Gepubliceerd op 27 April, 2023
imageimageimageimagesocial media links
Knowledge Advice Image right side

De oranje kant van Synofit

Denkt u bij Synofit meteen aan groen, van de groenlipmossel? Super! Maar wij zijn óók oranje. Onze wortels liggen in Nederland, net als het grootste deel van onze bedrijfsvoering. Alle reden dus om rond Koningsdag terug te kijken op onze geschiedenis!

1. Kwaliteit sinds 2010

Synofit is in 2010 opgericht door de Nederlander Camiel Hofstee. Camiel was de eerste persoon die het groenlipmosselproduct gebruikte. Destijds werd de formule nog alleen gebruikt bij paarden. Camiel was zodanig enthousiast over de formule dat hij Synofit op de humane markt heeft gebracht. Doordat wij altijd veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze grondstoffen en ons productieproces, kunnen wij u ook vandaag de dag nog ondersteunen om optimaal in beweging te blijven.

Knowledge Advice Image right side

2. Het begon allemaal met... 

... de originele vloeibare groenlipmosselformule die al snel de humane markt veroverde en bij velen tot favoriet product benoemd werd. Deze was in het begin alleen beschikbaar als drank, later ook als softgels. 

We hebben kennis en kunde hoog in ons vaandel staan en vinden het daarom uiterst belangrijk om enkel producten te ontwikkelen waarin wij geloven. Dat is één van de redenen dat wij een kleinschalig assortiment hebben; wat we doen, doen we goed! 

Knowledge Advice Image right side

3. Uitbreiding van het assortiment

Toen de groenlipmossel-productlijn eenmaal was uitgewerkt voor verschillende doelgroepen, hebben we andere gezondheidsproducten voor het bewegingsapparaat toegevoegd. Zoals onze Curcumine Plus, Calcium Plus en Cardio Care. Maar ook de bestaande groenlipmosselproducten worden continu geëvalueerd en verbeterd op basis van nieuwe ontwikkelingen en actuele kennis.

4. Synofit gaat internationaal

De supplementen van Synofit worden inmiddels ook verkocht in andere landen, zoals België, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Knowledge Advice Image right side

5. Innovatie en duurzaamheid

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om innovatief te zijn bij de ontwikkeling van onze producten. Dit geldt ook als het gaat om personeel en duurzaamheid. Al het personeel van Synofit werkt al sinds het begin (dus al 10 jaar vóór 2020) voornamelijk vanuit huis. Er is geen centraal kantoorpand en wij hoeven dus niet elke dag op pad om naar kantoor te gaan. Onze buitendienstmedewerkers rijden in hybride of volledig elektrische auto’s en onze productverpakkingen zijn geheel recyclebaar.

6. Blij met onze Nederlandse roots

We zijn best wel trots op wat we als bedrijf hebben bereikt met ons team. Neem op Koningsdag een kijkje in onze stories op social media om de leuke teamfoto’s in oranje te bekijken!

helping text from link assets

Gepubliceerd op 27 April, 2023
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen