Unieke kwaliteit

Formule voor uw botten: Synofit Calcium Plus

Waarom voor de botten?

Synofit begon in 2010 als kwaliteitsmerk voor gewrichtsproducten. Er werd toen wel eens gevraagd of Synofit Premium Plus ook meteen goed is voor de botten. Hoewel er een kleine hoeveelheid Calcium en Vitamine D3 in Synofit Premium Plus aanwezig is, is dit geen hoeveelheid die echt iets voor de botten kan uitrichten.

Met name het Calciumgluconaat is in Synofit Premium Plus puur ter ondersteuning toegevoegd, en niet als hoofdingrediënt met het oog op de botten. Het gaat immers per dagdosering maar om 2,8 % van de RI (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Synofit Premium Plus is en blijft dus echt een product voor de gewrichten. Als u de botten een boost wilt geven, zult u een product met een andere samenstelling nodig hebben.

Ons product voor de botten: Synofit Calcium Plus

Ons product voor de botten heet Synofit Calcium Plus. De naam zegt het al: het betreft een product met Calcium, plús…
 Een aantal andere ingrediënten die een werking voor de botten hebben, namelijk Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan.
 Een uitzonderlijke kwaliteit, elk ingrediënt heeft zijn eigen verhaal. Klik maar eens op de linkjes hierboven!
Een vloeibare vorm, zoals u van Synofit gewend bent. Vloeistoffen zijn immers voor het lichaam gemakkelijker te verwerken en dit heeft gevolgen voor de opneembaarheid en werking voor u als gebruiker.

Goed om te weten: In het verleden heette dit product Synofit Magnium en later Synofit Bone Complex. Heeft u deze producten gebruikt, dan is nu Synofit Calcium Plus het product bij uitstek om het gebruik van de formule te hervatten.

Werking van de ingrediënten

De zes hoofdingrediënten zijn allemaal goed voor het behoud van sterke botten.

Vitamine D speelt een rol bij de Calciumhuishouding. Vitamine K helpt bij de opname van Calcium in het botweefsel. Deze drie werken op een bijzondere manier samen. Lees meer over deze mooie samenwerking tussen Calcium, Vitamine D en Vitamine K >>>

Daarnaast zijn Magnesium, Calcium en Vitamine D goed voor de spieren. Ook vervullen Calcium en Vitamine K een rol bij de bloedstolling.

Overige ingrediënten

Verder zijn Koper en de Vitaminen B2, B3 en B6 aan het product toegevoegd. Deze spelen niet zo zeer een rol voor de botten, maar wel als anti-oxidant (Vitamine B2), voor de vermindering van vermoeidheid (Vitamine B2, Vitamine B6 en Magnesium) en voor het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam (Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B6 en Koper). Ook zijn Vitamine B6 en Magnesium goed voor de gemoedstoestand.

Toepassing Synofit Calcium Plus

Al met al is Synofit Calcium Plus dus een enorm veelzijdig product uit de keuken van Synofit! U kunt het product toepassen als u de botten extra wilt ondersteunen. Dat kan ook als je nog jong en vitaal bent.

We wijzen er graag op dat beweging minstens zo belangrijk voor de botten is als het gebruiken van de juiste voedingsstoffen. Leestip voor meer uitleg: Waarom is beweging belangrijk voor de botten?

Het advies is om per dag 2 capsules te gebruiken. Deze kunt u bijvoorbeeld bij de maaltijd innemen.

Let op: Een specifiek type antistollingsmiddelen (bloedverdunners) mag niet met Vitamine K2 samen gebruikt worden. Het gaat om de coumarinederivaten, zoals acenocoumarol, fenprocoumon en warfarine. Als u acenocoumarol, fenprocoumon of warfarine gebruikt, mag u geen Synofit Calcium Plus gebruiken. Met andere soorten bloedverdunners mag Synofit Calcium Plus wél gebruikt worden. Meer informatie hierover >>>

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Calcium Plus Capsules

Onze beste keuze voor de botten
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar

Bevat per 2 capsules:
 385 mg Calcium uit de Rode alg (Aquamin F)
 105 mg Magnesium
 10,0 mg Zink
 0,6 mg Mangaan
 180 µg Vitamine K2 (MenaQ7®)
 12,5 µg Vitamine D3
 Advies: 2 capsules per dag

Meer informatie & direct bestellen

Bestel nu Synofit Calcium Plus Capsules