Gepubliceerd op 15 March, 2017
imageimageimageimagesocial media links

Talentvolle triatlonatleet Tristan Olij tekent sponsorcontract met Synofit

helping text from link assets

Triatlonatleet Tristan Olij wordt sinds kort gesponsord door Synofit. De talentvolle 18-jarige sporter uit Winkel (Noord-Holland) werd verleden jaar opgenomen in het Regionaal Triatlon Centrum in Alkmaar en heeft bovendien een NOC*NSF-beloftestatus verkregen. Hij traint onder leiding van bondscoach junioren Ronald Stolk mee met de Nederlandse regionale triatlonselectie. Met de nieuwe sponsorovereenkomst kan Tristan Olij zijn focus volledig richten op het bereiken van de absolute top.  Onze producten zijn in Nederland koploper op het gebied van gewrichtssupplementen. Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is een unieke vloeibare totaalformule: het enige product waarin 100% pure Groenlipmossel (GLMax®) is verwerkt. Daarnaast bevat Synofit Groenlipmossel Vloeibaar de hoogst opneembare Bio-CurcumineZwarte bes-bladVitamine C, Vitamine E, Vitamine D3 en Calcium. De vloeistofvariant bevat verder ook nog Boswellia.

Sneller herstellen van trainingen

Tristan Olij heeft zelf contact met ons gezocht om tot een sponsorovereenkomst te komen: 

“Mijn moeder gebruikt Synofit Groenlipmossel Vloeibaar al geruime tijd en is zeer tevreden over deze vloeibare gewrichtenkuur. Ik zwem vijf uur, loop drie uur en fiets vijf uur in de week. Verder doe ik twee uur krachttraining per week. Daardoor worden mijn gewrichten zwaar belast. Ik ben zelf ook Synofit Groenlipmossel Vloeibaar gaan gebruiken om sneller te herstellen van mijn trainingen en om mijn gewrichten in een topconditie te houden. De mensen van Synofit reageerden direct positief, toen ik vroeg of er mogelijkheden waren tot sponsoring.”

helping text from link assets

Topproduct hoort bij topsporter

Tristan Olij heeft grote ambities voor de toekomst, zowel op sportief als maatschappelijk gebied: 

“De 1/8 triatlons gingen super goed. Dit seizoen ga ik meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Dan hoop ik me ook te plaatsen voor de Europese Kampioenschappen.”

En in september gaat hij de opleiding Commerciële Economie volgen aan de Johan Cruijff Academy in Amsterdam. René den Admirant en Camiel Hofstee zijn zeer content met deze sponsorovereenkomst: 

“Tristan Olij is een talentvolle en ambitieuze sporter. Hij past dus goed bij een topproduct als Synofit. Daarom gaan wij hem de komende tijd als sponsor actief ondersteunen.”

helping text from link assetshelping text from link assets

Gepubliceerd op 15 March, 2017
imageimageimageimagesocial media links
Verder lezen