Gepubliceerd op 26 November, 2018
imageimageimageimagesocial media links

Meer dan 5000 reviews van de Synofit-webshop

Reviewplatform eKomi

Wanneer u producten bij ons bestelt, krijgt u enige tijd daarna een verzoek per e-mail om een review voor onze webshop in te vullen. Dat loopt via reviewplatform eKomi, een bedrijf dat op basis van reviews aan webshops bepaalde keurmerken toekent. 

Mijlpalen

Eind 2015 berichtten we u dat we de 1000 reviews naderden. Inmiddels zijn we de 5000 reviews ruim gepasseerd. En met trots!

Gemiddeld cijfer

Waar in 2015 uw gemiddelde cijfer nog een 8,8 was, staat er nu een royale 9,2 als gemiddelde. Hoewel wij er zelf natuurlijk alles aan doen om een goede service te verlenen, zijn we u dankbaar dat onze inspanningen zo enorm positief gewaardeerd worden.

Hoge tevredenheid

Wanneer u de pagina van Synofit bezoekt op de site van eKomi, ziet u de hoge klanttevredenheid uitgedrukt in een rapportcijfer en in sterren. Sommige klanten hebben ook een persoonlijk bericht bij hun beoordeling geschreven. Deze authentieke beoordelingen kunt u allemaal doorlezen.

Ervaringen met Synofit

De beoordelingen van eKomi gaan voornamelijk over de service van de webwinkel. De meeste klanten vullen de review kort na ontvangst van de bestelling al in. Er kan op dat moment nog geen oordeel worden gevormd over de werking van de producten. Bent u hier juist benieuwd naar? Vraag dan eens in een Synofit verkooppunt naar de ervaringen met onze producten! Zo kunt u een onbevooroordeeld antwoord krijgen op al uw vragen.

helping text from link assets

Gepubliceerd op 26 November, 2018
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen