imageimageimageimagesocial media links

Is Synofit Groenlipmossel ook voor u de juiste keuze?

Hoe weet ik of Synofit Groenlipmossel echt iets voor mij is?

Knowledge Advice Image right side

Met enige regelmaat benaderen klanten ons met de vraag of Synofit Groenlipmossel aansluit bij de persoonlijke situatie. Het kortst mogelijke (en eenvoudigste) antwoord is: probeer het eens 80 dagen uit, dan weet u het!

Alleen als u allergisch bent voor weekdieren, kunt u zeker geen Groenlipmossel gebruiken. Verder: bij het gebruik van bepaalde medicatie en als u grote galstenen heeft, kunt u de producten die naast Groenlipmossel ook Curcumine bevatten, niet gebruiken. In dit artikel een overzicht voor wie er nog niet helemaal uit is.

Ik ga Synofit Groenlipmossel gebruiken, wat gebeurt er als ik allergisch blijk te zijn?

In het geval van allergieën komt dit meestal al in de eerste dagen openbaar. We adviseren u dan direct te stoppen met Synofit Groenlipmossel en om contact met ons op te nemen. Wij lossen dit dan met u op.

Goed om te weten: als u allergisch bent voor weekdieren, kunt u alle producten met Groenlipmossel niet gebruiken, dit geldt dan ook voor andere merken. Alleen als de producent kan garanderen dat er geen eiwitten van de Groenlipmossel in het product zitten, kan het gebruik veilig zijn. Allergische reacties worden immers uitgelokt door de eiwitten in het product.

Hoe lang moet ik het gebruiken voordat ik tevreden ben?

De gezondheidsproducten van Synofit met Groenlipmossel hebben na deze eerste dagen nog even de tijd nodig om de kwaliteit te bewijzen. Na gemiddeld 4-5 weken is men tevreden over Synofit Groenlipmossel. Dit blijkt uit de enquêtes die wij geregeld onder onze klanten houden. Bij sommige mensen is dit (veel) eerder, bij anderen later. Goed om te weten: op basis van de gehouden enquêtes kunnen wij aangeven dat het maximaal 80 dagen duurt voordat u tevreden bent over Synofit Groenlipmossel.

Maar ik ben nu, na 80 dagen correct gebruik, nog niet tevreden. Wat nu?

Knowledge Advice Image right side

Het is goed om dan eerst na te gaan of u de gebruiksaanwijzing wel goed gevolgd heeft. Deze kunt u eventueel ook vooraf online raadplegen: in de webshop kunt u het product kiezen en daarna bij het gekozen product doorklikken naar de gebruiksaanwijzing.

Verder speelt mee of er elementen in uw levensstijl (bewegingvoeding, …) zijn die invloed hebben gehad. Als u bijvoorbeeld helemaal strak staat van de spanning, dan helpt een voedingssupplement daar niet tegen. Wel kan het alsnog zinvol zijn om met een gezondheidsproduct het lichaam in een stressvolle periode te ondersteunen.

Als het bovenstaande allemaal niet aan de orde is, kunt u eens kijken of het Groenlipmosselproduct dat u gebruikt wel aansluit bij uw situatie en levensfase. Hieronder kunt u per gezondheidsproduct lezen in welke situatie het product het meest passend is:

Synofit Groenlipmossel Basic

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Basic

Met (per 2 softgels) 440 mg GLMax® groenlipmossel.

Bevat vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Dit product is ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren. Ook geschikt voor personen die geen curcumine mogen / willen gebruiken.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Regular

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Regular

Met (per 3 softgels) 300 mg groenlipmossel, 60 mg curcumine en 45 mg zwarte bes-blad.

Bevat curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1. Dit product is optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat.

Advies: gebruik drie Synofit Groenlipmossel Regular softgels per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar twee softgels per dag.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Plus

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Plus

Met (per 3 softgels) 390 mg groenlipmossel, 150 mg Full Spectrum Curcumine en 165 mg zwarte bes-blad. Daarnaast bevat deze formule nog andere ingrediënten, zoals natief collageen type II.

Bevat curcumine voor de gewrichtsfunctie1. Dit product biedt extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

Advies: gebruik drie Synofit Groenlipmossel Plus softgels per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar twee softgels of zelfs één softgel per dag.

Knowledge Advice Image left side

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Link naar dit gezondheidsproduct in de webshop: Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Met (per 10 ml) 390 mg GLMax® groenlipmossel, 210 mg Full Spectrum Curcumine en 167 mg zwarte bes-blad. Daarnaast bevat deze formule nog andere ingrediënten, zoals natief collageen type II, boswellia en duivelsklauw.

Met curcumine voor de gewrichtsfunctie1. Dit product biedt maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten1.

Advies: gebruik tweemaal daags 5 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar per dag. Eventueel kunt u later naar behoefte teruggaan naar tweemaal daags 2,5 ml per dag.

Knowledge Advice Image left side

Het kan zijn dat u een product gebruikte dat eigenlijk niet voldoende aansluit bij wat u nodig heeft. U zou de online keuzehulp eens kunnen raadplegen. Schroom ook zeker niet om het Care Team te mailen of te bellen (036 - 763 03 50) en uw situatie voor te leggen.

Het kan dus zinvol zijn om een ander, 'zwaarder' product te gaan gebruiken dan u al deed. Gebruikte u al 80 dagen Synofit Groenlipmossel Vloeibaar en bent u niet tevreden? Dan is het ons advies om helaas toch te stoppen met het gebruik, omdat wij begrijpen dat u graag duidelijk wilt merken waar u het allemaal voor doet. Onze ervaring is, dat dit doorgaans niet meer ná 80 dagen zal gebeuren, als dat in die eerste periode bij u nog onduidelijk bleef.

Dus dan is het weggegooid geld?

Misschien lijkt dat zo. Toch kunt u zich ervan verzekeren dat u het een eerlijke kans gegeven hebt, en bent u dus sowieso de ervaring met Synofit rijker (en wijzer) geworden. 

En ook al merkt u het misschien niet – de gezondheidsproducten van Synofit zijn altijd goed voor uw lichaam. Om een voorbeeld te noemen: u hoeft maar even te Googlen en u vindt de vele gezondheidsvoordelen van Curcumine, Vitamine C, Vitamine D3, enzovoorts. Op de verpakking kunt u precies zien welke ingrediënten uw Groenlipmosselproduct allemaal heeft.

Verder mag u altijd een beroep op ons doen voor extra service. U kunt altijd even bellen en uw verhaal vertellen. Wellicht hebben we nog andere adviezen voor u, waar u uiteindelijk mee verder kunt. Als u zich (terecht) zorgen maakt om uw gezondheid, dan zullen we u mogelijk adviseren om hiermee naar een arts te gaan.

Ik heb nu direct een vraag of opmerking

Stel deze dan aan ons via het contactformulier, of benader ons telefonisch op 036 – 76 30 350.

imageimageimageimagesocial media links
Tags:
GewrichtenKraakbeenTips
Verder lezen