Nieuws van Synofit

Enige tijd geleden attendeerden we u er al op dat er ook Synofit-producten voor dieren bestaan. Het gaat om Synopet Hond en Synopet Kat. Deze producten hebben in grote lijnen dezelfde samenstelling als Synofit Premium Vloeibaar.

U zult wel weten dat de formule van Synofit Premium uiteindelijk van de paardensport afkomstig is. Het zal u daarom niet verbazen dat we dit oorspronkelijke paardenproduct nu ook hebben opgenomen in ons assortiment: Synopet Paard Equisin-Complex.

Voor paarden bestaan er (van dezelfde fabrikant) nog een aantal andere vloeibare topproducten die sinds kort eveneens onder de merknaam ‘Synopet’ verkrijgbaar zijn. In dit blog zullen we deze nieuwe producten kort aan u voorstellen.

Synopet Paard Equisin-Complex

Equisin-Complex-SynopetDit product, wat dus de directe voorloper is van Synofit Premium, helpt uw paard om de gewrichten in een topconditie te houden. Slechts 1 tot 2 flessen per jaar zijn hiertoe voldoende. Omgerekend naar het gewicht van een paard is dat natuurlijk erg weinig, maar de resultaten zijn erg overtuigend omdat de eigenaren vrijwel unaniem tevreden zijn!
Net als Synofit Premium bevat Equisin-Complex de GLMax® Groenlipmossel.
Equisin-Complex kan niet aan drachtige merries gegeven worden.

Inhoud: 500 ml
Dosering: 15 ml per dag, in bijzondere gevallen mag de dosering gedurende 10 dagen worden verhoogd naar 45 ml per dag
Prijs: € 89,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Relax-Horse

Relax-Horse-SynopetDe naam zegt het al: Relax-Horse is goed voor de gemoedstoestand en voor het behoud van soepele spieren bij paarden. Meestal is één fles voldoende, maar Relax-Horse kan ook het hele jaar door gegeven worden wanneer dat wenselijk is (bijvoorbeeld bij veel wedstrijden of bij een ‘heet’ paard).

Inhoud: 1000 ml
Dosering: 25 ml per dag
Prijs: € 69,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Power-Horse

Power-Horse-SynopetPower-Horse is een product om de vruchtbaarheid van paarden te ondersteunen (vooral in de periode vóór de inseminatie). Het is daarom het beste om dit gedurende een langere periode aan het paard te geven, bijvoorbeeld als het een dekhengst of een draagmerrie betreft.

Inhoud: 1000 ml
Dosering: 25 ml per dag
Prijs: € 89,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Turboflex-Horse

Turboflex-Horse-SynopetDit product is helemaal gericht op de banden en pezen van het paard. Turboflex-Horse bevat net als Equisin-Complex, Synopet Hond, Synopet Kat én Synofit (zowel Synofit Premium Vloeibaar als Synofit Premium Capsules) de hoogwaardige GLMax® Groenlipmossel. Wanneer het belangrijk is dat het paard netjes en gecoördineerd beweegt, zouden we adviseren om Turboflex-Horse aan het paard te geven.

Inhoud: 1000 ml
Dosering: 25 ml per dag, in bijzondere gevallen mag de dosering gedurende 10 dagen worden verhoogd naar 50 ml per dag
Prijs: € 89,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Recover-Horse

Recover-Horse-SynopetDit is een uitgebreid vitaminepreparaat dat het immuunsysteem van het paard extra ondersteunt wanneer er sprake is van zware inspanningen, bijvoorbeeld rond wedstrijden of na een ziekteperiode. Ook rond of na de bevalling van een veulen kan Recover-Horse ingezet worden.

Inhoud: 1000 ml
Dosering: 25 ml per dag (bij dit product is het belangrijk dat de dosering niet wordt overschreden)
Prijs: € 79,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Mega-Horse

Mega-Horse-SynopetMega-Horse is een eiwitpreparaat dat de groei en de kracht van de spieren van het paard ondersteunt. Mega-Horse is dus vooral geschikt voor langduriger gebruik.

Inhoud: 1000 ml
Dosering: Paarden 25 ml per dag, Ponys 15 ml per dag
Prijs: € 79,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet Paard Stomastine

Stomastine-SynopetStomastine is bedoeld als ondersteuning van de maag- en darmfunctie bij paarden. Ook heeft het een goede invloed op de darmflora. Paarden worden onrustig wanneer de maag of de darmen niet optimaal werken. Stomastine kan dan als kuurtje gegeven worden, maar ook voor langdurig gebruik is Stomastine geschikt.

Inhoud: 500 ml
Dosering: 15 ml per dag
Prijs: € 89,95
Meer info en direct bestellen >>>

Synopet-webshop