Astaxanthine

Supplementen met Astaxanthine

30 Synofit CurcuPlus Capsules

Vloeibare Bio-CM100® Bio-Curcumine
Natuurlijke Astaxanthine van AstaReal®
In plantaardige Algenolie
Geen chemische toevoegingen
1 of 2 capsules per dag

Astaxanthine uit echte Bloedregenalgen

Astaxanthine is een interessante stof die van nature wordt gemaakt door micro-algen. De Astaxanthine die Synofit CurcuPlus gebruikt wordt door de Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) geproduceerd. Hiermee is het een 100% natuurlijke stof. Er wordt dus géén aardolie gebruikt om deze Astaxanthine te verkrijgen.
Astaxanthine is een stof die onder andere in de Verenigde Staten erg populair is. Het is de roze-rode carotenoïde die een typische roze gloed geeft aan bijvoorbeeld zalm, garnalen, kreeften en flamingo’s. Deze carotenoïde wordt namelijk goed opgenomen en kan worden opgeslagen in bepaalde weefsels.

Waarom bevat Synofit CurcuPlus Astaxanthine van AstaReal®?

Synofit CurcuPlus bevat hoogwaardige Astaxanthine van AstaReal®. Deze Astaxanthine is door echte Bloedregenalgen gemaakt. Na een ‘groene fase’ produceren deze microalgen onder invloed van licht de Astaxanthine (’rode fase’). Door het speciale proces is de Astaxanthine van een hoge, gestandaardiseerde kwaliteit.

Astaxanthine van AstaReal® is uitvoerig bestudeerd: er zijn meerdere studies met mensen gedaan om onder andere de werking en de veiligheid van verschillende doseringen van AstaReal® wetenschappelijk te onderzoeken.

In Synofit CurcuPlus is de Astaxanthine verwerkt in een vloeibare formule, waarom is dat een voordeel?

Synofit CurcuPlus bevat een vloeibare formule, wat de opneembaarheid van de ingrediënten extra bevordert. Dit is overigens extra van belang voor de Curcumine, die ook in Synofit CurcuPlus is verwerkt. Als draagstof is gekozen voor plantaardige Algenolie – ook een product uit de zee. Deze Algenolie bevat een kleine hoeveelheid van de Omega 3-vetzuren EPA en DHA.

Dosering van Astaxanthine: 4 mg per capsule

Synofit CurcuPlus bevat 4,0 mg Astaxanthine per capsule. Hiervoor is bewust gekozen, onder andere omdat de wetenschappelijke studies met Astaxanthine meestal ook uitgaan van een dosering van 4 mg per dag. Het is overigens geen enkel probleem om 2 (of zelfs 3) Synofit CurcuPlus Capsules per dag te gebruiken: er zijn ook producenten die per capsule 8 mg of 12 mg Astaxanthine verwerken. Dat is nog steeds een veilige dosering.

Bijverschijnselen van het gebruik van Astaxanthine

Er zijn geen bijverschijnselen van het gebruik van Astaxanthine bij ons bekend. Deze stof kan ook met alle medicatie goed gecombineerd worden. Bij twijfel kunt u uw bestelling plaatsen via een in interacties gespecialiseerde apotheker.

Hoe werkt Astaxanthine?

Vanwege de Europese wetgeving (EFSA) mogen we op onze website geen informatie verstrekken over de eventuele werking van Astaxanthine. Hiervoor kunt u dus het beste andere bronnen raadplegen.

Astaxanthine mét Bio-Curcumine

In Synofit CurcuPlus wordt naast Astaxanthine ook Bio-Curcumine (Bio-CM100®) gebruikt. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat Synofit CurcuPlus goed is voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever. Daarnaast is Curcumine een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.

De ingrediënten van Synofit CurcuPlus zijn onderzocht in verschillende wetenschappelijke studies. Als u een medisch professional bent, kunt u meer informatie over deze studies aanvragen.

Introductievideo over Synofit CurcuPlus

Direct Synofit CurcuPlus bestellen

Synofit CurcuPlus bevat per capsule: 250 mg Bio-Curcumine, 200 mg Omega-3 Algenolie (waarvan 60 mg DHA en 30 mg EPA), 4,0 mg Astaxanthine en 3,3 mg Vitamine E.

Anti-aging van binnenuit!

Blijf gezond en vitaal met Synofit CurcuPlus
Niet alleen voor nu, maar ook voor later

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.354 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan