imageimageimageimagesocial media links

Resistentie tegen Synofit

Knowledge Advice Image right side

Wat bedoelen we met ‘resistentie’?

Zowel bij farmaceutische als bij natuurlijke producten komt het wel eens voor dat er na verloop van tijd een soort resistentie optreedt. Om de tevredenheid op peil te houden, is bij zo’n product dan een verhoging van de dosering nodig, of soms werkt het na een poosje helemaal niet meer. Producten waarbij dat het geval is, zullen meestal niet doorlopend worden gebruikt, of hebben als bijkomend nadeel dat er verslaving optreedt.

Kan de tevredenheid over gezondheidsproducten van Synofit na verloop van tijd afnemen?

Met gezondheidsproducten van Synofit is dit gelukkig allemaal niet het geval. Althans, voor zover we kunnen weten na al de jaren dat Synofit voor mensen wordt gebruikt. Sinds de oprichting van Synofit in 2010 zijn er klanten die nog altijd met een onderhoudsdosering kunnen volstaan nadat zij ooit met een hogere dosering begonnen zijn. Dus als iemand eenmaal tevreden is over een gezondheidsproduct van Synofit, dan blijft dat over het algemeen zo gedurende de tijd dat het gebruikt wordt. Er treedt geen resistentie of verslaving op. Het is daarom toegestaan om de gezondheidsproducten van Synofit altijd te blijven gebruiken. Zolang u er tevreden mee bent, hoeft u er niet mee te stoppen.

En als mijn tevredenheid nu toch afneemt?

Wanneer na een langer durende periode van onderhoudsdosering (langer dan een half jaar) alsnog de tevredenheid geleidelijk afneemt, dan kunt u twee dingen overwegen.

1. Mogelijk is de onderhoudsdosering in uw geval dan niet afdoende voor de langere termijn. U kunt dan terug naar de adviesdosering voor de eerste periode.

2. De andere optie is het overstappen naar een ander, zwaarder gedoseerd product. Neem bij twijfel gerust contact op met het Care Team.

Andere oorzaken

Ook kan het zo zijn dat er in uw lichaam een probleem is ontstaan dat buiten de invloed van de supplementen van Synofit ligt. Als u dus langdurig tevreden was over onze kwaliteitsproducten en echt ervaren heeft dat het een weldaad is voor het lichaam, maar na verloop van tijd toch een (nieuwe) achteruitgang merkt: dan lijkt het ons een goed idee als u hiermee naar een (huis)arts, eigen specialist of therapeut gaat.

Ook staat het u vrij om contact te zoeken met ons Care Team en te bespreken met ons wat uw ervaringen zijn. Wij kunnen u dan vertellen in hoeverre dat vaker voorkomt onder Synofit-gebruikers en in hoeverre we u zouden adviseren om er wel of niet alsnog mee naar een specialist te gaan.

imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen