Monacoline K uit Rode gist rijst

Draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Pekingeend is daar een goed voorbeeld van. Maar ook Koreaanse rijstwijn en Japanse Akai Sake danken hun opvallende tint aan deze rode kleurstof.

 

 

Rode gist rijst

Rode gist rijst – Monacoline K

Daarnaast geeft Rode gist rijst een subtiele aangename smaak aan eten en dient het als conserveringsmiddel. Maar Rode gist rijst biedt eveneens een ondersteuning voor de gezondheid. Een bepaald bestanddeel in deze gefermenteerde rijst draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Niet alleen kleurstof

De opvallend rode kleur wordt gevormd tijdens het fermentatieproces van witte rijst met de gist Monascus purpureus. Deze traditie gaat al terug naar ongeveer 300 jaar voor Christus. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in de Chinese provincies Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Zhejiang en Shanghai. In de eeuwen daarna werd Rode gist rijst ook populair in de rest van China en vele andere Aziatische landen. Niet alleen als kleurstof en smaakmaker voor voedingsmiddelen, maar ook als voedingssupplement.

Zonder Citrinine

Tijdens het fermentatieproces ontstaat Monacoline K. Deze stof uit Rode gist rijst is het meest interessant voor toepassing in voedingssupplementen. Het draagt namelijk bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit effect is bij gebruik van 10 mg Manocoline K per dag wetenschappelijk bewezen. Tijdens het fermentatieproces van witte rijst wordt ook Citrinine gevormd. Het is belangrijk dat deze schadelijke stof tijdens het productieproces uit de Rode gist rijst is verwijderd. Verder wordt aanbevolen om Rode gist rijst altijd in combinatie met het co-enzym Q10 in te nemen.

Bestel nu SynoCare Cardio met Rode Gist Rijst

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,94 uit 10 met 3.379 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is GMP+ gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit Magnium bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2 en Vitamine D3