Unieke kwaliteit

Astaxanthine

Supplementen met Astaxanthine

Synofit Curcu Plus Capsules

Vloeibare formule met AstaReal® Astaxanthine
Natuurlijke Bio-CM100® Bio-Curcumine
In plantaardige Algenolie
Geen chemische toevoegingen
1 of 2 capsules per dag

90 caps (€ 83,-)
30 caps (€ 31,-)
Meer info & direct bestellen

De opstapeling van Astaxanthine veroorzaakt de rozige kleur van o.a. garnalen en zalm. Ook in flamingo’s hoopt deze stof zich op en dit is duidelijk te zien!

Astaxanthine uit echte Bloedregenalgen

Astaxanthine is een interessante stof die van nature wordt gemaakt door micro-algen. De Astaxanthine die Synofit Curcu Plus gebruikt wordt door de Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) geproduceerd. Hiermee is het een 100% natuurlijke stof. Er wordt dus géén aardolie gebruikt om deze Astaxanthine te verkrijgen.
Astaxanthine is een stof die onder andere in de Verenigde Staten erg populair is. Het is de roze-rode carotenoïde die een typische roze gloed geeft aan bijvoorbeeld zalm, garnalen, kreeften en flamingo’s. Deze carotenoïde wordt namelijk goed opgenomen en kan worden opgeslagen in bepaalde weefsels.

Waarom bevat Synofit Curcu Plus Astaxanthine van AstaReal®?

Synofit Curcu Plus bevat hoogwaardige Astaxanthine van AstaReal®. Deze Astaxanthine is door echte Bloedregenalgen gemaakt. Na een ‘groene fase’ produceren deze microalgen onder invloed van licht de Astaxanthine (’rode fase’). Door het speciale proces is de Astaxanthine van een hoge, gestandaardiseerde kwaliteit.

Astaxanthine van AstaReal® is uitvoerig bestudeerd: er zijn meerdere studies met mensen gedaan om onder andere de werking en de veiligheid van verschillende doseringen van AstaReal® wetenschappelijk te onderzoeken.

In Synofit Curcu Plus is de Astaxanthine verwerkt in een vloeibare formule, waarom is dat een voordeel?

Synofit Curcu Plus bevat een vloeibare formule, wat de opneembaarheid van de ingrediënten extra bevordert. Dit is overigens extra van belang voor de Curcumine, die ook in Synofit Curcu Plus is verwerkt. Als draagstof is gekozen voor plantaardige Algenolie – ook een product uit de zee. Deze Algenolie bevat een kleine hoeveelheid van de Omega 3-vetzuren EPA en DHA.

Dosering van Astaxanthine: 4 mg per capsule

Synofit Curcu Plus bevat 4,0 mg Astaxanthine per capsule. Hiervoor is bewust gekozen, onder andere omdat de wetenschappelijke studies met Astaxanthine meestal ook uitgaan van een dosering van 4 mg per dag. Het is overigens geen enkel probleem om 2 (of zelfs 3) Synofit Curcu Plus Capsules per dag te gebruiken: er zijn ook producenten die per capsule 8 mg of 12 mg Astaxanthine verwerken. Dat is nog steeds een veilige dosering.

Bijverschijnselen van het gebruik van Astaxanthine

Er zijn geen bijverschijnselen van het gebruik van Astaxanthine bij ons bekend. Deze stof kan ook met alle medicatie goed gecombineerd worden. Bij twijfel kunt u uw bestelling plaatsen via een in interacties gespecialiseerde apotheker.

Hoe werkt Astaxanthine?

Vanwege de Europese wetgeving (EFSA) mogen we op onze website geen informatie verstrekken over de eventuele werking van Astaxanthine. Hiervoor kunt u dus het beste andere bronnen raadplegen.

Astaxanthine mét Bio-Curcumine

In Synofit Curcu Plus wordt naast Astaxanthine ook Bio-Curcumine (Bio-CM100®) gebruikt. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat Synofit Curcu Plus goed is voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever.1 Daarnaast is Curcumine een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.1

De ingrediënten van Synofit Curcu Plus zijn onderzocht in verschillende wetenschappelijke studies. Als u een medisch professional bent, kunt u meer informatie over deze studies aanvragen.

Introductievideo over Synofit Curcu Plus

Direct Synofit Curcu Plus bestellen

Synofit Curcu Plus bevat per capsule: 250 mg Bio-Curcumine, 200 mg Algenolie (Omega 3) (waarvan 60 mg DHA en 30 mg EPA), 4,0 mg Astaxanthine en 3,3 mg Vitamine E.
1 Evaluatie gezondheidsclaims is lopende

Anti-aging1 van binnenuit!

Blijf gezond en vitaal1 met Synofit Curcu Plus
Niet alleen voor nu, maar ook voor later