Gepubliceerd op 11 January, 2021
imageimageimageimagesocial media links

Blik op… de toekomst!

Knowledge Advice Image right side

Iedereen herkent wel de gespreksvragen die op de labeltjes van de theezakjes van Pickwick staan. Of dat nou de bedoeling is of niet, onbewust beantwoord je die vragen in je hoofd, terwijl de thee al hengelend de juiste kleur krijgt.

In de eerste week van 2021 kwam de volgende vraag onder onze ogen: liever 1 jaar vooruit of 1 jaar terug? Oef…

Wat zou u zeggen?

Denk daar eens over na voordat u verder leest!

De eerste weken van januari doen we aan reflecteren en we dromen van de toekomst. We denken dat de eerste gedachte bij veel mensen zal zijn: doe maar een jaar vooruit! Omdat het afgelopen jaar voor de meesten niet zo’n gemakkelijk jaar was.

Toch kan ook in al die moeilijkheden, in de stilte van de lockdowns, tijdens de isolatie en allerlei uitdagingen thuis, juist ontdekt worden wat in het leven echt waardevol is. Zodat we komen tot een herwaardering van de dingen die eigenlijk altijd al kostbaar voor ons waren: het liefdevolle contact met de familie, de behulpzame buren, ons trouwe huisdier, de fijne werkgever, en vul het zelf maar aan…

Stel dat u het afgelopen jaar toch overnieuw moest doen (met de kennis van nu), dan had u wellicht bepaalde voorzorgsmaatregelen getroffen om de ‘stille’ – of voor sommigen juist zo ontzettend drukke – perioden beter door te komen. Of misschien was u eerder naar een medisch specialist gestapt om toch echt iets te doen aan uw lichamelijke onzekerheid. Of u had nog meer aan uw weerstand en lichamelijke conditie gewerkt, zodat u beter tegen een stootje zou kunnen.

Het nadenken over ‘wat als…’ heeft echter weinig nut. Want we leven nu eenmaal in de realiteit van vandaag. In de geschiedenis blijven hangen, helpt ons niet echt verder. En dromen van de toekomst is interessant, maar het verandert de huidige situatie niet!

Wat we wél kunnen doen, is de huidige persoonlijke situatie evalueren, en waar nodig preventieve maatregelen nemen. Als u onzeker bent over uw gezondheid, dan moet u daar nu iets mee doen. Raadpleeg een specialist voor uw vragen. Als u denkt dat u te weinig beweegt, dan kunt u vandaag beginnen met bewegen. Als u merkt dat uw weerstand of uw gewrichten extra ondersteuning nodig hebben, dan kunt u meteen besluiten dat u een kwalitatief product daarvoor gaat gebruiken.

Zodat u, wanneer u ooit weer zo’n indringende thee-vraag leest, zult denken: daar had ik dus jaren geleden al mee moeten beginnen…

Artikelen die hierbij aansluiten:

Beginnen met Synofit groenlipmossel

Knowledge Advice Image right side

U bevindt zich in een situatie waarbij duidelijk is dat u de GLMax® groenlipmossel wilt gaan gebruiken. Dat is het moment dat u overtuigd kiest voor Synofit!

Synofit is immers de enige producent die 100% vloeibare groenlipmossel gebruikt. Welke keuzes kunt u vervolgens maken voordat u echt begint met het gebruik? En hoe werkt dat gebruik van groenlipmossel in het begin? U leest het allemaal op deze pagina. 

Lees verder >>>

Vitaliteit: de kracht van het léven

Knowledge Advice Image right side

Vitaal zijn betekent: de energie, de motivatie én de veerkracht hebben om op een positieve manier in het leven te staan. ‘Vita’ is het Latijnse woord voor ‘leven’.

Als team van Synofit vinden we vitaliteit belangrijk en daarom willen we u graag uitleggen hoe u hier zelf zoveel mogelijk aan kunt doen.

Een belangrijk gedeelte van ‘vitaliteit’ bestaat uit de mate waarin u voelt dat u energie (over) heeft. Hoe komt u bijvoorbeeld ’s morgens uit bed?

Lees verder >>>

Gepubliceerd op 11 January, 2021
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Tips
Verder lezen