Unieke kwaliteit

Synofit Calcium Plus voor uw botten

Waarom voor de botten?

Er wordt regelmatig gevraagd of Synofit Premium Plus ook goed is voor de botten. Hoewel er een kleine hoeveelheid Calcium en Vitamine D3 in Synofit Premium Plus aanwezig is, is dit geen hoeveelheid die echt iets voor de botten kan uitrichten. Met name de Calcium is in Synofit Premium Plus puur ter ondersteuning toegevoegd, en niet als hoofdingrediënt met het oog op de botten.

Het is immers per dagdosering maar 2,8 % van de RI (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Synofit Premium Plus is dus echt een product voor de gewrichten. Als u de botten een boost wilt geven, zult u een product met een andere samenstelling nodig hebben.

 

Ons product voor de botten: Synofit Calcium Plus

Ons product voor de botten heet Synofit Calcium Plus. De belangrijkste ingrediënten zijn: Magnesium, Calcium, Vitamine K2, Vitamine D3, Mangaan en Zink. Zoals u van ons gewend bent, zijn deze ingrediënten van een uitstekende kwaliteit, en bevatten de capsules geheel in de stijl van Synofit een vloeibare inhoud. 
Deze zes hoofdingrediënten zijn allemaal goed voor het behoud van sterke botten. Vitamine D speelt een rol bij de Calciumhuishouding. Vitamine K helpt bij de opname van Calcium in het botweefsel.
Daarnaast zijn Magnesium, Calcium en Vitamine D goed voor de spieren. Ook vervullen Calcium en Vitamine K een rol bij de bloedstolling.
Als extra ingrediënten zijn Koper en de Vitaminen B2, B3 en B6 aan het product toegevoegd. Deze spelen niet zo zeer een rol voor de botten, maar wel als anti-oxidant (Vitamine B2), voor de vermindering van vermoeidheid (Vitamine B2, Vitamine B6 en Magnesium) en voor het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam (Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B6 en Koper). Ook zijn Vitamine B6 en Magnesium goed voor de gemoedstoestand. Al met al dus weer een veelbelovend en veelzijdig product.

Let op: Een specifiek type antistollingsmiddelen (bloedverdunners) mag niet met Vitamine K2 samen gebruikt worden. Het gaat om de coumarinederivaten, zoals acenocoumarol, fenprocoumon en warfarine. Als u acenocoumarol, fenprocoumon of warfarine gebruikt, mag u geen Synofit Calcium Plus gebruiken. Met andere soorten bloedverdunners mag Synofit Calcium Plus wél gebruikt worden. Meer informatie hierover >>>

Bestel nu Synofit Calcium Plus Capsules