Gepubliceerd op 08 June, 2021
imageimageimageimagesocial media links

Synofit Europe overgenomen door Auxilium Capital

Auxilium Capital heeft Synofit Europe, en ook Bio-Cure, overgenomen. Onder de overname vallen alle merken van Synofit Europe: Synofit, Synopet en Synocare. Bio-Cure is het bedrijf dat de hoogwaardige voedingssupplementen voor Synofit Europe ontwikkelt en produceert.

Met de overname verlaten Camiel Hofstee en René den Admirant Synofit Europe als directie. Lees het interview van René en Camiel dat zij ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Synofit gaven. Ook is er een nieuw interview geweest naar aanleiding van hun afscheid van Synofit

In hun plaats is Tom Sanders aangesteld als nieuwe CEO.

Tom: “Na een intensieve loopbaan in binnen- en buitenland bij vooral industriële ondernemingen was ik toe aan uitdaging in andere markten en met andere producten. Het zijn prachtige merken, mooie producten en een gedreven team aan medewerkers en ik ben ervan overtuigd dat we als team deze prachtige ondernemingen verder kunnen laten groeien om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen met onze mooie producten.”

Als team vinden we het jammer om afscheid te nemen van Camiel en René, maar kijken we uit naar de nieuwe samenwerking met Tom. We verwachten met deze nieuwe fase ons verder te kunnen ontwikkelen en u onveranderd te ondersteunen met onze innovatieve en unieke voedingssupplementen voor mens en dier.

Knowledge Advice Image left side

V.l.n.r. Camiel Hofstee, Tom Sanders, René den Admirant

Gepubliceerd op 08 June, 2021
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen