imageimageimageimagesocial media links

Het besluit om te beginnen met Groenlipmossel

Knowledge Advice Image right side

U bevindt zich in een situatie waarbij duidelijk is dat u de GLMax® Groenlipmossel wilt gaan gebruiken. 

Dat is het moment dat u overtuigd kiest voor Synofit!

Synofit is immers de enige producent die 100% vloeibare Groenlipmossel gebruikt.

Welke keuzes kunt u vervolgens maken voordat u echt begint met het gebruik? En hoe werkt dat gebruik van Groenlipmossel in het begin? U leest het allemaal op deze pagina. 

Kiezen voor een product op maat

Er zijn verschillende gezondheidsproducten met vloeibare Groenlipmossel verkrijgbaar bij Synofit. Het is aan te raden om vóórdat u begint eerst goed na te denken welk product bij uw situatie past.

U kunt zelf kiezen welk Groenlipmosselproduct uw voorkeur heeft. U kunt eventueel op een later moment nog overstappen op een ander product, bijvoorbeeld als uw situatie verandert of als u het gevoel heeft dat uw omstandigheden om een andere aanpak vragen. 

Welk product moet ik kiezen?

Wist u dat Synofit ook een product keuzehulp beschikbaar heeft? Daarin kunt u eenvoudig navigeren naar uw product. Naar de keuzehulp >>>

De eerste 2-3 maanden zijn belangrijk

Het is allereerst goed om te weten dat de Groenlipmosselproducten van Synofit eerst een periode van ongeveer 2-3 maanden moeten ‘inwerken’. Tijdens deze periode komt u er geleidelijk achter wat het gekozen gezondheidsproduct van Synofit voor u betekent. Wanneer dit duidelijk wordt, kunt u gaan nadenken over het vervolg: ga ik op dezelfde manier verder, of probeer ik een (lagere) onderhoudsdosering? Allerlei factoren kunnen bij die overweging een rol spelen. Lees hier meer over in het artikel over de onderhoudsdosering bij onze Groenlipmosselproducten >>>

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Basic

Bij Synofit Groenlipmossel Basic gebruikt u altijd 2 softgels per dag. Dit product is gebaseerd op puur Groenlipmossel met alleen Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Het is niet aan te raden om van Synofit Groenlipmossel Basic een lagere dosering te gebruiken dan de geadviseerde 2 softgels per dag.

Bestel Synofit Groenlipmossel Basic >>>

Knowledge Advice Image left side

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Regular

Bij Synofit Groenlipmossel Regular gebruikt u gedurende de eerste periode 3 softgels per dag. Het is vanwege de Curcuminespiegel aan te bevelen om deze zoveel mogelijk gespreid over de dag in te nemen.

Wanneer u na verloop van die eerste periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 2 softgels per dag. Ook deze adviseren we zoveel mogelijk te spreiden over de dag, bijvoorbeeld bij het ontbijt en bij het avondeten.

Het is niet aan te raden om van Synofit Groenlipmossel Regular een lagere dosering te gebruiken dan de geadviseerde 2 softgels per dag als onderhoudsdosering.

Bestel Synofit Groenlipmossel Regular >>> 

Knowledge Advice Image left side

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Plus

Bij Synofit Groenlipmossel Plus gebruikt u gedurende de eerste periode 3 softgels per dag. Het is vanwege de Curcuminespiegel aan te bevelen om deze zoveel mogelijk gespreid over de dag in te nemen.

Wanneer u na verloop van die eerste periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 2 softgels per dag. Ook deze adviseren we zoveel mogelijk te spreiden over de dag, bijvoorbeeld bij het ontbijt en bij het avondeten.

Wanneer dit een periode van 2-3 maanden goed bevalt, kunt u zelfs proberen om terug te gaan naar nog maar 1 softgel per dag. Deze kunt u dan het beste in de ochtend innemen. Er zijn veel klanten die hiermee langdurig kunnen onderhouden.

Bestel Synofit Groenlipmossel Plus >>>

Knowledge Advice Image left side

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Bij Synofit Groenlipmossel Vloeibaar gebruikt u gedurende de eerste periode 10 ml drank per dag. Het is vanwege de Curcuminespiegel aan te bevelen om tweemaal daags 5 ml in te nemen, gespreid over de dag.

