Kennis & Verdieping

Beginnen met het gebruik van Synofit Groenlipmossel

Het besluit om te beginnen

U bevindt zich in een situatie waarbij duidelijk is dat u de GLMax® Groenlipmossel wilt gaan gebruiken. 

Dat is het moment dat u overtuigd kiest voor Synofit!

Synofit is immers de enige producent die 100% vloeibare Groenlipmossel gebruikt.

Welke keuzes kunt u vervolgens maken voordat u echt begint met het gebruik? En hoe werkt dat gebruik van Groenlipmossel in het begin? U leest het allemaal op deze pagina. 

Kiezen voor een product op maat

Er zijn verschillende gezondheidsproducten met vloeibare Groenlipmossel verkrijgbaar bij Synofit. Het is aan te raden om vóórdat u begint eerst goed na te denken welk product bij uw situatie past.

U kunt zelf kiezen welk Groenlipmosselproduct uw voorkeur heeft. U kunt eventueel op een later moment nog overstappen op een ander product, bijvoorbeeld als uw situatie verandert of als u het gevoel heeft dat uw omstandigheden om een andere aanpak vragen.  

Welk product moet ik kiezen?

Voor een overzicht van alle verschillen tussen de producten met Groenlipmossel kunt u het beste dit artikel lezen.

De eerste 2-3 maanden zijn belangrijk

Het is allereerst goed om te weten dat de Groenlipmosselproducten van Synofit eerst een periode van ongeveer 2-3 maanden moeten ‘inwerken’.
Tijdens deze periode komt u er geleidelijk achter wat het gekozen gezondheidsproduct van Synofit voor u betekent. Wanneer dit duidelijk wordt, kunt u gaan nadenken over het vervolg: ga ik op dezelfde manier verder, of probeer ik een (lagere) onderhoudsdosering? Allerlei factoren kunnen bij die overweging een rol spelen. Lees hier meer over in het artikel over de onderhoudsdosering bij onze Groenlipmosselproducten >>>

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Basic

Bij Synofit Groenlipmossel Basic gebruikt u altijd 2 softgels per dag. Dit product is gebaseerd op puur Groenlipmossel met alleen Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Het is niet aan te raden om van Synofit Groenlipmossel Basic een lagere dosering te gebruiken dan de geadviseerde 2 softgels per dag.

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Regular

Bij Synofit Groenlipmossel Regular gebruikt u gedurende de eerste periode 3 softgels per dag. Wanneer u na verloop van die periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 2 softgels per dag. Het is niet aan te raden om van Synofit Groenlipmossel Regular een lagere dosering te gebruiken dan de geadviseerde 2 softgels per dag als onderhoudsdosering.

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Plus

Bij Synofit Groenlipmossel Plus gebruikt u gedurende de eerste periode 3 softgels per dag. Wanneer u na verloop van die periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 2 softgels per dag. Wanneer dit ook een langere periode van 2-3 maanden goed bevalt, kunt u zelfs proberen om terug te gaan naar nog maar 1 softgel per dag. Er zijn veel klanten die het hiermee langdurig kunnen onderhouden.

Het gebruiken van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Bij Synofit Groenlipmossel Vloeibaar gebruikt u gedurende de eerste periode 10 ml drank per dag. Wanneer u na verloop van die periode merkt dat u tevreden bent, kunt u proberen om terug te gaan naar 5 ml per dag. Het is hierbij het advies om dit over de dag te verdelen in tweemaal 2,5 ml per dag.

Welke verpakking kies ik in het begin?

Zoals vermeld, is ‘ongeveer 2-3 maanden’ de richtlijn voor de duur van de beginperiode, waarin u gaat merken of dit product wat voor u is.

Speciaal hiervoor zijn er voordeelverpakkingen ontwikkeld, zodat u extra voordelig die eerste periode door komt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u het product in de beginperiode echt aaneengesloten de tijd geeft om zich te bewijzen.

U ziet hieronder per Groenlipmosselproduct de voordeelverpakking.

60 softgels € 29,95
30 dagen

2×60 softgels € 59,90 55,-
60 dagen

Uw voordeel: € 4,90

60 softgels € 34,95
20 dagen

2×60 softgels € 69,90 60,-
40 dagen

Uw voordeel: € 9,90

60 softgels € 60,-
20 dagen

2×60 softgels € 120,- 105,-
40 dagen

Uw voordeel: € 15,-

200 ml € 60,-
20 dagen

2×200 ml € 120,- 105,-
40 dagen

Uw voordeel: € 15,-

400 ml € 105,-
40 dagen

2×400 ml € 210,- 190,-
80 dagen

Uw voordeel: € 20,-

Let op: het vermelde aantal dagen per verpakking gaat uit van de dosering waar u volgens ons advies mee begint. Sommige verpakkingen zijn ook te gebruiken bij een onderhoudsdosering. De gebruiksduur per verpakking is dan uiteraard langer dan hier vermeld, wat ook de kosten per dag verder omlaag brengt.

Soms komt het voor dat iemand al ver voor het einde van die 2-3 maanden helemaal overtuigd is van het Synofit gezondheidsproduct. Als u dit constateert bij uzelf, dan staat het u volkomen vrij om al eerder over te stappen op een onderhoudsdosering.

Anderen hebben na 3 maanden nog steeds niet echt het gevoel dat het Groenlipmosselproduct van Synofit tot tevredenheid gaat leiden. U kunt overwegen om dan een ander, ‘zwaarder’ gezondheidsproduct uit de range te proberen dan u eerst deed.

Uiteindelijk is bij Synofit Groenlipmossel Vloeibaar, onze Groenlipmosselformule met de meeste ingrediënten, ongeveer 70% van de gebruikers tevreden na 3 maanden correct gebruik.

Als u na 3 maanden correct gebruik van Synofit Groenlipmossel Vloeibaar nog steeds niet tevreden bent, dan adviseren we u om niet met Synofit Groenlipmossel door te gaan: onze ervaring is dat het maximaal 3 maanden duurt voordat het gebruik tot een tevreden klant leidt. Bij twijfel mag u altijd contact opnemen met het Care Team.

De overstap naar de onderhoudsdosering

U kunt de dosering van het gebruik gaan verlagen zodra u zelf vindt dat u echt tevreden bent met het gezondheidsproduct dat u gebruikt. Twijfelt u nog, houd dan de begindosering vol.
De onderhoudsdosering is lager dan de begindosering. Het grootste voordeel van het gebruik van de onderhoudsdosering is dat het voordeliger is voor u. 
Lees voor gedetailleerde uitleg over de onderhoudsdosering ook eens het artikel over de onderhoudsdosering >>>

Is de onderhoudsdosering altijd geschikt?

Niet alle klanten ervaren dezelfde verzorging nadat zij de onderhoudsdosering zijn gaan gebruiken. Als u dat bij uzelf merkt, dan is het aan te raden om direct weer de gewone adviesdosering te gaan gebruiken. Eventueel kunt u dan later opnieuw proberen of u de dosering kunt verlagen. Bij sommige mensen is het ook gerelateerd aan het seizoen, aan leefstijlfactoren of aan andere (weers-)omstandigheden. Het is dus altijd de moeite waard om dit af en toe weer opnieuw te proberen. 

Adviesdosering blijven gebruiken ná de eerste 3 maanden

We horen regelmatig de vraag: “Ik wil eigenlijk helemaal geen onderhoudsdosering gaan gebruiken, mag ik ook de gewone dosering blijven volhouden?” 
Hoewel dit natuurlijk een financieel wat minder aantrekkelijke keuze is, is het voor de gezondheid geen enkel probleem om altijd de adviesdosering van de eerste periode te blijven gebruiken.

Eén softgel per dag?

Op de verpakking van de Synofit Groenlipmossel Plus softgels staat dat soms eenmaal daags één softgel per dag voldoende is. Dit slaat uiteraard ook op de onderhoudsdosering.
Wij adviseren om dit pas te proberen als u al langere tijd, bijvoorbeeld 2-3 maanden, met 2 softgels per dag goed uit de voeten kunt.

Heeft u nog vragen?

Telefonisch contact met het Care Team via 036 – 763 03 50.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant om te lezen:

Welk product met vloeibare Groenlipmossel kan ik het beste kiezen?

Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen. Beide vragen zijn zeker niet onbelangrijk en het is goed dat u zich als klant dit afvraagt! Hoog tijd dus om de verschillen tussen onze Groenlipmosselproducten eens verder uiteen te zetten.
Lees verder

Groenlipmossel van Synofit: wat maakt dit bijzonder?

De Groenlipmossel in Synofit is niet zomaar een extract of poeder. In Synofit wordt de GLMax® Groenlipmossel gebruikt: een gestabiliseerde, vloeibare substantie. Alle ingrediënten van dit weekdier zijn in GLMax® nog in hun oorspronkelijke vorm en verhouding aanwezig.
Lees verder