Gepubliceerd op 23 September, 2017
imageimageimageimagesocial media links

Synofit, geen homeopathisch middel

helping text from link assets

Homeopathische middelen – geen werkzame moleculen

Homeopathische middelen zijn plantenextracten die keer op keer worden verdund. Homeopatische artsen geven aan dat de werkzame moleculen zo overgaan in de vloeistof. Echter, dit is niet wetenschappelijk bewezen. Door een middel extreem vaakte verdunnen, zouden er weinig tot geen werkzame moleculen meer in deze middelen aanwezig zijn.

Synofit is geen homeopathisch middel, maar een hoogwaardig en natuurlijk voedingssupplement op vloeibare basis!

Synofit is geen homeopathie

Homeopathie is wellicht één van de meest onderzochte alternatieve geneeswijzen, maar is nog nooit wetenschappelijk bewezen. Ondanks het feit dat homeopathie geen wetenschappelijke achtergrond heeft, gebruiken veel Nederlanders dagelijks homeopathische middelen. Synofit is geen homeopathisch middel. Synofit is een natuurlijk voedingssupplement met onverdunde en hoogwaardige ingrediënten als vloeibare Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad.

De Synofit Groenlipmossel formule is in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring in de veterinaire markt. Het product wordt volgens de strenge HACCP* normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC22000 en GMP+ gecertificeerd.* HACCP is de afkorting voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’, een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Gepubliceerd op 23 September, 2017
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen