Gepubliceerd op 06 February, 2018
imageimageimageimagesocial media links

Winnaar Supplement van het jaar 2018

helping text from link assets

Het was een spannende race, want Vitamine D, kurkuma (Curcumine), Visolie, multivitamine en probiotica werden ook vaak gekozen. En een supplement dat opvallend hoog scoorde was, jaja, de enige echte Groenlipmossel. Hier zijn wij als Synofit zijnde natuurlijk ontzettend blij mee. Dat betekent dat de kracht van deze supplementen erkend wordt door veel mensen.

helping text from link assets

Foto: supplementinfo.nl

De uitslag

Dit is de top 5 geworden:

1. Magnesium 2. Vitamine D 3. Kurkuma 4. Visolie (omega-3 vetzuren) 5. Multivitaminen & mineralen

De winnende ingrediënten in de producten van Synofit!

Uit deze top 5 hebben wij er maar liefst 4 verwerkt als ingrediënt in onze producten. Zo hebben wij de nummer 1 (Magnesium) verwerkt in ons product Synofit Calcium Plus. Magnesium is namelijk niet alleen belangrijk voor de energiehuishouding, maar is in combinatie met Calcium een top ingrediënt voor het behoud van sterke botten! Ook de nummer 2 (Vitamine D) vindt u in Synofit Calcium Plus.

Daarnaast weet u als Synofit-gebruiker vast wel dat kurkuma, oftewel Curcumine, een van de hoofdbestanddelen is in Synofit Curcumine PlusGroenlipmossel Vloeibaar en Synofit Groenlipmossel Plus – en dit is de nummer 3 geworden.

Tenslotte hebben wij visolie, de nummer 4, verwerkt in de Synofit Groenlipmossel Plus softgels.

Ook Groenlipmossel in de lift

De Groenlipmossel mag natuurlijk niet achterblijven. Deze heeft een significante groei doorgemaakt het afgelopen jaar qua populariteit. Bij Synofit bent u hiervoor aan het juiste adres: alleen Synofit gebruikt de hoogwaardige GLMax® Groenlipmossel.

Waarom gebruiken we supplementen?

Van de stemmers gebruikt 30% de supplementen voor de algemene gezondheid, 24% voor een betere weerstand en 14% met een specifiek doel, zoals bijvoorbeeld sterke botten.

Bent u ook enthousiast geworden over de winnende ingrediënten? Lees dan meer informatie op onze ingrediëntenpagina of bekijk onze producten in de webshop!

Gepubliceerd op 06 February, 2018
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen