Gepubliceerd op 19 August, 2022
imageimageimageimagesocial media links

Voordelen van wandelen

Knowledge Advice Image right side

Wilt u graag meer bewegen? Dan is wandelen misschien wel de activiteit voor u. Wandelen is niet alleen goed voor het lichaam, het heeft nog veel meer voordelen. De belangrijkste voordelen leest u in dit artikel.

Wandelen geeft een goed gevoel

Tijdens het wandelen worden er zogenaamde ‘geluksstofjes’ aangemaakt, zoals endorfine en serotonine. Zo zal een wandeling u gelijk een goed gevoel geven en opvrolijken.

En is erg goed voor de longen

Hoe meer en vaker u gaat wandelen, des te groter het vermogen van de longen wordt en hoe meer zuurstof u zult opnemen. Daarnaast is er buiten meer zuurstof in de lucht dan binnen. Haal eens diep adem tijdens het wandelen en laat de zuurstof door uw lijf stromen. Energieboost gegarandeerd!

Knowledge Advice Image right side

Wandelen draagt bij aan een goede nachtrust

Zo blijkt dat 5 dagen per week flink doorstappen voor slechte slapers al kan bijdragen aan 45 tot 60 minuten meer slaap per nacht!

Bovendien is wandelen goed voor de biologische klok, waardoor u beter kunt in- en doorslapen. Een zeer positief effect op uw nachtrust dus!

Flink doorstappen is goed voor hart- en bloedvaten

Met wandelen verlaagt u namelijk de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Wist u dat het risico op hartproblemen al daalt als u één keer per week een uur wandelt?

Knowledge Advice Image right side

Wandelen versterkt uw kraakbeen en botten

Regelmatig wandelen heeft een positief effect op het kraakbeen. Wanneer u weinig beweegt, wordt kraakbeen dunner, waardoor u last kunt krijgen van uw gewrichten.

Met regelmatig wandelen belast u uw botten waardoor deze sterker worden: door de botten te belasten, bouwt u nieuwe botmassa op.

Lees hier meer over het belang van bewegen voor de botten.

Knowledge Advice Image right side

Hoe Synofit Joint Care kan helpen

Synofit Joint Care is een veelzijdige spier- en gewrichtsgel voor snelle verzorging van spieren en gewrichten. De verfrissende textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen, en u zult snel de voordelen ervaren, meestal binnen 10 minuten. Of het nu gaat om de gewrichten na het zwemmen of de spieren na een intensieve training, Synofit Joint Care biedt snelle en effectieve verlichting, zodat u weer volop van uw activiteiten kunt genieten.

Breng de gel naar behoefte 2-3 maal daags aan op de betreffende plek.

Synofit Calcium Plus

Deze formule is ideaal voor personen die gericht de botten willen ondersteunen. Botweefsel is dynamisch en vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar wordt er meer afgebroken dan opgebouwd. Het is dan vanzelfsprekend van groot belang dat de botten niets tekort komen – maar ook al daarvóór helpen goede botformules om de botten sterk te houden.

Synofit Calcium Plus bevat onder andere calcium uit een plantaardige bron (rode alg) met magnesium, vitamine D en vitamine K.

Advies: gebruik twee Synofit Calcium Plus softgels per dag. 

Knowledge Advice Image left side

Synofit Cardio Care

Zorg goed voor uw hart1 én een verantwoord cholesterolgehalte2. Kies vandaag nog voor Synofit Cardio Care: de unieke één-per-dag-formule voor iedereen die op een natuurlijke manier wil werken aan een gezond hart en het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte.

Advies: gebruik één Synofit Cardio Care softgel per dag.

Knowledge Advice Image left side

Gepubliceerd op 19 August, 2022
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
TipsSpierenHartBotten
Verder lezen