Gepubliceerd op 20 December, 2020
imageimageimageimagesocial media links

Terugblik 2020: een veelbewogen jaar met mooie mijlpalen

Knowledge Advice Image right side

Ook bij Synofit begon het jaar 2020 eigenlijk hetzelfde als andere jaren. We vonden het leuk om in januari aan onze klanten te vragen naar hun voornemens en plannen. Daaruit kwam naar voren dat de gemiddelde klant gemotiveerd, met optimisme en met positieve spanning het jaar in keek…

De meeste goede voornemens hadden te maken met gezondheid en het lichaam. Verder scoorden het omgaan met tijd en zelfontplooiing hoog, gevolgd door thema’s over milieu en duurzaamheid. 

Met betrekking tot gezondheid werd vaak aangegeven dat er stappen gezet zouden worden op het gebied van beweging, voeding, gewicht en sporten. Met betrekking tot het lichaam scoorden de gewrichten en vitaliteit hoog als thema. Ook overgewicht, pijn, ouder worden en de conditie werden vaak genoemd.

Over het kunnen volhouden van goede voornemens en het nut van het maken van plannen waren de meningen verdeeld, maar algemeen wel licht positief.

Knowledge Advice Image right side

Aan het begin van het jaar publiceerden we ook de uitkomsten van de producttest met Synopet, die door Gezondheidsnet was uitgevoerd. De tevredenheid van de gewrichtenformule bij honden is groot, zo werd bevestigd!

Kort daarna gebeurde er veel in de wereld als gevolg van de COVID-19 pandemie. Voor onze klanten betekende dat soms grote veranderingen. Hoe blijf je fit terwijl je thuis moet blijven? Hoe kun je jezelf nog uitdagen als je weinig contacten hebt?

We schreven voor u een artikel met tips om thuis te blijven bewegen, met oefeningen. We hopen dat u er wat aan had. En kijk er gerust nóg eens naar, want tot op de dag van vandaag blijft (thuis) bewegen belangrijk!

Vanuit huis werken waren we bij Synofit al wel gewend. Toch kwamen er ook wel uitdagingen bij kijken, bijvoorbeeld als de andere gezinsleden thuis erbij zijn.

Knowledge Advice Image right side

Het bezoek van onze vertegenwoordigers aan winkels was niet altijd mogelijk. In die tijden hebben we geleerd om extra creatief en flexibel te zijn. Want de service voor u moet ‘gewoon’ doorgaan.

Het Synofit-team heeft zich op enkele vrije avonden culinair uitgesloofd. Dit resulteerde in het publiceren van enkele gezonde recepten: heeft u de yoghurtcake met sinaasappel en kurkuma al gemaakt? Ook de verse smoothie voor soepele gewrichten en de pompoensoep met kurkuma zijn echte aanraders.

Knowledge Advice Image right side

Dwars door deze nieuwe situatie heen, hebben we de uitstraling van de producten kunnen updaten. Enkele producten kregen meteen een inhoudelijke verbetering. En de website werd daarna helemaal vernieuwd. Daar zijn we trots op!

Elke keer zijn we blij als we reacties ontvangen over hoe tevreden u bent over onze producten. En wat kregen we weer veel mooie reviews dit jaar! We willen u hier heel hartelijk voor bedanken.

Er was tegelijk aandacht voor verdieping van uw kennis. Zo verschenen er artikelen over algenolie (ingrediënt van Curcumine Plus), over vitamine D3 en het immuunsysteem en over de combinatie van calcium, vitamine D3 & vitamine K2 voor de botten. Ook werd de veelgestelde vraag over het verschil tussen glucosamine en de groenlipmossel eens uitgewerkt.

Als klap op de vuurpijl vierden we in september ons 10-jarig bestaan. Het bedrijfsfeest werd helaas afgeblazen, maar voor u als klant hebben we dit groots gevierd met leuke acties. De directie liet zich voor deze gelegenheid interviewen, dit gaf een uniek inkijkje in (de geschiedenis van) het bedrijf en ook richting de toekomst.

We weten niet wat de toekomst ons brengt in 2021. Veel mensen zijn gelukkig optimistisch. Bij Synofit willen we er in elk geval weer helemaal voor gaan om u een zo goed mogelijke kwaliteit en service te blijven bieden.

De feestdagen zullen dit jaar soberder zijn dan we gewend waren. Dat is best slikken voor velen! Toch heeft dat kleinschalige ook wel wat intiems. En het heeft iets van hoop in zich. Met de blik vooruit, vertrouwend dat de weg ergens naartoe leidt, ook als die nu nog even door diepe dalen gaat.

Wat goed is om te weten: het Care Team is vrij op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari. U kunt ons op deze dagen uiteraard wel een e-mailbericht sturen, die wij dan zo spoedig mogelijk daarna beantwoorden (meestal de eerstvolgende werkdag). Op de gewone werkdagen (maandag t/m vrijdag) staan we voor u klaar op de tijden die u van ons gewend bent: van 9.00 tot 17.00 uur, bereikbaar via 036 – 763 03 50.

Dit jaar geen ‘gewone’ groepsfoto, maar een hartelijke groet vanaf onze thuiswerkplek:

helping text from link assets

Gepubliceerd op 20 December, 2020
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen