Synofit Bone Complex voor uw botten

Waarom voor de botten?

Er wordt regelmatig gevraagd of Synofit Premium ook goed is voor de botten. Hoewel er een kleine hoeveelheid Calcium en Vitamine D3 in Synofit Premium aanwezig is, is dit geen hoeveelheid die echt iets voor de botten kan uitrichten. Met name de Calcium is in Synofit Premium puur ter ondersteuning toegevoegd, en niet als hoofdingrediënt met het oog op de botten.

Het is immers per dagdosering maar 2,8 % van de RI (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Synofit Premium is dus echt een product voor de gewrichten. Als u de botten een boost wilt geven, zult u een product met een andere samenstelling nodig hebben.

En daar gaan wij voor zorgen

Samen met de fabrikant hebben we de mogelijkheden doorgenomen voor het ontwikkelen van een product dat speciaal op de botten is gericht. De botten zijn immers wel de ondergrond voor het kraakbeen in de gewrichten. Dus de botten zijn niet geheel onbelangrijk als het om de gewrichten gaat. En los daarvan zijn de botten bij het ouder worden nogal eens de zwakste schakel bij bijvoorbeeld een valpartij.

Nu verkrijgbaar: Synofit Bone Complex

Het nieuwe product, dat intussen verkrijgbaar is, heet Synofit Bone Complex. De belangrijkste ingrediënten zijn: Magnesium, Calcium, Vitamine K2, Vitamine D3, Mangaan en Zink. Zoals u van ons gewend bent, zijn deze ingrediënten van een uitstekende kwaliteit, en bevatten de capsules geheel in de stijl van Synofit een vloeibare inhoud.
Deze zes hoofdingrediënten zijn allemaal goed voor het behoud van sterke botten. Vitamine D speelt een rol bij de Calciumhuishouding. Vitamine K helpt bij de opname van Calcium in het botweefsel.
Daarnaast zijn Magnesium, Calcium en Vitamine D goed voor de spieren. Ook vervullen Calcium en Vitamine K een rol bij de bloedstolling.
Als extra ingrediënten zijn Koper en de Vitaminen B2, B3 en B6 aan het product toegevoegd. Deze spelen niet zo zeer een rol voor de botten, maar wel als anti-oxidant (Vitamine B2), voor de vermindering van vermoeidheid (Vitamine B2, Vitamine B6 en Magnesium) en voor het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam (Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B6 en Koper). Ook zijn Vitamine B6 en Magnesium goed voor de gemoedstoestand. Al met al dus weer een veelbelovend en veelzijdig product.

Let op: Een specifiek type antistollingsmiddelen (bloedverdunners) mag niet met Vitamine K2 samen gebruikt worden. Het gaat om de coumarinederivaten, zoals acenocoumarol, fenprocoumon en warfarine. Als u acenocoumarol, fenprocoumon of warfarine gebruikt, mag u geen Synofit Bone Complex gebruiken. Met andere soorten bloedverdunners mag Synofit Bone Complex wél gebruikt worden. Meer informatie hierover >>>

Bestel nu Synofit Bone Complex Capsules

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.354 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan