Gepubliceerd op 23 December, 2018
imageimageimageimagesocial media links

2018 is alweer bijna voorbij…

helping text from link assets

… en wij vliegen daarheen

Deze laatste dagen van het jaar kijken we als vanzelf achterom. Wat heeft 2018 ons gebracht? Wat (of wie) is ons ontvallen? Was het een mooi jaar, of zijn we juist blij dat er eindelijk een nieuw jaar voor ons ligt? Dat zal voor iedere lezer van onze nieuwsbrief en blog weer anders liggen. Waar de ene persoon vervuld wordt met melancholie of verdriet, zal bij een ander de diepe dankbaarheid en vreugde overheersen.

Ook wij kijken terug

Voor Synofit was het een interessant jaar vol activiteiten. Zo waren we aanwezig bij de SeniorenExpo en de 50PlusBeurs. We hebben nieuwe medewerkers verwelkomd in ons team.

Op de website zijn diverse verbeteringen aangebracht: er is een mogelijkheid gemaakt tot het controleren van medicatie op interactie met Synofit-producten, u kunt chatten met medewerkers van Synofit, er is een overzichtelijke bibliotheek gemaakt met allerlei artikelen en onlangs konden we melden dat er meer dan 5000 reviews zijn verzameld over de service van de webshop.

Ook in kwaliteit hebben we stappen gezet: Synofit Magnium werd Synofit Bone Complex (nu Synofit Calcium Plus) en de producent behaalde het FSSC22000-certificaat. Verder waren er een aantal mijlpalen: Synofit stond in de top 25 van de snelst groeiende producten, twee nieuwe producten werden gelanceerd (de duoverpakking met 2 x 200 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar en Synofit Curcumine Plus) en uit een onafhankelijke producttest bleek de goede werking van de Joint Care. Tenslotte zult ook u nooit vergeten hoe warm en droog de zomer van 2018 was. Speciaal daarvoor hebben we een blog geschreven met tips voor de gewrichten bij warm weer. We hopen dat u daar echt iets aan heeft gehad. 

…en vooruit!

Een nieuw jaar heeft iets ongerepts. Het is nog een onbeschreven boek. Heeft u al plannen, goede voornemens? Het belang van voldoende beweging kunnen wij natuurlijk niet voldoende onderstrepen. Dat zullen wij ook in het nieuwe jaar blijven doen. Zodat u altijd in beweging blijft. Mét Synofit!

helping text from link assets

Gepubliceerd op 23 December, 2018
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen