Monacoline K uit Rode gist rijst

Draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Pekingeend is daar een goed voorbeeld van. Maar ook Koreaanse rijstwijn en Japanse Akai Sake danken hun opvallende tint aan deze rode kleurstof.

Daarnaast geeft Rode gist rijst een subtiele aangename smaak aan eten en dient het als conserveringsmiddel. Maar Rode gist rijst biedt eveneens een ondersteuning voor de gezondheid. Een bepaald bestanddeel in deze gefermenteerde rijst draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Rode gist rijst

Rode gist rijst – Monacoline K

Niet alleen kleurstof

De opvallend rode kleur wordt gevormd tijdens het fermentatieproces van witte rijst met de gist Monascus purpureus. Deze traditie gaat terug naar ongeveer 300 jaar voor Christus. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in de Chinese provincies Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Zhejiang en Shanghai. In de eeuwen daarna werd Rode gist rijst ook populair in de rest van China en vele andere Aziatische landen. Niet alleen als kleurstof en smaakmaker voor voedingsmiddelen, maar ook als voedingssupplement.

Zonder Citrinine

Tijdens het fermentatieproces ontstaat Monacoline K. Deze stof uit Rode gist rijst is het meest interessant voor toepassing in voedingssupplementen. Het draagt namelijk bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit effect is bij gebruik van 10 mg Manocoline K per dag wetenschappelijk bewezen. Tijdens het fermentatieproces van witte rijst wordt ook Citrinine gevormd. Het is belangrijk dat deze schadelijke stof tijdens het productieproces uit de Rode gist rijst is verwijderd. In de SynoCare Cardio Capsules is dat gegarandeerd het geval. Verder wordt aanbevolen om Rode gist rijst altijd in combinatie met het Co-enzym Q10 in te nemen.

Combineren met medicijnen

Een veel gehoorde vraag is of Rode gist rijst samen gebruikt mag worden met bijvoorbeeld anticoagulantia (bloedverdunners) of statines (cholesterolverlagende middelen). Of men hoopt dat Rode gist rijst wellicht de statines kan vervangen. We willen graag benadrukken dat dit niet altijd een goed idee is. Overleg daarom voordat u SynoCare Cardio Capsules wilt combineren met medicijnen éérst met uw eigen arts of apotheker. Ook het (geleidelijk) vervangen van cholesterolverlagende middelen door een supplement met Rode gist rijst is niet zonder risico’s: dit kunt u het beste met uw persoonlijke behandelaar bespreken vóórdat u iets verandert aan het gebruik van uw medicatie.

SynoCare Cardio

30 SynoCare Cardio Capsules

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Monacoline K uit Rode gist rijst

SynoCare Cardio Capsules bevatten verder Omega 3-vetzuren, Co-enzym Q10, Lycopeen, Berberine, Vitamine C en Vitamine D3. Bezoek voor meer informatie over deze gepatenteerde formule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>>

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,96 uit 10 met 4.334 reviews.

Voordelen Synocare

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Betaalwijzen

Verzendwijze


Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst