Gepubliceerd op 22 December, 2019
imageimageimageimagesocial media links

De hoogtepunten van 2019

Terugblik op het afgelopen jaar

2019 was in meerdere opzichten een spannend jaar. Zo begonnen we met een BTW-verhoging, schreef dr. William Cortvriendt in januari al dat goede voornemens voor het nieuwe jaar niet werken en kwamen er allerlei roerige berichten in het nieuws over interacties van medicijnen met Curcumine en ontoelaatbare hoeveelheden lood in producten met kurkuma.

Er waren ook prachtige hoogtepunten. Kurkuma werd Supplement van het jaar 2019, we mochten weer een mooie donatie doen aan ReumaNederland in de Reuma Collecteweek en we hebben diverse leuke acties voor u op touw gezet. Als klap op de vuurpijl is onze duoverpakking met 2 x 200 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar genomineerd voor de Meteoor Award 2019.

Vernieuwde formules

Een belangrijke ontwikkeling in 2019 is dat de gewrichtenformules van Synofit Groenlipmossel Plus en Synofit Groenlipmossel Basic verder zijn geoptimaliseerd. En met resultaat: de tevredenheid over deze producten is nog nooit zó goed geweest! Zo bleek uit een recente steekproef onder gebruikers van Synofit Groenlipmossel Basic dat 81% van de gebruikers nu tevreden is over dit product; en maar liefst 95% van de gebruikers zou dit product aan anderen aanbevelen.

Ook zijn er enkele nieuwe voordeelverpakkingen ontwikkeld: die van Synofit Curcumine Plus, die van Synofit Cardio Care, die van Synofit Groenlipmossel Basic en de voordeelverpakking met 2 x 400 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. Hiermee komen we tegemoet aan onze trouwe klanten die serieus met hun gezondheid aan de slag willen.

Artikelen over gezond bewegen

Bij Synofit willen we dat u geniet van gezond bewegen. Ons Care Team hielp u daarbij in 2019: steeds vaker delen we informatie en tips over een bewuste levensstijl die goed is voor uw bewegingsapparaat. Het gaat dus niet alleen om het gebruiken van een hoogwaardig supplement. U kunt er zelf nog veel meer aan doen om te blijven genieten van bewegen.

Ook adviseren we, tegen de trend van vandaag in, om Synofit eens in een fysieke winkel te kopen. Dat heeft meerdere voordelen, schreven we in een uitgebreid artikel.

In 2020 willen we verder gaan met het delen van informatie en leefstijl-advies via onze website en via onze nieuwsbrief.

Heeft u tips voor ons? Laat het dan ook zeker even weten!

helping text from link assets

Gepubliceerd op 22 December, 2019
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen