Gepubliceerd op 02 August, 2022
imageimageimageimagesocial media links

In beweging blijven op vakantie

In beweging blijven op vakantie is belangrijk om uw spieren en gewrichten soepel te houden. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw spierkracht, conditie en gewicht op peil blijven. Soms is het echter lastig om op vakantie in beweging te blijven. Uw dagelijkse routine verandert. Wat u eraan kunt doen leest u in dit artikel.

Bewegen op vakantie hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met een wandeling op het strand verbrandt u bijvoorbeeld al meer calorieën dan wanneer u op de gewone weg of hardloopband loopt.

Hieronder vindt u nog 10 activiteiten die niet alleen goed zijn voor uw gezondheid, maar ook erg leuk zijn.

Knowledge Advice Image right side

1: Zwemmen

Zwemmen kent erg veel gezondheidsvoordelen. Zo is zwemmen een low-impact sport die goed is voor de spieren, pezen en gewrichten. Daarnaast helpt het de spieren sterker te worden en zorgt het voor een ontspannen gevoel

2: Groepslessen

Vaak worden er door het hotel of een animatieteam verschillende activiteiten aangeboden. Dit is doorgaans nog leuk ook en wie weet leert u zelfs nog nieuwe vrienden kennen.

Knowledge Advice Image right side

3: Hiken

Bent u op vakantie in een bergachtig gebied? Dan kunt u misschien wel een hike plannen. Vaak komt u dan op prachtige plekken waar u met de auto niet zomaar zou kunnen komen. Voor goede routes, die haalbaar zijn voor uw gezelschap, kunt u het beste het lokale toerismekantoor of het personeel van uw verblijfplaats raadplegen.

4: Wandelen

Wandelen heeft veel voordelen en iedereen kan dit op zijn eigen niveau en tempo doen. Maak uw wandeling voor de afwisseling een stukje zwaarder in het zand en geniet van het uitzicht…

Knowledge Advice Image right side

6: Volleybal

Vaak is er op de camping of bij het hotel wel een volleybalveld te vinden. Trommel de buren op en daag ze uit voor een wedstrijdje. 

7: Badminton

Heerlijk in de buitenlucht met kind(eren) of leeftijdsgenoten en tegelijkertijd bent u in beweging.

Te veel wind? Probeer dan speedminton!  

Knowledge Advice Image right side

8: Surfen

Vooral als het erg warm is, is het fijn om een activiteit op het water te ondernemen. Surfen en windsurfen zijn misschien nieuw voor u - neem dan eerst een les en ontdek de golven!

9: Suppen

Suppen is een goede oefening voor uw balans en voor uw buik- en armspieren. Probeer het eerst terwijl u zit op de plank. En wanneer u er klaar voor bent, kunt u proberen te gaan staan.

10: Snorkelen

Valt er veel te zien in het water waar u op vakantie bent? Dan is snorkelen een unieke beleving om te proberen. U bent lekker in beweging, terwijl u geniet van alle prachtige kleuren en vissen om u heen.

Uw spieren en gewrichten extra ondersteunen tijdens uw vakantie? Dan mag Synofit Joint Care zeker niet ontbreken in uw bagage!

Knowledge Advice Image right side

Hoe Synofit Joint Care kan helpen

Synofit Joint Care is een veelzijdige spier- en gewrichtsgel voor snelle verzorging van spieren en gewrichten. De verfrissende textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen, en u zult snel de voordelen ervaren, meestal binnen 10 minuten. Of het nu gaat om de gewrichten na het zwemmen of de spieren na een intensieve training, Synofit Joint Care biedt snelle en effectieve verlichting, zodat u weer volop van uw activiteiten kunt genieten.

Breng de gel naar behoefte 2-3 maal daags aan op de betreffende plek.

Gepubliceerd op 02 August, 2022
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Tips
Verder lezen