back button
Bergavit40
ingredient image

Rijke geschiedenis

Bergavit40 is een gestandaardiseerd extract uit het sap van de citroen. Het wordt geproduceerd in Italië. Dit land heeft een mediterraan klimaat: over het algemeen warm en droog, met milde winters en hete zomers. Deze omstandigheden zijn ideaal voor de teelt van citrusbomen, die van nature gedijen in warme en zonnige omgevingen.

In Italië worden citrusvruchten al eeuwenlang geteeld door inwoners! De boeren hebben door de eeuwen heen geleerd hoe ze de bomen moeten verzorgen en oogsten, wat heeft geleid tot een rijke geschiedenis van citrusproductie in Italië.

Knowledge Advice Image right side

Toepassing van Bergavit40

Tot op de dag van vandaag gebruiken inwoners van Italië het sap van citrusvruchten als volksmedicijn voor verschillende gezondheidsvoordelen. Extracten hiervan, zoals Bergavit40 worden wereldwijd steeds bekender en meer gebruikt.

Op deze pagina kunnen we vanwege de regelgeving niet dieper ingaan op de wetenschappelijke studies die gedaan zijn naar de werking van Bergavit40. Daarvoor kunt u het beste andere bronnen raadplegen.

Samenstelling van Bergavit40

De bijzondere stoffen in Bergavit40, waarop het extract is gestandaardiseerd, zijn de flavonoïden neoeriocitrine, naringine en neohesperidine. Bergavit40 bestaat voor 40% uit deze stoffen.

Bergavit40 in Synofit Cardio Care

In Synofit Cardio Care, ons product voor het hart (omega 3-vetzuren) en het behoud van een normale cholesterol- (witte berk-blad) en bloedsuikerspiegel (chroom), bevat 150 mg Bergavit40 per dagdosering. Een dagdosering betreft één softgel. De hoeveelheid flavonoïden per softgel is 60 mg.