Wanneer u na verloop van die periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 5 ml per dag. Het is hierbij eveneens het advies om dit over de dag te verdelen, bijvoorbeeld tweemaal 2,5 ml per dag.

Bestel Synofit Groenlipmossel Vloeibaar >>> 

Knowledge Advice Image left side

Welke verpakking kies ik in het begin?

Zoals vermeld, is ‘ongeveer 2-3 maanden’ de richtlijn voor de duur van de beginperiode, waarin u gaat merken of dit product wat voor u is.

Speciaal hiervoor zijn er voordeelverpakkingen ontwikkeld, zodat u extra voordelig die eerste periode door komt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u het product in de beginperiode echt aaneengesloten de tijd geeft om zich te bewijzen. Let dus bij de eerste aanschaf goed op dat u de prijs per dag meeneemt in uw overweging, zodat de kans groter is dat u het echt trouw blijft gebruiken in deze beginperiode.

Soms komt het voor dat iemand al ver voor het einde van die 2-3 maanden helemaal overtuigd is van het Synofit gezondheidsproduct. Als u dit constateert bij uzelf, dan staat het u volkomen vrij om al eerder over te stappen op een onderhoudsdosering.

Anderen hebben na 3 maanden nog steeds niet echt het gevoel dat het Groenlipmosselproduct van Synofit tot tevredenheid gaat leiden. U kunt overwegen om dan een ander gedoseerd gezondheidsproduct uit de range te proberen dan u eerst deed.

Uiteindelijk is bij Synofit Groenlipmossel Vloeibaar, onze Groenlipmosselformule met de meeste ingrediënten, ongeveer 70% van de gebruikers tevreden na 3 maanden correct gebruik.

Als u na 3 maanden correct gebruik van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar nog steeds niet tevreden bent, dan adviseren we u om niet met Synofit Groenlipmossel door te gaan: onze ervaring is dat het maximaal 3 maanden duurt voordat het gebruik tot een tevreden klant leidt. Bij twijfel mag u altijd contact opnemen met het Care Team.

De overstap naar de onderhoudsdosering

U kunt de dosering van het gebruik gaan verlagen zodra u zelf vindt dat u echt tevreden bent met het gezondheidsproduct dat u gebruikt. Twijfelt u nog, houd dan de begindosering vol.

De onderhoudsdosering is lager dan de begindosering. Het grootste voordeel van het gebruik van de onderhoudsdosering is dat het voordeliger is voor u. 

Lees voor gedetailleerde uitleg over de onderhoudsdosering ook eens het artikel over de onderhoudsdosering >>>

Is de onderhoudsdosering altijd geschikt?

Niet alle klanten ervaren dezelfde verzorging nadat zij de onderhoudsdosering zijn gaan gebruiken. Als u dat bij uzelf merkt, dan is het aan te raden om direct weer de gewone adviesdosering te gaan gebruiken. Eventueel kunt u dan later opnieuw proberen of u de dosering kunt verlagen. Bij sommige mensen is het ook gerelateerd aan het seizoen, aan leefstijlfactoren of aan andere (weers-)omstandigheden. Het is dus altijd de moeite waard om dit af en toe weer opnieuw te proberen. 

Adviesdosering blijven gebruiken ná de eerste 3 maanden

We horen regelmatig de vraag: “Ik wil eigenlijk helemaal geen onderhoudsdosering gaan gebruiken, mag ik ook de gewone dosering blijven volhouden?”  Het is voor de gezondheid geen enkel probleem om altijd de adviesdosering van de eerste periode te blijven gebruiken.

Eén softgel per dag?

Op de verpakking van de Synofit Groenlipmossel Plus softgels staat dat soms eenmaal daags één softgel voldoende is. Dit slaat uiteraard ook op de onderhoudsdosering. Wij adviseren om dit pas te proberen als u al langere tijd, bijvoorbeeld 2-3 maanden, met 2 softgels per dag goed uit de voeten kunt.

Heeft u nog vragen?

Neem telefonisch contact met het Care Team via 036 – 763 03 50 of stel uw vraag via het contactformulier >>>

imageimageimageimagesocial media links
Tags:
GewrichtenKraakbeen
Verder lezen