Vitamine D3

Wat is Vitamine D3?

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine die ook bekend staat onder de naam calciferol. Deze voedingsstof is goed voor de opname van kalk en helpt bij het behoud van sterke botten. Daarnaast speelt Vitamine D een rol bij het behoud van sterke én soepele spieren. Verder is deze vitamine belangrijk voor het behoud van sterke tanden en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook bevordert het een goed Calcium gehalte in het bloed. Vitamine D vervult veel vitale functies in het lichaam. Het is dus van belang om dagelijks voldoende van deze vitamine binnen te krijgen.

Bronnen van Vitamine D3

Vitamine D neemt een speciale positie in onder de vitamines. Er zijn niet zoveel voedingsmiddelen die dit nutriënt bevatten. Het zit in vette vis, lever, vlees, eieren en melkproducten. Met uitzondering van vette vis als paling, makreel en zalm gaat het slechts om kleine hoeveelheden. Daarom wordt Vitamine D al tientallen jaren toegevoegd aan margarine, halvarine en bak- en braadproducten.
Verreweg de grootste bron van Vitamine D is zonlicht. Onder invloed van onzichtbaar ultraviolet licht (UV-B) wordt deze voedingsstof in de huid aangemaakt. Deze vorm wordt Vitamine D3 of cholecalciferol genoemd. In de lever wordt de stof omgezet in calcidiol en opgeslagen als noodvoorraad voor de wintermaanden. Doordat er weinig zonlicht is in de wintermaanden, wordt die noodvooraad dan door het lichaam gebruikt.

 

Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten

Zalm is een voedingsmiddel met veel Vitamine D3

Vitamine D3 en de botten

Vitamine D3 zorgt ervoor dat Calcium goed uit de voeding opgenomen wordt. Daarnaast verhoogt deze vitamine de opname van kalk in de botten. Het behoud van een sterk skelet is van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid. Daarom is het belangrijk om bij het ouder worden de botten te ondersteunen door extra Vitamine D3 te nemen. Deze voedingsstof is dan ook toegevoegd aan Synofit Premium (Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules) en Synofit Bone Complex (Synofit Bone Complex Capsules). Synofit Premium is goed voor de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat en bevat naast Vitamine D3 ook Curcumine, Groenlipmossel en Zwarte bes-blad. Synofit Bone Complex is goed voor de botten en bevat naast Vitamine D3 ook Magnesium, Calcium en Vitamine K2.

Vitamine D3 en de spieren

Regelmatige beweging is belangrijk om het bewegingsapparaat in een goede conditie te houden. Ook als u ouder wordt, is het verstandig om een paar keer per week een half uurtje te wandelen, fietsen of zwemmen. Door actief te zijn, blijven uw spieren goed functioneren. Vitamine D3 ondersteunt u daarbij door uw spieren soepel te houden.

Vitamine D3 en bloed

Vitamine D3 draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Calcium heeft een gunstige invloed op de hartspier. De ondersteuning van Vitamine D3 aan het calciumgehalte in het bloed is dus belangrijk. De gepatenteerde formule SynoCare Cardio voor hart, cholesterol en bloedvaten bevat ook Vitamine D3.

Bestel nu Synofit Premium met Vitamine D3

Synofit Premium is een product voor de gewrichten met Curcumine en Zwarte bes-blad

Bestel nu Synofit Bone Complex met Vitamine D3

Synofit Bone Complex is een product voor de botten met Calcium, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium, Zink en Mangaan

Bestel nu SynoCare Cardio met Vitamine D3

SynoCare Cardio is een product voor het hart met Omega 3-vetzuren en met Rode gist rijst voor het behoud van een verantwoorde cholesterolspiegel. Voor meer uitleg over alle ingrediënten gaat u naar de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,96 uit 10 met 4.334 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium, Synofit Basic en SynoCare Cardio bevatten Vitamine C
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst