Kennis & Verdieping

Beginnen met het gebruik van Synofit Premium Plus

Het besluit om te beginnen

U bevindt zich in een situatie waarbij duidelijk is dat u de gewrichten extra wilt ondersteunen. En dan niet ‘zomaar een beetje ondersteunen’, maar u wilt echt gáán voor de kwalitatieve gewrichtsverzorging van Synofit.

Dat is het moment dat u overtuigd kiest voor Synofit Premium Plus!

Synofit Premium Plus is immers het meest uitgebreide product van Synofit, en wordt vooral ingezet door personen die aan de bovenstaande beschrijving voldoen.

Kiezen voor vloeibaar of capsules

Synofit Premium Plus is verkrijgbaar in vloeibare vorm (een drankje, dat u met een lepeltje inneemt) en in capsulevorm. De capsules hebben trouwens ook een vloeibare inhoud: bij Synofit staan we voor de kracht van vloeibare formules!

U kunt zelf kiezen welke vorm uw voorkeur heeft. U kunt eventueel op een later moment ook overstappen op de andere vorm. Voor een overzicht van alle verschillen tussen vloeibaar en capsules hebben we een speciaal artikel geschreven >>>

De eerste 80 dagen zijn belangrijk

Het is belangrijk dat u begrijpt dat Synofit Premium Plus eerst een periode van 80 dagen nodig heeft om de gewrichten geleidelijk en geheel te gaan verzorgen. 
Tijdens deze 80 dagen komt u erachter wat Synofit Premium Plus voor u betekent. U kunt dan gaan nadenken over het vervolg: ga ik in dezelfde dosering verder, of probeer ik een (lagere) onderhoudsdosering? Allerlei factoren kunnen bij die overweging een rol spelen. Lees hier meer over in het artikel over de onderhoudsdosering met Synofit Premium Plus >>>

Het gebruiken van Synofit Premium Plus

Tijdens de eerste 80 dagen gebruikt u een dagelijkse dosering van 10 ml vloeistof óf 3 capsules. Dit staat ook op de verpakking en in de gebruiksaanwijzingen aangeduid als dosering voor de eerste periode, deze duurt tot 80 dagen.

Welke verpakking kies ik in het begin?

Zoals op de verpakking vermeld, is ’tot 80 dagen’ de richtlijn voor de duur van de beginperiode. Dit komt overeen met twee flacons met 400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar of twee verpakkingen met 120 Synofit Premium Plus Capsules. Met 400 ml of 120 capsules kunt u ongeveer 40 dagen doen.

De beginperiode duurt tot 80 dagen. Dit komt ongeveer overeen met twee verpakkingen met 400 ml Synofit Premium Vloeibaar .

Kiest u voor capsules? Dan kunt u twee verpakkingen met 120 Synofit Premium Plus Capsules gebruiken.

Soms komt het voor dat iemand al ver voor het einde van die 80 dagen helemaal overtuigd is van Synofit Premium Plus. Als u dit constateert bij uzelf, dan staat het u volkomen vrij om al eerder over te stappen op de onderhoudsdosering.

Anderen hebben na 80 dagen nog steeds niet echt het gevoel dat Synofit Premium Plus het juiste product voor hem of haar is. Dit is het geval bij ongeveer 30% van de mensen die Synofit Premium Plus gebruiken. Daar zijn wij heel eerlijk en open over. Als u na 80 dagen correct gebruik nog steeds niet tevreden bent, dan adviseren we u om niet met Synofit Premium Plus door te gaan: onze ervaring is dat het maximaal 80 dagen duurt voordat het gebruik van Synofit Premium Plus tot een tevreden klant leidt. Bij twijfel mag u altijd contact opnemen met het Care Team.

Bekijk nu de Synofit Premium Plus beginners voordeelverpakking met 2 x 400 ml vloeistof

De nummer 1 in het gewrichtenschap
Natuurlijke Bio-Curcumine
Echte vloeibare Groenlipmossel
Maximale boost voor ongeveer 80 dagen
Geproduceerd in Nederland
Extreem goede tevredenheid binnen 80 dagen (70%)
Geen chemische toevoegingen
10 ml per dag
Prijs per dag (bij 10 ml per dag): € 2,38

Nu van € 210 voor € 190

Meer informatie & bestellen >>>

De overstap naar de onderhoudsdosering

U kunt de dosering gaan verlagen zodra u zelf vindt dat u echt tevreden bent met Synofit Premium Plus. Twijfelt u nog, houd dan de begindosering vol.
De onderhoudsdosering bestaat uit 5 ml vloeistof óf 2 capsules per dag.
Lees voor gedetailleerde uitleg over de onderhoudsdosering ook eens het artikel over de onderhoudsdosering >>>

Is de onderhoudsdosering altijd geschikt?

Niet alle klanten ervaren dezelfde gewrichtsverzorging nadat zij de onderhoudsdosering zijn gaan gebruiken. Als u dat bij uzelf merkt, dan is het aan te raden om direct weer de gewone dosering te gaan gebruiken. Eventueel kunt u dan later opnieuw proberen of u de dosering kunt verlagen.

Adviesdosering blijven gebruiken ná de eerste 80 dagen

We horen regelmatig de vraag: “Ik wil eigenlijk helemaal geen onderhoudsdosering gaan gebruiken, mag ik ook de gewone dosering blijven volhouden?
Hoewel dit natuurlijk een financieel wat minder aantrekkelijke keuze is, is het voor de gezondheid geen enkel probleem om altijd de adviesdosering te blijven gebruiken.

Eén capsule per dag?

Op de verpakking van de Synofit Premium Plus Capsules staat dat soms eenmaal daags één capsule per dag voldoende is. Dit slaat uiteraard op de onderhoudsdosering.
Wij adviseren om dit pas te proberen als u al langere tijd, bijvoorbeeld een maand, met 2 capsules per dag goed uit de voeten kunt.

Heeft u nog vragen?

Telefonisch contact met de Klantenservice via 036 – 763 03 50.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10 ml per dag, later 5 ml
De echte Synofit-smaak!

Advies voor de eerste 80 dagen: 2 x 400 ml voordeelverpakking van € 210 voor € 190

Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3 capsules per dag, later 2 of 1
Geur- en smaakloos

Advies voor de eerste 80 dagen: 2 x 120 caps voordeelverpakking van € 240 voor € 210

Meer informatie & direct bestellen

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant om te lezen:

Wat is het verschil tussen Vloeibaar en Capsules?

Is Synofit Premium Plus Vloeibaar beter dan de capsules van Synofit Premium Plus? Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen.
Lees verder

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder