit Medium Plus. En maar liefst 95% van de gebruikers zou Synofit Medium Plus aan anderen aanbevelen.
Lees meer over de tevredenheid over Synofit

 

Hoe gebruik ik Groenlipmossel?

Groenlipmossel is bij Synofit verkrijgbaar in vloeibare vorm en in capsulevorm. De capsules van Synofit hebben een vloeibare inhoud.
Gebruiksaanwijzing Synofit Premium Plus Vloeibaar: U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) tweemaal daags 5 ml voor, tijdens of na de maaltijd in. Daarna kunt u teruggaan naar eenmaal daags 5 ml.
Gebruiksaanwijzing Synofit Premium Plus Capsules: U neemt tijdens de opbouwkuur (tot 80 dagen) driemaal daags één capsule voor, tijdens of na de maaltijd in. Daarna kunt u teruggaan naar tweemaal daags één capsule. In sommige gevallen is na verloop van tijd één capsule per dag voldoende.
Gebruiksaanwijzing Synofit Medium Plus Capsules: Neem twee- of driemaal daags één capsule bij een maaltijd oraal in.
Gebruiksaanwijzing Synofit GLM Plus Capsules: Neem tweemaal daags één capsule bij een maaltijd oraal in.
Lees meer details over het gebruiken van Groenlipmossel

 

 

Direct Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of eerst meer lezen over de ingrediënten.

Groenlipmossel bij de apotheek?

Er zijn in Nederland meer dan 1200 erkende verkooppunten waar u Groenlipmossel van Synofit kunt kopen.