Gepubliceerd op 10 June, 2018
imageimageimageimagesocial media links

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar in de handbagage: kan dat?

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar meenemen op vakantie

We hebben al eens eerder geschreven over het meenemen van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar op vakantie. Als u graag Synofit Groenlipmossel Vloeibaar wilt blijven gebruiken tijdens uw vakantie, dan moet u er rekening mee houden dat een eenmaal geopende flacon steeds goed gekoeld blijft. Ook mogen in de handbagage in een vliegtuig alleen vloeistoffen tot 100 ml meegenomen worden. Dan zijn de flacons met 200 ml en 400 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar dus te groot. In de ruimbagage vormt een grotere flacon met Synofit Groenlipmossel Vloeibaar overigens geen probleem.

helping text from link assets

Speciale reis-flacon voor 100 ml vloeistof

We hebben nu voor de reizigers onder onze klanten speciale flacons voor 100 ml vloeistof gemaakt. U kunt deze gratis bestellen via de Klantenservice. Waarvoor kan deze 100 ml flacon gebruikt worden:

  • Tijdens een langere vlucht kunt u Synofit Groenlipmossel Vloeibaar gebruiken vanuit deze flacon, omdat deze in de handbagage mee mag. Vergeet niet ook het lepeltje in de handbagage mee te nemen voor de juiste dosering.

  • Ook als u op een vliegvakantie gaat met alleen handbagage, kunt u nu Synofit Groenlipmossel Vloeibaar meenemen: in porties van 100 ml.

  • Wanneer u zich zorgen maakt over de temperatuur of de hygiëne in de ruimte waar u Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bewaart, kunt u nu de grotere flacon ‘opsplitsen‘ en alleen nog kleinere, afgepaste hoeveelheden blootstellen aan die ruimte. De grote flacon met de rest van de vloeistof kunt u dan elders in de koeling bewaren, zodat deze zeker goed blijft.

  • De kleine flacon kan ook voor kortere uitstapjes handig zijn: u hoeft niet meer een grote geopende flacon in uw tas te houden, maar u neemt alleen het kleine flesje mee met ongeveer de benodigde hoeveelheid voor de duur van het uitstapje.

Gratis service

We hopen dat deze gratis service u zal helpen om met meer gemak de producten te gebruiken tijdens uw reizen en uitstapjes. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om rond de reis tijdelijk over te stappen naar Synofit Groenlipmossel Plus (softgels).

Als u het kleine flesje aanvraagt, wordt deze overigens leeg geleverd. U kunt deze dan zelf vullen met de hoeveelheid vloeistof die u geschikt lijkt voor de periode die u wilt overbruggen.

Gepubliceerd op 10 June, 2018
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Tips
Verder lezen