imageimageimageimagesocial media links

Producten van Synofit meenemen op vakantie

Knowledge Advice Image right side

Als u vakantieplannen heeft, zal vroeg of laat de vraag zich aandienen hoe u het gaat doen met de producten van Synofit wanneer u op vakantie bent.

Het behouden van uw dagelijkse supplementroutine is een belangrijke overweging bij het plannen van een vakantie.

In dit artikel zullen we de belangrijkste overwegingen en adviezen op een rijtje zetten, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw vakantie zonder uw gezondheid uit het oog te verliezen.

Synofit Groenlipmossel: drank of softgels?

We krijgen vaak de vraag of bijvoorbeeld Synofit Groenlipmossel Plus (softgels) geschikter is tijdens een vakantie dan Synofit Groenlipmossel Vloeibaar (drank). In veel gevallen is daar wat voor te zeggen. Deze twee gezondheidsproducten liggen qua samenstelling bij elkaar, al zijn er ook wel belangrijke verschillen. Met betrekking tot reizen zijn de volgende verschillen relevant:

  • Synofit Groenlipmossel Vloeibaar moet na openen koel bewaard worden om de houdbaarheid te garanderen. Dit is bij bijvoorbeeld kamperen (zeker als u geen elektriciteit heeft) niet altijd te realiseren. De softgels van Synofit Groenlipmossel Plus (en ook alle andere softgels van Synofit) kunnen dan wél gebruikt worden. Zolang de softgels maar niet in de volle zon liggen of aan extreme hitte worden blootgesteld, zijn er qua houdbaarheid geen problemen te verwachten. Als u verwacht dat er wél extreme hitte ontstaat, is het belangrijk om de softgels ook ergens koel te kunnen bewaren.

  • Synofit Groenlipmossel Vloeibaar (de drank) is wat lastiger mee te nemen dan softgels. Wanneer u een dagje uit bent (inclusief diner), dan zou u de fles de hele dag mee moeten nemen. Los van het mogelijke probleem met het koel houden is de fles dan ook behoorlijk groot en zwaar in de tas. Een paar softgels in een (stukje van een) blister zijn in dat geval veel handzamer, het is hygiënischer en ze zitten niet in de weg tijdens bijvoorbeeld een wat langere wandeling.

  • Bij een reis met het vliegtuig wordt vaak kritisch gekeken naar het vervoeren van vloeistoffen in de handbagage. Als u een lange vlucht maakt en dus tijdens de reis Synofit zou moeten innemen, dan kan een fles met Synofit Groenlipmossel Vloeibaar in de handbagage de aandacht trekken tijdens de controles. Dit omdat in de handbagage alleen verpakkingen met vloeistoffen tot 100 ml zijn toegestaan. De softgels kunnen wel gemakkelijk meegenomen worden. Zie ook de regels omtrent het meenemen van vloeistoffen in de handbagage op de website van Schiphol.

  • Het zou wel mogelijk moeten zijn om bij een vliegreis Synofit Groenlipmossel Vloeibaar in de ruimbagage mee te nemen. Houd er dan wel rekening mee dat de temperatuur in het ruim niet zo goed gereguleerd wordt. Er is dus geen garantie dat de Synofit koel genoeg bewaard wordt (al is het doorgaans wel koud in het ruim). Tegelijk bestaat de kans dat het zó koud is in het ruim dat de vloeistof (deels) bevriest. Wanneer u vervolgens in een warm land uitstapt, zijn de temperatuurverschillen voor de vloeistof groot. Dit kan een reden zijn om dan liever softgels mee te nemen. Zie ook de regels omtrent het meenemen van ruimbagage op de website van Schiphol.

Los hiervan zijn er meerdere redenen om wel of geen voorkeur te hebben voor Synofit Groenlipmossel Vloeibaar of softgels zoals Synofit Groenlipmossel Plus. Als u benieuwd bent welk gezondheidsproduct het allerbeste bij uw situatie past, neem dan de online keuzehulp eens door of neem contact op met het Care Team voor een gratis persoonlijk advies.

imageimageimageimagesocial media links
Tags:
TipsGewrichten
Verder lezen