Gepubliceerd op 03 September, 2022
imageimageimageimagesocial media links

Handige tools om meer te bewegen

Bewegen is heel belangrijk voor uw gezondheid. Zo vermindert bewegen stress en is het goed voor uw weerstand. Toch kan het soms lastig zijn om voldoende te bewegen. Daarom geven wij u 4 handige tools die u ondersteunen om dagelijks meer te bewegen.

Knowledge Advice Image right side

1. Wandel apps

Een wandelapp is een navigatie-app – zoals bijvoorbeeld TomTom of Google Maps voor de auto – die u op uw smartphone (Android of iOS) installeert en die u vervolgens begeleidt tijdens het wandelen. Zo heeft u  altijd inspiratie bij de hand voor wandelroutes op uw niveau.

Knowledge Advice Image right side

2. Activity tracker

Weet u hoeveel u beweegt op een dag? Gebruik een stappenteller of app om de gezette stappen bij te houden. Zo kunt u ook herinneringen instellen die ervoor zorgen dat u genoeg beweegt op een dag.

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat activiteitentrackers ervoor zorgen dat we elke dag tot 40 minuten – ongeveer 1800 stappen – méér lopen.

Knowledge Advice Image right side

3. Online workouts

Even een uurtje of een halfuurtje sporten thuis met een beweeg app of online oefeningenvideo’s? Dit kan goed via bijvoorbeeld YouTube of met Nederland In Beweging.

Heerlijk om zo even uw hoofd leeg te maken. Er zijn genoeg leuke gratis online workouts te vinden. Van dansen, bewegen op muziek tot spieroefeningen die u zelfs vanuit de stoel kunt volgen. U kunt zich via YouTube ook abonneren op fijne kanalen zodat u een herinnering krijgt als er weer een nieuwe les online staat.

Knowledge Advice Image right side

4. Navigatie op de fiets

In Nederland zijn er ontelbaar veel fietsroutes te vinden. Er zijn langs de weg vaak routeborden te vinden, maar het kan ook fijn en handig zijn om een fietsnavigatie te gebruiken. Zo weet u altijd waar u bent, of u nog op de route fietst, hoe snel u fietst en waar u gemakkelijk pauze kunt houden. 

Uw spieren en gewrichten extra ondersteunen tijdens het bewegen? Maak kennis met Synofit Joint Care!

Knowledge Advice Image right side

Hoe Synofit Joint Care kan helpen

Synofit Joint Care is een veelzijdige spier- en gewrichtsgel voor snelle verzorging van spieren en gewrichten. De verfrissende textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen, en u zult snel de voordelen ervaren, meestal binnen 10 minuten. Of het nu gaat om de gewrichten na het zwemmen of de spieren na een intensieve training, Synofit Joint Care biedt snelle en effectieve verlichting, zodat u weer volop van uw activiteiten kunt genieten.

Breng de gel naar behoefte 2-3 maal daags aan op de betreffende plek.

Gepubliceerd op 03 September, 2022
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
TipsSpierenGewrichten
Verder lezen