Kennis & Verdieping

Alles over de opbouwkuur van Synofit Premium Plus

Definitie opbouwkuur

Het woord ‘kuur’ duidt op een tijdelijke behandeling. De ‘opbouwkuur’ is dus de tijdelijke behandeling die iets moet opbouwen. In het geval van Synofit Premium Plus is het de bedoeling dat tijdens de opbouwkuur de ingrediënten in een iets hogere dosering worden aangeboden, zodat de hoeveelheid van die stoffen in het lichaam wordt opgebouwd.

Zonder eerst een opbouwkuur te volgen, bestaat de kans dat uw lichaam helemaal niets ‘merkt’ van de ingrediënten die u inneemt. De ‘onderhoudsdosering’ is in veel gevallen dus te laag om echt van betekenis te zijn, als er niet eerst een opbouwkuur gevolgd wordt.

Het gebruiken van de opbouwkuur van Synofit Premium Plus

Tijdens de opbouwkuur gebruikt u een dagelijkse dosering van 10 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar óf 3 Synofit Premium Plus Capsules. Dit staat ook op de verpakking en in de gebruiksaanwijzingen aangeduid als dosering voor de opbouwkuur (eerste periode, tot 80 dagen).

Een opbouwkuur duurt tot 80 dagen. Twee verpakkingen met 400 ml Synofit Premium Vloeibaar bevatten hiervoor voldoende vloeistof.

De lengte (duur) van de opbouwkuur van Synofit Premium Plus

Zoals op de verpakking vermeld, is ‘tot 80 dagen’ de richtlijn voor de duur van de opbouwkuur. Dit komt overeen met 1 à 2 grote verpakkingen van Synofit Premium Vloeibaar (twee verpakkingen met 400 ml of twee duoverpakkingen met 2 x 200 ml) of Synofit Premium Capsules (verpakking met 2 x 60 stuks) bij de genoemde opbouwdoseringen. Met één zo’n verpakking kunt u 40 dagen doen. Het kan dus nodig zijn om na die eerste 40 dagen nog een keer 40 dagen de opbouwkuur te doen (tot 80 dagen).

Soms komt het voor dat iemand al veel sneller merkt dat hij of zij lang genoeg de opbouwdosering van Synofit Premium Plus gebruikt. Dat komt het vaakst voor bij gebruikers van Synofit Premium Plus Vloeibaar (dat is: Synofit Premium Plus uit de flacon, die met een lepeltje ingenomen moet worden). Als u dit constateert bij uzelf, dan staat het u volkomen vrij om al eerder over te stappen op de onderhoudsdosering.
Anderen hebben na 80 dagen nog steeds niet echt het gevoel dat Synofit Premium Plus het juiste product voor hem of haar is. Dit is het geval bij ongeveer 30% van de mensen die Synofit Premium Plus gebruiken. Als u na 80 dagen gebruik van de opbouwkuur nog steeds niet tevreden bent, dan adviseren we u om niet met Synofit door te gaan: onze ervaring is dat het maximaal 80 dagen duurt voordat de opbouwkuur met Synofit Premium Plus tot een tevreden klant leidt.

Bekijk nu de Synofit Premium Plus Opbouwkuur voordeelverpakking

De originele, pure Synofit Premium Plus vloeistof (vloeibare Groenlipmossel / GLMax®, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad)
Bevat ook Boswellia en Turmerosachariden als extra ingrediënten
Extreem goede tevredenheid binnen 80 dagen (70%)
100% natuurlijk, geen chemische toevoegingen
10 ml per dag
Prijs per dag (bij 10 ml per dag): € 2,38 

Meer informatie & bestellen >>>

De overstap naar de onderhoudsdosering

U kunt de dosering gaan verlagen zodra u zelf vindt dat u echt tevreden bent met Synofit. Twijfelt u nog, houd dan dus nog even de opbouwkuur vol.
De onderhoudsdosering bestaat uit 5 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar óf 2 Synofit Premium Plus Capsules per dag.
Lees voor gedetailleerde uitleg over de onderhoudsdosering ook eens het artikel over de onderhoudsdosering>>>

Is de onderhoudsdosering altijd geschikt?

Sommige klanten merken dat hun mate van tevredenheid met Synofit Premium Plus afneemt wanneer zij de onderhoudsdosering zijn gaan gebruiken. Als u dat bij uzelf merkt, dan is het aan te raden om direct weer de opbouwdosering te gaan gebruiken. Eventueel kunt u dan later opnieuw proberen of u de dosering kunt verlagen zónder dat uw tevredenheid vermindert.

Opbouwkuur blijven gebruiken ná de eerste 80 dagen

We horen regelmatig de vraag: “Ik wil eigenlijk helemaal geen onderhoudsdosering gaan gebruiken, mag ik ook de opbouwkuur blijven volhouden?
Hoewel dit natuurlijk een financieel wat minder aantrekkelijke keuze is, is het voor de gezondheid geen enkel probleem om altijd de opbouwdosering te blijven gebruiken.

Eén capsule per dag?

Op de verpakking staat dat in sommige gevallen één Synofit Premium Plus Capsule per dag voldoende is. Dit slaat uiteraard op de onderhoudsdosering.
We adviseren om dit pas te proberen als u al langere tijd, bijvoorbeeld een maand, met 2 Synofit Premium Plus Capsules per dag goed uit de voeten kunt.

Heeft u nog vragen?

Telefonisch contact met de Klantenservice via 036 – 763 03 50.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Met visolie voor extra Omega 3-vetzuren
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag innemen
Geur- en smaakloos
Meer informatie & direct bestellen

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant om te lezen:

Wat is het verschil tussen Vloeibaar en Capsules?

Is Synofit Premium Plus Vloeibaar beter dan de capsules van Synofit Premium Plus? Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen.
Lees verder

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder